Osmo Bankirai Olie Donker 016

Beschrijving

Osmo Bankirai Olie

Bankirai Olie van Osmo beschermt en verzorgt houten terrassen, tuinmeubels en schuttingen die gemaakt zijn van allerlei soorten hout, zoals Bankirai, Douglas, Teak, Lariks en vele andere hout soorten.

De Osmo Bankirai Olie 016 Donker is een op olie gebaseerd product, na behandeling wordt er een beschermd oppervlak gecreëerd. Het oppervlak is dan bestand tegen water en vuil. De behandeling is zeer geschikt voor de bescherming van houten terrassen, vlonders, schuttingen en tuinmeubels. Er zijn twee varianten van de Bankirai Olie, de donkere variant (016) en de lichte variant (006). De gepigmenteerde Terras-oliën bieden een bescherming tegen Uv-straling van de zon (vergrijzing). De Olie maakt het houtoppervlak egaal, water- en vuil-afstotend.De Olie is voor allerlei soorten hout bedoeld, hieronder vallen onder andere: Garapa, Bankirai, Douglasspar, Thermohout, Massaranduba en Moeraseik.

Beschikbare inhoudsmaat: 3L 3L is circa voldoende voor 72m2 bij één laag.

U ontvangt een 3L blik voor de prijs van 2,5L dat is dus 20% GRATIS!

Let op: oud hout of hout dat onbehandeld buiten heeft gelegen, neemt vaak meer product op, waardoor er meer Osmo Terras-Olie nodig is dan aanbevolen.

Doeken die zijn gebruikt voor het aanbrengen of uitpoetsen van de Terras-Olie moeten worden uitgespoeld met water omdat deze een zelfontbrandingsrisico met zich meedragen. Spoel de doeken daarom altijd uit met water voordat u deze weggooit in de prullenbak.

Tip: schaf altijd iets meer product aan dan voor de aanbevolen vierkante meters. U kunt namelijk het oppervlak onderhouden en bijwerken met de Terras-Olie.

Wat anderen vinden van Bankirai Olie 016 Donker 3l ACTIE

Waardering 4.3333333333333 van 5 sterren
9 Beoordelingen
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %
4.3333333333333 van 5

(9 reviews)

9 beoordelingen voor Bankirai Olie 016 Donker 3l ACTIE

Beoordeling toevoegen

Gebruik een van de toegestane bestandstypen: jpg,png.

  • Deskundig advies, ook via WhatsApp
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Producten op basis van natuurlijke grondstoffen
  Osmo Bankirai Olie Donker 016

  Bankirai Olie 016 Donker 3l ACTIE

   97,95

  Op voorraad