Osmo Vloeibare Onderhoudswas
unieke-olie-was-combinatie

Verzorgt het hout

Op basis van natuurlijke wassen

reiniging-en-onderhoud

Plaatselijk te gebruiken

Gemakkelijk verzorgen en reinigen

reinigt-automatisch

Verfrissen van slijtageplekken

Voeding voor slijtage van een Osmo oppervlak

Voordelen Vloeibare Onderhoudswas

 • Voor vloeren en meubels
 • Reinigt en verzorgt tegelijk
 • Verzorgt het hout met natuurlijke wassen, zonder een filmlaag op te bouwen
 • Optimaal in combinatie met de Opti-set
 • Geschikt voor het verfrissen van slijtageplekken

Beschrijving

Osmo Vloeibare Onderhoudswas

Osmo Vloeibare Onderhoudswas- en Reinigingsmiddel is zeer geschikt voor het opfrissen van slijtageplekken die in de loop van de tijd zijn ontstaan. Het product is speciaal ontwikkeld voor houten oppervlakken die zijn behandeld met de Osmo. Tevens kan het product gebruikt worden voor het reinigen van hardnekkige vlekken zoals vet of schoenpoets. Wanneer er slijtageplekken zijn ontstaan is het aan te raden om deze plekken 2 á 3 keer per jaar te behandelen. Voor een eenvoudige en effectieve toepassing is de Osmo Vloerreinigingsset het juiste gereedschap. Het is zeer aan te raden om bij de Vloeibare Onderhoudswas- en Reinigingsmiddel ook de Wisch-Fix te gebruiken voor het reinigen van het hout oppervlak. Het product is zowel te gebruiken voor vloeren als voor meubels. Het verzorgt het hout met natuurlijke wassen, zonder een laag op te bouwen.

De Osmo Vloeibare Onderhoudswas is beschikbaar in de varianten Kleurloos en Wit. De kleurloze variant is geschikt voor oppervlakken die als toplaag zijn behandeld met de kleurloze Hardwax-Olie Original. De Onderhoudswas 3087 is geschikt voor vloeren die zijn behandeld met een White Wash of met een toplaag Hardwax-Olie Wit.

Beide producten zijn te verkrijgen in 0,5L en 1L verpakkingen.

Osmo Onderhoudswas Spray vorm 0,4L

Deze handige spray is makkelijk voor het behandelen van meubeloppervlakken zoals tafels en aanrechtbladen. Met de Spray verminderd u de ontstane slijtage plekken en frist u deze weer op. Bij het verwijderen van vlekken dient de Spray direct op de vervuilde ondergrond aangebracht te worden. Voor bijzonder hardnekkige vlekken een doek of scotchpad gebruiken. Al het losgekomen vuil dient weggeveegd te worden.

Osmo Onderhoudsolie

Wij adviseren de Vloeibare Onderhoudswas plaatselijk aan te brengen op de slijtage plekken. Als u de behandelde vloer van een nieuwe beschermlaag wilt voorzien, kunt u kijken naar de Osmo Onderhoudsolie. Dit product is geschikt voor het behandelen van vloeren die in het verleden zijn behandeld met Osmo. Heeft u hierover vragen? neem dan contact met ons op.

1. Voordat u het oppervlak gaat behandelen eerst het oppervlak droog reinigen met een stofdoek of stofzuiger. Indien nodig kan het oppervlak ook eerst schoongemaakt worden met de Osmo Wisch-Fix

2. Ongeveer 2 theelepels per m2 aanbrengen op de slijtage plekken of vetvlekken. Het aanbrengen (flinterdun) gaat met een Microvezeldoek, Fleece Pad of een enkelschijfsmachine (witte pad), de Onderhoudswas dient verdeelt te worden over de plekken.

3. Droging in ongeveer 30 a 40 minuten bij een goede ventilatie. Zorg er dus voor dat ramen en deuren worden opengezet, om het oppervlak optimaal te laten ventileren.

1. Voordat u het oppervlak gaat behandelen eerst het oppervlak droog reinigen met een stofdoek of stofzuiger. Indien nodig kan het oppervlak ook eerst schoongemaakt worden met de Osmo Wisch-Fix.

2. Voor gebruik goed schudden.

3. De spray zo horizontaal mogelijk houden en dun aanbrengen op ongeveer 30 cm van het oppervlak. Vervolgens met de Easy Pad Poetsdoeken of Fleecepad gelijkmatig verdelen.

4. Bij het verwijderen van vlekken, de Spray direct op de vervuilde ondergrond aanbrengen. Voor bijzonder hardnekkige vlekken kunt u een doek of scotchpad gebruiken.

5. Droging: ca 30 – 40 minuten bij een goede ventilatie.

6. Logekomen vuil wegvegen.

MSDS Veiligheidsblad

Wat anderen vinden van Osmo Vloeibare Onderhoudswas

Waardering 4.3333333333333 van 5 sterren
3 Beoordelingen
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %
4.3333333333333 van 5

(3 reviews)

3 beoordelingen voor Osmo Vloeibare Onderhoudswas

Beoordeling toevoegen

Gebruik een van de toegestane bestandstypen: jpg,png.

  • Deskundig advies, ook via WhatsApp
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Producten op basis van natuurlijke grondstoffen
  Osmo Vloeibare Onderhoudswas

  Osmo Vloeibare Onderhoudswas

  Vanaf 21,95