keukenkastjes-verven

Keukenkastjes verven

Bescherm jouw keukenkasten tegen vocht, vuil en vlekken

Keukenkastjes verf

Osmo Decorwas Transparant alle inhoudsmaten

Osmo Decorwas Creativ

Uitstraling: Dekkend gekleurd

Aanbevolen gebruik: 1e en/of 2e laag

10 Kleuren

3 Inhoudsmaten

Vanaf 22,95
Selecteer eerst alle opties

Zijn jouw keukenkastjes klaar voor een nieuwe look? Dan is het tijd om je keukenkastjes te verven! Daarvoor kun je het beste de keukenkastjes verf van Osmo gebruiken, wellicht beter bekend als de Decorwas. Hiermee bescherm je jouw keuken tegen vocht, vuil en beschadigingen door bijvoorbeeld hitte en vet.

Voordelen Decorwas Creativ

  • Gebaseerd op natuurlijke, plantaardige oliën en wassen
  • Hoog rendement, 1L = 24m2 behandelen
  • Wash- of dekkend effect
  • Plaatselijk bij te werken en eenvoudig te onderhouden
  • Ook geschikt voor kinderspeelgoed

Kijktip: video keukenkastjes verven

Bekijk nu eerst de onderstaande video voor een handig stappenplan. Na het kijken hiervan kun je direct zelf aan de slag met het verven van je keukenkastjes.

keukenkastjes-verven-stappenplan

Stappenplan: Keukenkastjes verven

Zijn je keukenkastjes klaar om geverfd te worden? Dan is het tijd om je kwast te pakken. We geven je graag een stappenplan voor het verven van je keukenkastjes.

  1. Open het blik en meng het product goed door. Dit zorgt ervoor dat de bestandsdelen van het product goed mengen.
  2. Verwijder eventuele deurknoppen of -grepen, of plak ze af.
  3. Breng vervolgens een dunne egale laag van het product aan. Gebruik voor de hoeken en kleine oppervlakken een kwast. Voor grotere oppervlakken kun je een roller gebruiken. Laat het product minimaal 24 uur drogen voordat je de tweede laag aanbrengt.
  4. Als de eerste laag volledig droog is, kun je een tweede dunne laag van het product aanbrengen. Ook deze laag dient minimaal 24 uur gedroogd te worden.
  5. Als de toplaag volledig naar wens gedroogd is, zijn de keukenkastjes klaar voor intensief gebruik. Schroef de knoppen en grepen terug op de kastjes of verwijder de tape. Hang de kastjes op en geniet van je nieuwe keuken!

Voor welke kleur kies jij?

Osmo Decorwas 3188 2 lagen op Eiken

Decorwas 3188, Sneeuw

Osmo Decorwas 3186 2 lagen op Eiken

Decorwas 3186, Wit mat

Osmo Decorwas 3181 2 lagen op Eiken

Decorwas 3181, Kiezel

Osmo Decorwas 3172 2 lagen op Eiken

Decorwas 3172, Zijde

Osmo Decorwas 3169 2 lagen op Eiken

Decorwas 3169, Zwart

Osmo Decorwas 3132 2 lagen op Eiken

Decorwas 3132, Grouw beige

Osmo Decorwas 3131 2 lagen op Eiken

Decorwas 3131, Mint Groen

Osmo Decorwas 3125 2 lagen op Eiken

Decorwas 3125, Gentian Blauw

Osmo Decorwas 3105 2 lagen op Eiken

Decorwas 3105, Koolzaad Geel

Osmo Decorwas 3103 2 lagen op Eiken

Decorwas 3104, Vlam Rood

Tijd om aan de slag te gaan

Heb je besloten dat je de keukenkastjes gaat verven? Dan hebben wij alles in huis wat jij zoekt! Niet enkel verkopen wij de verf waarmee jij je keukenkastjes gaat verven, we verkopen ook nog eens alle tools die voor de klus nodig zijn. Denk aan kwasten, poetsdoeken, rollers en rollerbakken. Zo heb je in één keer alles in huis en kun je direct beginnen aan je klus. Wanneer je vandaag de keukenkastjes verf en benodigdheden besteld, kun je morgen al beginnen met verven!

Voordat je begint aan het verven van je keukenkastjes, moeten de keukenkastjes eerst goed worden geschuurd. Zo verwijder je de verf of behandeling die er eventueel nog op zat en zorg je voor een egaal oppervlak waaraan de verf goed kan hechten. Begin tijdens het schuren met een grove korrel en eindig met een fijne korrel schuurpapier. Maak na het schuren het oppervlak goed stofvrij. Dit zorgt voor het mooiste eindresultaat.

Alle benodigdheden voor het verven van keukenkastjes

Osmo Kwasten

Osmo Kwast

Vanaf 4,95

Vanaf 4,95
Selecteer eerst alle opties
Osmo Decorwas Transparant alle inhoudsmaten

Osmo Decorwas Creativ

Vanaf 22,95

Vanaf 22,95
Selecteer eerst alle opties

Veelgestelde vragen

De keuze voor de verf voor je keukenkastjes moet weloverwogen worden gemaakt. De verf wordt flink blootgesteld aan hitte en viezigheid, daar moet de verf wel voor bestand zijn. Je keukenkastjes wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Kies daarom voor een verf die jouw keukenkastjes optimaal beschermd. De Osmo Keukenkastjesverf zorgt voor een langdurige bescherming voor het intensieve gebruik van jouw keuken en is de beste keuze wanneer je jouw keukenkastjes gaat verven. Zo kan er wild worden gekookt en gebakken, zonder dat de keukenkastjes daar last van hebben. Met de Osmo Keukenkastjes verf blijft jouw keuken jarenlang zo goed als nieuw.

Het is geen probleem om je gelamineerde keukenkastjes te verven. Zorg er dan wel voor dat er eerst goed is geschuurd.

Ja, het is ook mogelijk om MDF keukenkastjes te verven. Als er al een behandeling is aangebracht dient er eerst geschuurd te worden.

Direct contact?

Bellen of e-mailen kan natuurlijk ook!

Hulp nodig?

Heb je een vraag? Het team van Osmo is uit het juiste hout gesneden! We doen graag ons best om je zo goed mogelijk te helpen. Of het nu gaat over de keukenkastjes verf, het verven van je keukenkastjes of een andere houtkwestie. Je kunt altijd contact met ons opnemen.

Toegevoegd aan je winkelwagen

Denk je ook aan...