pexels-ksenia-chernaya-5691521

Kozijn verf

Optimale bescherming voor jouw kozijnen

Osmo Decorwas Creativ

Osmo Decorwas Transparant alle inhoudsmaten

Osmo Decorwas Creativ

Uitstraling: Dekkend gekleurd

Aanbevolen gebruik: 1e en/of 2e laag

10 Kleuren

3 Inhoudsmaten

Vanaf 22,95
Selecteer eerst alle opties

Kunnen jouw kozijnen wel een likje verf gebruiken? Dan ben jij vast op zoek naar kozijn verf. Echter kan jouw kozijn wel iets beters gebruiken dan enkel een laagje verf. Met de Osmo Decorwas Creativ geef je jouw houten kozijnen gemakkelijk een nieuwe uitstraling en bescherm je ze tegelijkertijd langdurig tegen vocht, vuil en beschadiging. Na een laagje Osmo zijn je kozijnen weer zo goed als nieuw. De Osmo Decorwas Creativ is beschikbaar in verschillende kleuren. Zo kun je de kozijn verf gemengd bestellen in één van de 186 RAL- en 1950 NCS-kleuren. Er zit altijd een kleur tussen die jij zoekt. Ga bijvoorbeeld voor zwarte, mat witte of zelfs vlamrode kozijnen. De keuze is aan jou!

Voordelen Decorwas Creativ

  • Gebaseerd op natuurlijke, plantaardige oliën en wassen
  • Hoog rendement, 1L = 24m2 behandelen
  • Wash- of dekkend effect
  • Plaatselijk bij te werken en eenvoudig te onderhouden
  • Ook geschikt voor kinderspeelgoed

Waarom geen kozijnverf?

Hoe graag we het ook zouden willen, er bestaat helaas geen onderhoudsvrij houten kozijn. Een houten kozijn is eens in de zoveel tijd toe aan wat onderhoud. Hiervoor lijkt kozijn verf wellicht een goeie optie, maar daar denken wij anders over. Bij Osmo Nederland verkopen wij géén kozijn verf. Dat komt omdat wij geloven dat kozijn verf het hout van jouw kozijnen niet voldoende beschermd tegen beschadigingen, verkleuring en houtrot. Wél verkopen wij gekleurde houtbehandelingen die lijken op verf. Deze behandelingen bevatten enkel natuurlijke ingrediënten die het hout veel langer beschermen dan kozijn verf.

Verf kozijnen binnen

Verf jij je kozijnen binnen graag in een kleurtje? De Osmo Decorwas Creativ leent zich uitstekend voor het verven van binnen kozijnen. De Decorwas Creativ bevat een gekleurde olie en was combinatie waarmee je een kozijn gemakkelijk kunt kleuren. De kleuren van de Decorwas Creativ kunnen onderling eindeloos worden gemengd. Er zit dus altijd een kleur tussen die jij zoekt. Enkel het aanbrengen van de Osmo Decorwas biedt echter niet voldoende bescherming tegen al het vocht en vuil dat je kozijn te verduren krijgt. Om je kozijnen een optimale bescherming te kunnen bieden, dient het oppervlak na het aanbrengen van de Decorwas Creativ ook nog behandeld te worden met een laag Osmo Hardwax-Olie. Enkel dan zijn jouw kozijnen optimaal beschermd.

Kleuren Osmo Decorwas Creativ

Osmo Decorwas 3188 2 lagen op Eiken

Decorwas 3188, Sneeuw

Osmo Decorwas 3186 2 lagen op Eiken

Decorwas 3186, Wit mat

Osmo Decorwas 3181 2 lagen op Eiken

Decorwas 3181, Kiezel

Osmo Decorwas 3172 2 lagen op Eiken

Decorwas 3172, Zijde

Osmo Decorwas 3169 2 lagen op Eiken

Decorwas 3169, Zwart

Osmo Decorwas 3132 2 lagen op Eiken

Decorwas 3132, Grouw beige

Osmo Decorwas 3131 2 lagen op Eiken

Decorwas 3131, Mint Groen

Osmo Decorwas 3125 2 lagen op Eiken

3125, Gentian Blauw

Osmo Decorwas 3105 2 lagen op Eiken

Decorwas 3105, Koolzaad Geel

Osmo Decorwas 3103 2 lagen op Eiken

Decorwas 3104, Vlam Rood

Ook als jij je kozijnen niet pimpelpaars, zwart of wit wenst ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk ook kleurloze houtbehandelingen die je voor jouw kozijnen kunt gebruiken. Met een kleurloze behandeling voorzie jij het kozijn van een langdurige beschermlaag zonder dat de natuurlijke uitstraling van het hout verloren gaat. Met twee lagen van de Osmo Hardwax-Olie Original kun je jouw kozijnen jarenlang beschermen. Zo blijft het hout er als nieuw uitzien en zal het niet gaan verkleuren, schimmelen of rotten.

Verf voor kozijnen

Aangezien veruit de meeste kozijnen zijn gemaakt van hout, ben je in onze webshop aan het juiste adres! Dankzij onze jarenlange ervaring met de grondstof hout, kunnen we je van het beste advies voorzien voor jouw kozijnen. Mochten jouw kozijnen dus toe zijn aan een nieuwe look, dan adviseren we je graag één van onze houtbehandelingen. Onze houtbehandelingen voorzien het houten kozijn van een stijlvolle nieuwe uitstraling, net zoals een kozijn verf dat zou doen, maar het zorgt voor een langere bescherming tegen beschadigingen, verkleuring en houtrot. Geniet langer van stralende kozijnen en kies voor Osmo!

Op zoek naar een andere uitstraling?

Osmo Hardwax-Olie Original alle inhoudsmaten

Osmo Hardwaxolie Original

Vanaf 20,95

Vanaf 20,95
Selecteer eerst alle opties
Osmo Hardwax-Olie Farbig alle inhoudsmaten

Osmo Hardwax-Olie Farbig

Vanaf 22,95

Vanaf 22,95
Selecteer eerst alle opties
Osmo Hardwax-Olie Effect alle inhoudsmaten

Osmo Hardwax-Olie Effect

Vanaf 20,95

Vanaf 20,95
Selecteer eerst alle opties
Osmo Olie-Beits alle inhoudsmaten

Osmo Olie-Beits

Vanaf 46,95

Vanaf 46,95
Selecteer eerst alle opties

Hulp nodig?

Heb je een vraag? Ons team is uit het juiste hout gesneden! We doen graag ons best om je te helpen. Of het nu gaat over het behandelen van je kozijnen, onze producten of andere houtkwesties, je kunt altijd contact met ons opnemen.

Toegevoegd aan je winkelwagen

Denk je ook aan...