Osmo Vloeibare Onderhoudswas 3029 0,4L Spray
unieke-olie-was-combinatie

Verzorgt het hout

Op basis van natuurlijke wassen

reiniging-en-onderhoud

Plaatselijk te gebruiken

Gemakkelijk verzorgen en reinigen

reinigt-automatisch

Verfrissen van slijtageplekken

Voeding voor slijtage van een Osmo oppervlak

  • Voor vloeren en meubels
  • Reinigt en verzorgt tegelijk
  • Verzorgt het hout met natuurlijke wassen, zonder een filmlaag op te bouwen
  • Makkelijk aan te brengen met de Poetsdoeken
  • Geschikt voor het opfrissen van slijtageplekken

Beschrijving

Osmo Vloeibare Onderhoudswas

Osmo Vloeibare Onderhoudswas- en Reinigingsmiddel is zeer geschikt voor het opfrissen van slijtageplekken die in de loop van de tijd zijn ontstaan. Het product is speciaal ontwikkeld voor houten oppervlakken die zijn behandeld met de Osmo. Tevens kan het product gebruikt worden voor het reinigen van hardnekkige vlekken zoals vet of schoenpoets. Wanneer er slijtageplekken zijn ontstaan is het aan te raden om deze plekken 2 á 3 keer per jaar te behandelen. Het verzorgt het hout met natuurlijke wassen, zonder een laag op te bouwen.

Osmo Onderhoudswas Spray vorm 0,4L

Deze handige spray is makkelijk voor het behandelen van meubeloppervlakken zoals tafels en aanrechtbladen. Met de Spray verminderd u de ontstane slijtage plekken en frist u deze weer op. Bij het verwijderen van vlekken dient de Spray direct op de vervuilde ondergrond aangebracht te worden. Voor bijzonder hardnekkige vlekken een doek of scotchpad gebruiken. Al het losgekomen vuil dient weggeveegd te worden.

1. Voordat u het oppervlak gaat behandelen eerst het oppervlak droog reinigen met een stofdoek of stofzuiger. Indien nodig kan het oppervlak ook eerst schoongemaakt worden met de Osmo Wisch-Fix.

2. Voor gebruik goed schudden.

3. De spray zo horizontaal mogelijk houden en dun aanbrengen op ongeveer 30 cm van het oppervlak. Vervolgens met de Easy Pad Poetsdoeken of Fleecepad gelijkmatig verdelen.

4. Bij het verwijderen van vlekken, de Spray direct op de vervuilde ondergrond aanbrengen. Voor bijzonder hardnekkige vlekken kunt u een doek of scotchpad gebruiken.

5. Droging: ca 30 – 40 minuten bij een goede ventilatie.

6. Losgekomen vuil wegvegen.

Het product is geschikt voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en het opfrissen van slijtageplekken op houten oppervlakken die zijn behandeld met Osmo Hardwax-Olie of TopOil.

Wanneer er slijtageplekken op het hout zijn ontstaan is het aan te raden om deze plekken twee á drie keer per jaar te behandelen. Vaak wordt de Onderhoudswas na ongeveer 2 jaar gebruikt.

Nee, het is een kant en klaar product.

Voor een eenvoudige en effectieve toepassing is de Osmo Vloerreinigingsset of het juiste gereedschap. De microvezeldoek van deze set kan gebruikt worden voor het aanbrengen van het product. Ook kunt u de Onderhoudswas aanbrengen met een pluisvrije doek.

Breng ongeveer 2 theelepels per m2 aan met een microvezeldoek of pluisvrije doek. Vervolgens het product verdelen over het houten oppervlak. Het is van belang dat het product flinterdun wordt aangebracht. Na aanbrengen 30 tot 40 minuten laten drogen bij een goede ventilatie.

Nee, de Vloeibare Onderhoudswas is geen basisbehandeling en dient aan te worden gebracht op met (Osmo) behandeld hout.

Het product is speciaal ontwikkeld om vloeren die met Osmo zijn behandeld op te frissen. Vaak kunnen vloeren die met een andere olie of was ook behandeld worden met de Onderhoudswas. Wel is het advies om dit altijd even te testen.

MSDS Veiligheidsblad
Osmo Vloeibare Onderhoudswas 3029 0,4L Spray

Osmo Vloeibare Onderhoudswas 3029 0,4L Spray

 29,95

Uitverkocht