Opzoek naar producten voor uw schutting, pergola of tuinhuis? Dan bent u bij Osmo Nederland aan het juiste adres. Dankzij de unieke combinatie van natuurlijke oliën en wassen beschermen de buitenproducten van Osmo het hout. Zo hebben wij verschillende oliën maar ook meerdere reinigers zoals de terrasreiniger in het assortiment.

Terras-Olie

Osmo Terras-Olie beschermt en verzorgt houten terrrasen, tuinmeubels en schuttingen van talrijke naald- en edelhoutsoorten.

Meer informatie

Natuurlijke Olie-beits

Osmo Natuurlijke Olie-Beits is ideaal voor elke houtsoort buitenshuis. Het creëert een beits effect voor buiten. 

Meer informatie

UV-Beschermingsolie

Osmo UV-Beschermingsolie is ideaal voor alle verticale houten oppervlakken buitenshuis: deuren, ramen, luiken, carports, houten gevels, balkons, hekken, pergola’s en tuinhuisjes.

Meer informatie

Landhuisverf

Osmo Landhuisverf is uitermate geschikt voor hout buitenshuis, waarbij een bijzonder duurzame afwerking vereist is. Creëert een dekkend oppervlak.

Meer informatie

Power-gel (houtontgrijzer)

Osmo Power-Gel Houtontgrijzer is bijzonder geschikt voor het reinigen en ontgrijzern van houten terrassen, houten gevels, tuinhuizen en soorgelijke oppervlakken.

Meer informatie

Terrasreiniger

Osmo Hout Terrasreiniger is zeer geschikt voor de reiniging van alle houten vloeren buitenshuis, maar ook voor schuttingen, palen en tuinmeubels van hout.

Meer informatie

WPC en BPC reiniger

Osmo WPC en BPC Reiniger is speciaal ontwikkeld voor de reiniging van WPC- en BPC-oppervlakken en andere watervaste oppervlakken buitenshuis.

Meer informatie
  • Natuurlijke producten 
  • Op werkdagen voor 16u besteld, volgende dag in huis
  • Advies op maat
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Bestel via de Bestel knop hieronder alle artikelen voor uw schutting, tuinhuis of pergola.

Bestel