Osmo Wisch-Fix alle inhoudsmaten
houten vloer schoonmaken
Osmo Wisch-Fix alle inhoudsmaten
houten vloer schoonmaken
reiniging-en-onderhoud

Gemakkelijk in gebruik

Te gebruiken voor alle Osmo oppervlakken

reinigt-automatisch

Verzorgt en reinigt in één

Zorgt ervoor dat het oppervlak niet uitdroogt

Voordelen Wisch-Fix

  • Zeer effectief reinigings- en onderhoudsmiddel
  • Voor regelmatige reiniging en onderhoud
  • Zepen op basis van natuurlijke oliën
  • Hydrateert de vloer en droogt het hout niet uit
  • Wordt aanbevolen voor vloeren die met Hardwax-Olie behandeld zijn

Beschrijving

Osmo Wisch-Fix

Met de Osmo Wisch-Fix maakt u gemakkelijk de houten vloer schoon. De Wisch-Fix is een geconcentreerd reiniging- en onderhoudsmiddel, het is zeer geschikt voor de reiniging van verschillende hout oppervlakken. Daarbij is dit dweilmiddel bijzonder geschikt voor oppervlakken die zijn behandeld met Osmo Hardwax-Olie met of zonder een kleur. Het is aan te raden om het dweilmiddel, de Wisch-Fix wekelijks tot twee keer per week te gebruiken. De werking is zeer effectief, het vuil wat u niet ziet wordt verwijderd en zorgt voor een langere levensduur van uw oppervlak. Bovendien hydrateert het de vloer en zorgt het ervoor dat deze niet uitdroogt. Voor een eenvoudige en effectieve toepassing is de Osmo Vloerreinigingsset plus de Telescoopsteel het juiste gereedschap.

In water oplosbaar dweilmiddel voor de dagelijkse reiniging verzorging – specifiek ontworpen voor geoliede en gewaxte houten vloeren. Het bevat zepen op basis van natuurlijke oliën. Het hout droogt niet uit bij het reinigen. Bij regelmatig gebruik, zorgt de uiterst effectieve Wisch-Fix voor een minder onderhoudsgevoelig en anti-slip oppervlak. De in water oplosbare bestanddelen verminderen strepen en bouwen geen laag op. Zeer huidvriendelijk, vrij van kleurstoffen en aroma’s, biologisch afbreekbaar, oplosmiddel en emissie-vrij, draagt bij aan gezonder leven.

De Osmo Wisch-Fix is verkrijgbaar in 1L, 5L en 10L.

Houten vloer dweilen met Wisch-Fix

Voordat u het oppervlak gaat reinigen met de Wisch-Fix is het belangrijk dat al het grove vuil eerst verwijderd wordt. Daarna kan er gedweild worden met de Wisch-Fix. Hiervoor kan 1 dopje Wisch-Fix gebruikt worden op 2L water. Dweil het hout niet te nat en zorg ervoor dat na het dweilen de vloer wel weer droog gemaakt wordt.

Houten vloer onderhoud

Het onderhouden van een houten vloer die behandeld is met de producten van Osmo gaat volgens een aantal stappen. De houten vloer dweilen met de Wisch Fix minimaal één keer per twee weken. Wanneer slijtage aantreedt op het oppervlak kan de vloer worden behandeld met de Vloeibare Onderhoudswas 3029. Ook vetvlekken, kunnen met de 3029 worden behandeld. Wanneer het oppervlak na meerdere jaren meer versleten is en de Vloeibare Onderhoudswas biedt geen resultaat meer, dient er overgestapt te worden naar de Onderhoudsolie. Met dit product geeft u de vloer weer een nieuwe laag, die weer zorgt voor een mooie uitstraling.

Onderhoudsset

De Wisch-Fix zit ook verpakt in een handige Onderhoudsset. In deze set is ook de Vloeibare Onderhoudswas in spray vorm bijgevoegd, 3 microvezeldoekjes om het product aan te brengen en een handig informatie boekje zijn toegevoegd.

1. Voordat u gaat dweilen het oppervlak droog reinigen met een stofdoek of stofzuiger.
2. Dweilmiddel klaar maken. Concentraat: 1 dopje Wisch-Fix op 2 liter water. Bij Machinaal schoonmaken (bijvoorbeeld met de FloorXCenter) of bij een hoge vervuilingsgraad kan de dosering worden verhoogd naar 1 dopje Wisch-Fix op 1 liter water.
3. Het oppervlak klamvochtig dweilen en eventueel daarna droog dweilen.

Dit product is geschikt voor het reinigen en onderhouden van houten vloeren die behandeld zijn met Osmo. De Wisch-Fix bevat een klein aandeel was, dit hydrateert de vloer en zorgt ervoor dat de vloer niet uitdroogt.

Het is aan te raden om de Wisch-Fix wekelijks te gebruiken.

Ja, gebruik 1 dopje Wisch-Fix op 2L water.

De Wisch-Fix kan worden aangebracht met de Osmo Dweil, onderdeel van de Osmo Vloerreinigingsset. Lees bij de gebruiksaanwijzing de precieze stappen voor het aanbrengen van dit product.

Nee, de in wateroplosbare bestandsdelen verminderen strepen en bouwen geen laag op.

Nee, u kunt de Wisch-Fix alleen gebruiken op behandeld hout.

Maak de dweil klamvochtig. Dat betekent niet te nat. Wring voordat u gaat dweilen de dweil goed uit. Zorg ervoor dat u het oppervlak niet te nat gaat dweilen.

Meestal kan dit inderdaad wel. Het is altijd verstandig om dit van tevoren even te testen op een onopvallende plaats.

MSDS Veiligheidsblad
Productinformatieblad

Wat anderen vinden van Osmo Wisch-Fix 8016

Osmo tweedekans

Misschien minder mooi, maar net zo goed! Soms hebben wij een product dat retour komt en een deuk heeft opgelopen tijdens het transport. Of een blik is open gemaakt zonder deze te gebruiken. Het zou zonde zijn om deze blikken niet meer te verkopen terwijl er met het product zelf niets aan de hand is.

Dus wat is er nou groener dan dat wij deze producten graag willen verkopen. Vandaar dat je nu een tweedekans kunt bestellen! Het uiterlijk is iets beschadigd maar de binnenkant is helemaal goed.

Osmo tweedekans
Osmo tweedekans
Osmo tweedekans
Osmo Wisch-Fix alle inhoudsmaten

Osmo Wisch-Fix 8016

Vanaf 30,95
Selecteer eerst alle opties