Osmo Gard Clean producten
reinigt-automatisch

Reinigt automatisch

Aanbrengen, wachten, klaar!

reiniging-en-onderhoud

Gemakkelijk in gebruik

Reinigt groene aanslag effectief en gemakkelijk

Voordelen Gard Clean

  • Zeer krachtige reiniger
  • Beschadigd het oppervlak niet
  • Kan ook worden gebruikt op onbehandelde oppervlakken
  • Hoog rendement, 1L = 30m2 tot 60m2 reinigen

Beschrijving

Door weersomstandigheden kan er op buitenoppervlakken groene aanslag ontstaan. Dit kan ook gebeuren op behandelde oppervlakken. Met behulp van de Osmo Gard Clean kun je hout, steen, beton en kunststof effectief ontzien van groene aanslag en zorg je ervoor dat het ontstaan van nieuwe aanslag wordt geremd. Ben je van plan de Gard Clean te gebruiken? Test het product dan eerst op een klein stukje van het oppervlak voordat je het gehele oppervlak behandeld. Zo kun het resultaat voorafgaand testen. Na gebruik is een behandeling met een Osmo afwerking aanbevolen.

Voor gematigde aanslag kan het product worden aangemengd met water in een verhouding van maximaal 1:10. Voor hevige aanslag kan het product onverdund worden toegepast.

De Osmo Gard Clean is verkrijgbaar in 1L en 5L.

Groene aanslag verwijderen

De Osmo Gard Clean is uitermate geschikt voor het verwijderen van groene aanslag. Zorg ervoor dat eerst oppervlakkig vuil wordt verwijderd, zoals zand en bladeren, voordat de Gard Clean wordt toegepast. Zo zorg je ervoor dat de Gard Clean dieper kan intrekken in het oppervlak. Het aanbrengen van de Gard Clean kan worden gedaan met een (blok)kwast, terrasborstel, gieter of tuinsproeier. Laat het oppervlak 24 uur inwerken, na het inwerken dient de aanslag te zijn verdwenen. Bij resten dient het proces te worden herhaald. Spoel het oppervlak vervolgens af met water. Laat het oppervlak eerst drogen voordat je het overschildert met een afwerking van Osmo.

Let op: vermijd met dit product contact met planten.

  1. Voor het aanbrengen van de Gard Clean grof vuil zoals zand en bladeren verwijderen van het oppervlak.
  2. Maak het reinigingsmiddel klaar. Meng het product met water in maximale verhouding 1:10. Gebruik voor hevige aanslag het product in pure vorm.
  3. Breng het mengsel aan met een terrasborstel, (blok)kwast, gieter of tuinsproeier.
  4. Laat oppervlak gedurende 24 uur inwerken. Gedurende de inwerktijd dient de aanslag vanzelf te verdwijnen.
  5. Spoel het oppervlak na met water.
  6. Laat het oppervlak eerst drogen voordat er een Osmo afwerking wordt aangebracht.

De Gard Clean is een krachtige reiniger die effectief groene aanslag van buitenoppervlakken verwijdert. Dit product is gebaseerd milieuvriendelijke bestanddelen en is daarom biologisch afbreekbaar. De Gard Clean is daarom veilig te gebruiken voor het reinigen van hout, steen, kunststof en beton. Daarnaast zorgt de Gard Clean er ook voor dat de groei van nieuwe groene aanslag wordt geremd.

Wanneer jouw buitenoppervlakken groene aanslag bevatten raden wij je aan de Gard Clean te gebruiken. De Gard Clean kan worden gebruikt voor hout-, steen-, kunststof en betonoppervlakken.

Bij gematigde aanslag is het verstandig de Gard Clean te mengen met water in de maximale verhouding 1:10. Bij hevige aanslag kan het product puur worden gebruikt.

Het aanbrengen van de Gard Clean kan met een terrasborstel, (blok)kwast, gieter of tuinsproeier.

Ja, de Gard Clean kan ook op onbehandelde oppervlakken worden gebruikt.

Nee, de Gard Clean is gebaseerd op natuurlijke bestanddelen. Het product zal het oppervlak niet beschadigen, ook niet bij frequent gebruik.

Osmo Gard Clean producten

Osmo Gard Clean

Vanaf 32,95
Selecteer eerst alle opties