Osmo Gard Clean alle inhoudsmaten
Osmo Terrasreiniger
Terrasreiniger Banner
Osmo power-gel Hout ontgrijzer
Osmo Gard Clean alle inhoudsmaten
Osmo Terrasreiniger
Terrasreiniger Banner
Osmo power-gel Hout ontgrijzer
langdurige-uv-bescherming

Verwijdert vergrijzing en groene aanslag

Haalt de originele kleur van het hout weer op

natuurlijke-houtkleur

Biologisch afbreekbaar

Vrij van oplosmiddelen, formaldehyde, chloorverbindingen en aminen

reinigt-automatisch

Reinigt zonder dat het hout uitdroogt

Veelzijdig te gebruiken voor buitenhout

Voordelen van de Buiten Onderhoudsset

 • In een handomdraai jouw tuin helemaal schoon
 • Geschikt voor elk houten oppervlak
 • Millieuvriendelijke ingrediënten, biologisch afbreekbaar
 • Reinigt en ontgrijst het oppervlak

Beschrijving

Onderhouden van hout en tegels in de tuin

Ontdek de Buiten Onderhoudsset, zodat je elke seizoen kan genieten van je tuin!

Onze Buiten Onderhoudsset is de perfecte bundel voor iedereen die van een prachtige en goed onderhouden tuin wil genieten. Deze complete set bevat alles wat je nodig hebt om je houten terras, tuinmeubilair en andere buitenoppervlakken te reinigen. Of je nu je tuin nieuw leven wilt inblazen voor het zomerseizoen, of gewoon het hele jaar door van een vlekkeloze buitenomgeving wilt genieten, onze set klaart de klus.

Wat zit er in de set?

Osmo Power-Gel: Onze krachtige ontgrijzer is ontworpen om die ongewenste grijze verkleuring van je houten oppervlakken te verwijderen. Het herstelt de natuurlijke kleur van het hout en bereidt het voor op verdere behandeling. Ideaal voor terrassen, schuttingen en tuinmeubilair.

Osmo Terrasreiniger: Deze speciale terrasreiniger is geformuleerd om hardnekkig vuil, vet en vlekken van je houten terras, schutting of tuinhuis te verwijderen. Met zijn diepe reinigingskracht herstelt het de oorspronkelijke schoonheid van het hout zonder schade aan te richten.

Gard Clean: Zeg vaarwel tegen die ongewenste groene aanslag en algen op je terras of tuinpaden. Onze groene aanslag reiniger biedt een effectieve en veilige oplossing voor het verwijderen en voorkomen van deze lelijke aanslag, waardoor je buitenoppervlakken er weer fris uitzien.

Terrasborstel: De set wordt compleet geleverd met een stevige terrasborstel om het reinigingsproces te vergemakkelijken. Met zijn sterke borstelharen en handvat kun je gemakkelijk vuil en vlekken verwijderen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Waarom onze Tuinonderhoudsset?

Onze producten zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, zodat iedereen moeiteloos zijn tuin kan onderhouden zonder altijd te hoeven schuren. Elke component in de set is zorgvuldig geselecteerd en geformuleerd om op een milieuvriendelijke manier resultaten te leveren zonder schade te veroorzaken aan je buitenoppervlakken. We vinden het belangrijk dat onze producten veilig en milieuvriendelijk zijn, zodat je met een gerust hart kunt reinigen en onderhouden. Breng je tuin tot leven en geniet van een prachtige buitenruimte met onze Buiten Onderhoudsset. Laat vuil en vlekken niet de uitstraling van jouw buitenhout verstoren en ervaar het verschil dat deze set kan maken voor je huis en tuin. Bestel vandaag nog en geef je tuin de aandacht die het verdient!

Gebruik de Power-Gel om houten meubels, terrassen, schuttingen, tuinhuis of andere houten oppervlakken te ontgrijzen of te reinigen. Ontgrijzing geeft aan dat de behandeling niet meer genoeg beschermt, reiniging en nabehandeling is daarom aan te raden.

 1. Zand en ander grof vuil wegborstelen van het oppervlak met de Terrasborstel.
 2. Het gehele oppervlak licht vochtig maken met water.
 3. De Power-Gel met een Kwast of Vloerborstel aanbrengen op het oppervlak.
 4. Na de inwerktijd van 20 minuten het oppervlak met een Harde borstel of een schrobber met veel water uitborstelen.
 5. Het oppervlak minimaal 24 uur laten drogen.
 6. (Tip) Na het ontgrijzen van het oppervlak, het oppervlak afwerken met een Osmo Buiten Olie naar keuze.
 1. Grof vuil zoals zand en bladeren verwijderen met een bezem of handveger.
 2. De Terrasreiniger verdunnen met water, dit is afhankelijk van de vervuiling (1:25 tot maximaal 1:1)
 3. Hout afhankelijk van de ribbelgrootte met een schrobber of harde terrasborstel reinigen.
 4. Na het reinigen, het oppervlak met schoon water naspoelen.
 1. Voor het aanbrengen van de Gard Clean grof vuil zoals zand en bladeren verwijderen van het oppervlak.
 2. Maak het reinigingsmiddel klaar. Meng het product met water in maximale verhouding 1:10. Gebruik voor hevige aanslag het product in pure vorm.
 3. Breng het mengsel aan met een terrasborstel, (blok)kwast, gieter of tuinsproeier.
 4. Laat oppervlak gedurende 24 uur inwerken. Gedurende de inwerktijd dient de aanslag vanzelf te verdwijnen.
 5. Spoel het oppervlak na met water.
 6. Laat het oppervlak eerst drogen voordat er een Osmo afwerking wordt aangebracht.

De Osmo Buiten Onderhoudsset is een bundel die zeer geschikt is voor al het buitenhout en tuintegels. Gebruik voor het schoonmaken alleen de Osmo Terrasreiniger en de Osmo Gard Clean.

Met een goede behandeling en onderhoud kan je tuinhout voor een bepaalde termijn beschermen tegen verkleuring. Op termijn vergrijsd hout altijd, maar geen zorgen. Wanneer dit gebeurd kun je met de Osmo Power-Gel het hout ontgrijzen en vervolgens opnieuw behandelen.

Osmo is op basis van natuurlijke middelen en zeer geschikt voor het reinigen van tuinhout. De Osmo Buiten Onderhoudsset is daarom een milieuvriendelijke keuze.

Het beste is om je tuinhout te verzorgen met onderhoudsproducten die gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor planten en dieren in je tuin. Zo heeft Osmo producten om groene aanslag en oppervlakkig vuil te reinigen van tuintegels.

Zorg ervoor dat je het hout in je tuin schoonmaakt zodat vuil en schimmels niet kunnen hechten. Zie je daarnaast dat je tuinmeubels zijn verkleurd of zijn vergrijsd, gebruik dan de Osmo Power-Gel om het hout te ontgrijzen en van een nieuwe beschermlaag te voorzien.

MSDS Veiligheidsblad Osmo Power-Gel
MSDS Veiligheidsblad Osmo Terrasreiniger

Wat anderen vinden van Osmo Buiten onderhoudsset