Osmo Verf Stripper 6000 Kleurloos 1L
Osmo Verf Stripper 6000 Kleurloos 1L

Beschrijving

Osmo Verf Stripper is een krachtige, reukarme, universele afbijtmiddel voor oplosmiddelbestendige ondergronden. Dankzij de lange open tijd kan het meerdere lagen lak of vernis in één keer oplossen. De Stripper is vrij van aromatische verbindingen en gechloreerde koolwaterstoffen. Het afbijtmiddel is geschikt voor het verwijderen van oude lagen op zowel binnen- als buitenhout.

Lost en verwijdert kunstharslakken, 1-component lakken, dispersie- en latexverven, olielakken en houtbeitsen, dispersielijmen, polymeerpleisters etc. op oplosmiddelbestendige ondergronden (hout, metaal, minerale ondergronden, beton of steen) ). Het heeft een milde geur en kan daarom op grote oppervlakken worden gebruikt, zowel binnen als buiten.

Test altijd eerst op een klein oppervlak om de prestaties, reactietijd, substraatcompatibiliteit en materiaalvereisten te bepalen! Niet te behandelen oppervlakken, kunststoffen (leidingen, bedrading, ramen enz.) en planten afdekken en afplakken. Draag geschikte beschermende kleding en een veiligheidsbril tijdens het werken.

Ca. dekking: 2-4m²/1L
Maten: 1L

1. Goed roeren, niet verdunnen.
2. Met een kwast of spatel royaal en gelijkmatig opbrengen en direct afdekken met een dunne folie (bijv. polyethyleen stofvellen) en voldoende inwerktijd laten (afhankelijk van het project enkele minuten/meerdere uren/eventueel een nacht).
3. Test de prestaties af en toe met een troffel. Verwijder de opgeloste laag altijd op het optimale moment.
4. Laat Osmo Verf Stripper niet langer dan nodig op de ondergrond liggen. De reactietijd is afhankelijk van het type behandeling, de laagdikte en de omgevingstemperatuur.
5. Verwijder de zachte opgeloste laag met een troffel en spoel af met water (indien mogelijk warm, ca. 40 °C). In sommige gevallen kan het nodig zijn om de toepassing te herhalen.

Osmo Verf Stripper 6000 Kleurloos 1L

Osmo Verf Stripper 6000 Kleurloos 1L

 48,95

Op voorraad