Voordelen Polymeer Composiet Onderhoudsolie

  • Bouwt geen filmlaag op het composiet
  • Hoog rendement, 1L = 40m2 behandelen
  • Beschermt tegen vuil en vlekken
  • Geschikt voor het onderhouden en herstellen van verweerde oppervlakken
  • Gebaseerd op natuurlijke, plantaardige oliën en wassen

Beschrijving

Kleurloze Onderhoudsolie voor WPC en BPC oppervlakken, dringt het oppervlak binnen en bouwt geen laag op het oppervlak. Door de impregnering wordt het oppervlak waterafstotend en tevens bestand tegen vuil en vlekken. De Composiet Onderhoudsolie is geschikt voor het onderhouden en herstellen van verweerde Hout Polymeer Composieten (WPC) en Bamboe Polymeer Composieten (BPC). Vooral geschikt voor het onderhouden van vlonders, schuttingen en tuinmeubelen van WPC of BPC. De Onderhoudsolie droogt zijdemat op. Voor het aanbrengen van de Onderhoudsolie is het aan te raden om het oppervlak te reinigen met de Osmo Composiet Reiniger 8021.

De inhoud 1L is goed voor het behandelen van ongeveer 40m2.

Note: Met de veelheid aan verschillende polymeer composietproducten op de markt is een algemene aanbeveling voor het impregneren van alle producten niet mogelijk. Sommige polymeer composiet, vooral die zonder absorberend hout of bamboe in het oppervlak, kunnen niet worden geïmpregneerd en zijn niet geschikt voor behandeling. De dekking van het product is sterk afhankelijk van de absorptie-snelheid van de ondergrond. Gladde, verse WPC en BPC absorbeert veel minder olie dan de aangegeven aanbreng hoeveelheid, terwijl sterk verweerde ruwe ondergronden veel meer opnemen.

  1. De ondergrond moet verweerd, gereinigd, droog en vorstvrij zijn. De Onderhoudsolie is klaar voor gebruik en hoeft niet verdunt te worden.
  2. Reinigen van het oppervlak kan met de Osmo Polymeer Composiet reiniger 8021.
  3. Dun aanbrengen met de Osmo Kwast of vloerborstel. Doe dit met de planken mee en verdeel de olie goed.
  4. Verwijder overtollig product (plassen en strepen) met een schone poetsdoek. De olie moet in het oppervlak worden opgenomen. Er mag geen olie achterblijven op het oppervlak. Overtollige olie droogt zeer langzaam en geeft een glanzende olielaag zonder voldoende hechting aan de ondergrond.
  5. Laat 8 tot 10 uur drogen bij goede ventilatie.

Wat anderen vinden van Osmo Polymeer Composiet Onderhoudsolie 1L

Osmo Polymeer Composiet Onderhoudsolie 1L

 44,95

Op voorraad