Osmo Terrasreiniger
Groene aanslag verwijderen
Terrasreiniger Banner
Osmo Terrasreiniger
Groene aanslag verwijderen
Terrasreiniger Banner
langdurige-uv-bescherming

Verwijdert groene aanslag

Haalt de originele kleur van het hout weer op

natuurlijke-houtkleur

Biologisch afbreekbaar

Vrij van oplosmiddelen, formaldehyde, chloorverbindingen en aminen

reinigt-automatisch

Reinigt zonder dat het hout uitdroogt

Veelzijdig te gebruiken voor buitenhout

Voordelen van de groene aanslag reinigingsbundel

  • De beste keuze voor periodiek reinigen
  • Ideaal om groene aanslag mee te verwijderen
  • Millieuvriendelijke ingrediënten, biologisch afbreekbaar
  • Eenvoudig in gebruik

Beschrijving

Verwijderen van Groene aanslag op houten of stenen terrassen.

Ontdek de Osmo Groene Aanslag Reingingsbundel, zodat je elke seizoen kan genieten van je tuin!

Onze Osmo Groene Aanslag Reingingsbundel is de perfecte bundel voor iedereen die van een prachtige en goed onderhouden tuin wil genieten. Deze complete set bevat alles wat je nodig hebt om je houten terras, tuinmeubilair en andere buitenoppervlakken te reinigen van groene aanslag en mos. Of je nu je tuin nieuw leven wilt inblazen voor het zomerseizoen, of gewoon het hele jaar door van een vlekkeloze buitenomgeving wilt genieten, onze set klaart de klus.

Wat zit er in de set?

Osmo Terrasreiniger: Deze speciale terrasreiniger is geformuleerd om hardnekkig vuil, vet en vlekken van je houten/stenen terras, schutting of tuinhuis te verwijderen. Met zijn diepe reinigingskracht herstelt het de oorspronkelijke schoonheid van het hout zonder schade aan te richten.

Osmo Telescoopsteel: Zeg vaarwel tegen die ongewenste groene aanslag en algen op je terras of tuinpaden. Onze groene aanslag reiniger biedt een effectieve en veilige oplossing voor het verwijderen en voorkomen van deze lelijke aanslag, waardoor je buitenoppervlakken er weer fris uitzien.

Terrasborstel: De set wordt compleet geleverd met een stevige terrasborstel om het reinigingsproces te vergemakkelijken. Met zijn sterke borstelharen en handvat kun je gemakkelijk vuil en vlekken verwijderen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Waarom onze Groene aanslag reinigingsbundel?

Deze bundel is alles wat je nodig hebt om jouw terras zomer-/winterklaar te maken. Met de borstel haal je gemakkelijk grofvuil en mos weg en met de terrasreiniger verwijder je gemakkelijk de algen.

  1. Grof vuil zoals zand en bladeren verwijderen met een bezem of handveger.
  2. De Terrasreiniger verdunnen met water, dit is afhankelijk van de vervuiling (1:25 tot maximaal 1:1)
  3. Hout afhankelijk van de ribbelgrootte met een schrobber of harde terrasborstel reinigen.
  4. Na het reinigen, het oppervlak met schoon water naspoelen.

De Osmo Buiten Onderhoudsset is een bundel die zeer geschikt is voor al het buitenhout en tuintegels. Gebruik voor het schoonmaken alleen de Osmo Terrasreiniger en de Osmo Gard Clean.

Met een goede behandeling en onderhoud kan je tuinhout voor een bepaalde termijn beschermen tegen verkleuring. Op termijn vergrijsd hout altijd, maar geen zorgen. Wanneer dit gebeurd kun je met de Osmo Power-Gel het hout ontgrijzen en vervolgens opnieuw behandelen.

Osmo is op basis van natuurlijke middelen en zeer geschikt voor het reinigen van tuinhout. De Osmo Buiten Onderhoudsset is daarom een milieuvriendelijke keuze.

Het beste is om je tuinhout te verzorgen met onderhoudsproducten die gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor planten en dieren in je tuin. Zo heeft Osmo producten om groene aanslag en oppervlakkig vuil te reinigen van tuintegels.

Zorg ervoor dat je het hout in je tuin schoonmaakt zodat vuil en schimmels niet kunnen hechten. Zie je daarnaast dat je tuinmeubels zijn verkleurd of zijn vergrijsd, gebruik dan de Osmo Power-Gel om het hout te ontgrijzen en van een nieuwe beschermlaag te voorzien.

MSDS Veiligheidsblad Osmo Power-Gel
MSDS Veiligheidsblad Osmo Terrasreiniger

Wat anderen vinden van Osmo Groene Aanslag Reingingsbundel