Osmo Green Friday

15% korting

Osmo korting

Osmo kopen met korting? Maak gebruik van de Green Friday van Osmo Nederland. Tijdens deze dagen is er 15% korting op het hele assortiment. De Green Friday korting is geldig van vrijdag 26 november tot en met maandag 29 november. Dus heb je net een nieuwe tafel of schutting aangeschaft? Dan is dit het moment om actie te ondernemen en het hout te gaan behandelen.

Milieubewust

De producten van Osmo gemaakt zijn op basis van natuurlijke oliën en wassen zoals: zonnebloem-, soja-, distel-, lijnzaadolie en carnauba wax. De dozen die Osmo Nederland gebruikt zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Ook gebruiken wij als opvulmateriaal Flo-pak chips op basis van 100% natuurlijke grondstoffen: water, lucht en plantaardig zetmeel. Dit opvulmateriaal is oplosbaar in water en kan worden weggegooid in de GFT-bak. Wij proberen zo goed mogelijk met het milieu om te gaan. Daarom hebben wij bij Osmo Nederland gekozen voor een Green Friday in plaats van een Black Friday.

Kortingscode

Tijdens dit lange weekend (van vrijdag tot en met maandag) geldt een speciale Green Friday korting op het hele assortiment van Osmonederland.nl. De Green Friday actie is te gebruiken op alle producten van Osmo, zoals: de Osmo Hardwax-Olie, TopOil, Uv-Beschermingsolie en alle tools.
De korting wordt in het winkelmandje verrekent. Gebruik hiervoor de kortingscode:

Greenfriday