pexels-yaroslav-shuraev-8845098

Aanrechtblad verf

Bescherm jouw keukenblad tegen vocht, vuil en beschadiging

Aanrechtblad verf

Osmo Decorwas Transparant alle inhoudsmaten

Osmo Decorwas Creativ

Uitstraling: Dekkend gekleurd

Aanbevolen gebruik: 1e en/of 2e laag

10 Kleuren

3 Inhoudsmaten

Vanaf 22,95
Selecteer eerst alle opties

Ben je uitgekeken op de huidige look van je aanrechtblad? Dan is het tijd om jouw aanrechtblad in de verf te zetten! Met de Aanrechtblad Verf van Osmo, beter bekend als de Osmo Decorwas, kun je jouw aanrechtblad in een handomdraai voorzien van een stralend nieuw uiterlijk en tegelijkertijd langdurig beschermen tegen vocht, vuil en beschadiging. De Osmo Aanrechtblad verf is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren die onderling eindeloos met elkaar kunnen worden gemengd. Zit de kleur die je zoekt er niet tussen? Geen zorgen! De aanrechtblad verf is gemengd te bestellen in één van de 186 RAL- en 1950 NCS-kleuren. Zo zit er altijd wel een kleur tussen die je zoekt.

Let op: Osmo Decorwas is niet geschikt voor kunststof ondergronden (bijvoorbeeld vinyl).

Voordelen Decorwas Creativ

  • Gebaseerd op natuurlijke, plantaardige oliën en wassen
  • Hoog rendement, 1L = 24m2 behandelen
  • Wash- of dekkend effect
  • Plaatselijk bij te werken en eenvoudig te onderhouden
  • Ook geschikt voor kinderspeelgoed

Waarom het aanrechtblad verven?

Wanneer je de keuken van een nieuwe look wilt voorzien, is het verven van het aanrechtblad de ideale oplossing. Door het aanrechtblad te verven kun je de keuken van een compleet nieuwe look voorzien, zonder dat je de keuken compleet hoeft te verbouwen. Bovendien ben je met het verven van het aanrechtblad vele malen goedkoper uit dan het aanschaffen van een compleet nieuwe keuken. Het verven van het aanrechtblad is een uitdagende klus, maar het is zeker niet onmogelijk. Zorg er wel voor dat genoeg informatie opdoet voordat je begint. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je alsnog het keukenblad moet vervangen.

Kleuren Aanrechtblad verf

Osmo Decorwas 3188 2 lagen op Eiken

Decorwas 3188, Sneeuw

Osmo Decorwas 3186 2 lagen op Eiken

Decorwas 3186, Wit mat

Osmo Decorwas 3181 2 lagen op Eiken

Decorwas 3181, Kiezel

Osmo Decorwas 3172 2 lagen op Eiken

Decorwas 3172, Zijde

Osmo Decorwas 3169 2 lagen op Eiken

Decorwas 3169, Zwart

Osmo Decorwas 3132 2 lagen op Eiken

Decorwas 3132, Grouw beige

Osmo Decorwas 3131 2 lagen op Eiken

Decorwas 3131, Mint Groen

Osmo Decorwas 3125 2 lagen op Eiken

Decorwas 3125, Gentian Blauw

Osmo Decorwas 3105 2 lagen op Eiken

Decorwas 3105, Koolzaad Geel

Osmo Decorwas 3103 2 lagen op Eiken

Decorwas 3104, Vlam Rood

Hoe kun je het aanrechtblad verven?

Voordat je begint met het aanrechtblad verven, dien je eerst voorbereidingen te treffen. Enkel wanneer het oppervlak goed schoon, droog en stofvrij is kun je een optimaal resultaat behalen. Begin daarom met het opruimen van het aanrecht. Haal alle spullen weg zodat je overal goed bij kunt tijdens het verven. Vergeet niet om ook de gootsteen te verwijderen of af te plakken. Wanneer je dit niet doet, kun je alsnog niet overal bij. Bovendien wil je voorkomen dat er verf om te gootsteen komt. Heb je het aanrechtblad helemaal leeggeruimd? Dan kun je beginnen met het schoonmaken van het oppervlak.

Nadat het aanrechtblad volledig leeg is gehaald, dient deze te worden geschuurd. Zo verwijder je de verf of behandeling die er eventueel nog op zat en zorg je voor een egaal oppervlak waaraan de verf goed kan hechten. Begin tijdens het schuren met een grove korrel en eindig met een fijne korrel schuurpapier. We raden je aan om te beginnen met een korrel 40 schuurpapier, daarna een korrel 80 schuurpapier te gebruiken en te eindigen met een korrel 120 schuurpapier. Maak na het schuren het oppervlak goed stofvrij. Dit zorgt voor het mooiste eindresultaat.

Aanrechtblad verf aanbrengen

Wanneer het aanrechtblad geschuurd en gereinigd is, is het tijd om te beginnen met verven. We geven je graag een stappenplan dat je kunt volgen voor het verven van je aanrechtblad.

  1. Open het blik en meng het product goed door. Dit zorgt ervoor dat de bestandsdelen van het product goed mengen.
  2. Breng vervolgens een dunne egale laag van het product aan. Gebruik voor de hoeken en kleine oppervlakken en kwast. Voor grotere oppervlakken kun je een roller gebruiken. Laat het product minimaal 24 uur drogen voordat je de tweede laag aanbrengt.
  3. Als de eerste laag volledig droog is, kun je een tweede dunne laag van het product aanbrengen. Ook deze laag dient minimaal 24 uur gedroogd te worden.
  4. Als de toplaag volledig naar wens gedroogd is, is je aanrechtblad klaar voor intensief gebruik. Plaats te gootsteen terug of verwijder de tape en geniet van je nieuwe keuken!

Op zoek naar een andere uitstraling?

Osmo Hardwax-Olie Original alle inhoudsmaten

Osmo Hardwaxolie Original

Vanaf 20,95

Vanaf 20,95
Selecteer eerst alle opties
Osmo Hardwax-Olie Farbig alle inhoudsmaten

Osmo Hardwax-Olie Farbig

Vanaf 22,95

Vanaf 22,95
Selecteer eerst alle opties
Osmo Hardwax-Olie Effect alle inhoudsmaten

Osmo Hardwax-Olie Effect

Vanaf 20,95

Vanaf 20,95
Selecteer eerst alle opties
Osmo Olie-Beits alle inhoudsmaten

Osmo Olie-Beits

Vanaf 46,95

Vanaf 46,95
Selecteer eerst alle opties

Hulp nodig?

Heb je een vraag? Het team van Osmo is uit het juiste hout gesneden! We doen graag ons best om je zo goed mogelijk te helpen. Of het nu gaat over de aanrechtblad verf, het verven van keukenkastjes of een andere houtkwestie: je kunt altijd contact met ons opnemen.

Toegevoegd aan je winkelwagen

Denk je ook aan...