Top Olie nieuwe varianten

Osmo-topoil

 Osmo brengt nieuwe Top Olie op de markt

Met al meer dan 40 jaar een begrip in de houtindustrie is Osmo een grote speler in deze industrie. Het succes begon met de Hardwax Olie Original. Nu zal dit voor vele geen belletje doen rinkelen, alleen was dit voor Osmo een enorme doorbraak. Het was namelijk een revolutie in de wereld van oppervlaktebehandelingen over de hele wereld.
Met de jaren heeft Osmo vele andere producten op de markt gebracht. Denk aan de Top Olie, ideaal voor de behandeling van houten tafels en aanrechtbladen. Deze meubelolie zorgt voor een beschermd oppervlak. Ook is het hout na de behandeling met Top Olie voedselveilig, (voor de kids die de ketchup hebben gemorst) waterafstotend, slijtvast speeksel- en zweet bestendig. U kan het zo gek niet bedenken of de Top Olie beschermt de tafel van alle gekkigheid. Het product is zelfs onschadelijk voor dieren, planten en natuurlijk voor uzelf.

osmo-topoil-3028

Top Olie

Tot vorige week was de Top Olie verkrijgbaar in vier varianten:
– Kleurloos Zijdemat 3028
– Kleurloos Mat 3058
– Acasia 3061
– Naturel 3068

Om alvast een idee te krijgen hoe het eindresultaat eruitziet na behandeling van het hout met de Top Olie kunt u alvast het desbetreffende onbehandelde hout nat maken. Dit lijkt op het resultaat van de Osmo Top Olie Kleurloos mat 3058 en de Kleurloos Zijdemat 3028. Kort samengevat wordt er na de behandeling een permanente wet-look gecreëerd.
De Top Olie Naturel 3068 krijgt als eindresultaat een “onbehandelde uitstraling’’, het bevat namelijk een klein aandeel wit pigmenten. In tegenstelling tot de Top Olie 3061 dat een donkerbruin pigment bevat.

Osmo-topoil

Heden

Sinds kort zijn er drie nieuwe varianten van de Osmo Top Olie ontwikkeld en uitgebracht.
– Wit 3037
– Terra 3038
– Grafiet 3039
Dankzij deze nieuwe producten hebben consumenten maar ook bedrijven nog meer keuze om hun hout mee te behandelen.

Houten tafel behandelen

Het behandelen van een houten tafel is dankzij de Top Olie erg gemakkelijk. In twee dagen en met twee lagen is de tafel helemaal klaar voor gebruik en is het beschermd tegen vlekken en vocht. Wij helpen u doormiddel van 5 gemakkelijke stappen.

Stap 1:
Schuur de houten tafel.

Stap 2:
Breng het product dun aan op de tafel. (Met de Top Olie kan een aanbreng fout tot 30 minuten op een nat oppervlak worden bijgewerkt)

Stap 3:
Laat het oppervlak 12 uur drogen met een goede ventilatie.

Stap 4:
Breng vervolgens de tweede laag aan.

Stap 5:
Laat vervolgens de tweede laag ook 12 uur drogen.

Osmo-meubelolie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp ons whatsapp