vetvlekken houten vloer

Vetvlekken uit houten tafel verwijderen

Osmo Intensiefreiniger

Osmo Intensiefreiniger

Krachtige reiniger, die al het ingelopen vuil verwijdert van het hout.

Vanaf 38,95
Selecteer eerst alle opties

Heb jij last van een vetvlek in jouw houten tafel? Grote kans dat de bescherming van jouw houten tafel niet meer voldoende is. Wanneer je een geoliede  hebt, is het mogelijk om de vlek uit de tafel te krijgen zonder te schuren. Na het verwijderen van de vlek is het belangrijk dat je de tafel onderhoud. We raden daarom de Renovatiebundel aan in combinatie met de Osmo Witte en Groene Pad.

De Renovatiebundel bevat de Osmo Intensiefreiniger. Met de Osmo Intensiefreiniger kan je de vetvlek uit de houten tafel verwijderen. Om vervolgens (vet)vlekken te voorkomen raden wij aan een laag Osmo Onderhoudsolie te poetsen. Hieronder hebben we een duidelijk stappenplan hoe je de vetvlek uit je tafel verwijdert en vervolgens kan oliën.

Heb je naast een vetvlek ook een zwarte vlek op je tafel? Lees dan ook zwarte vlekken uit je tafel verwijderen. Naast vetvlekken kan de Intensiefreiniger ook kringen in je tafel of watervlekken uit de tafel verwijderen.

Voordelen Intensiefreiniger

  • Zeer krachtige reiniger
  • Hoog rendement, 1L = 100m2 reinigen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Verwijderd ingelopen vuil uit het hout

Hoe verwijder je een vetvlek uit een houten tafel?

Zorg dat voordat je begint de tafel schoon is van stof of grofvuil. Vervolgens kan je starten met het reinigen van de vlek:

  1.  Start met voorbereiden van reinigingsmiddel. De Intensiefreiniger verdun je afhankelijk van de ernst van de vlek 1:20 of 1:10 met lauw water. Hoe minder je het middel verdunt hoe sterker de werking.
  2.  Aanbrengen doe je door middel van de Hand Reinigingsset. Deze bevat een Hand Pad Houder en een Groene Pad. We raden aan de volledige tafel goed te schrobben met de Groene Pad.
  3.  Verwijder het losgeweekte vuil met een vochtige doek. Zorg dat het reinigingsmiddel volledig verwijdert voordat je overgaat naar de volgende stap.
  4. Na succesvolle droging het gereinigde oppervlak behandelen met de Osmo Onderhoudsolie.

Toegevoegd aan je winkelwagen

Denk je ook aan...