pexels-dmitry-zvolskiy-2082092

Meubel verf Geef jouw meubels een stralend nieuw uiterlijk!

Meubel verf

Osmo Decorwas Transparant alle inhoudsmaten

Osmo Decorwas Creativ

Uitstraling: Dekkend gekleurd

Aanbevolen gebruik: 1e en/of 2e laag

10 Kleuren

3 Inhoudsmaten

Vanaf 21,95
Selecteer eerst alle opties

Ben je de huidige uitstraling van je houten meubels zat? Of heb je een meubel gekocht dat wel een make-over kan gebruiken? Dan ben je op zoek naar meubelverf. Gelukkig voor jou hebben wij precies wat je zoekt! Met de Osmo Meubelverf geef je meubels in een handomdraai een gloednieuwe uitstraling en bescherm je ze óók nog eens langdurig tegen vocht, vuil en vlekken. De Osmo Meubelverf is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren, die ook nog eens onderling eindeloos gemengd kunnen worden. Bovendien kun je de meubelverf gemengd bestellen in één van de 186 RAL- en 1950 NCS-kleuren. Zo zit er altijd wel een kleur bij die je mooi vindt.

Voordelen Decorwas Creativ

  • Gebaseerd op natuurlijke, plantaardige oliën en wassen
  • Hoog rendement, 1L = 24m2 behandelen
  • Wash- of dekkend effect
  • Plaatselijk bij te werken en eenvoudig te onderhouden
  • Ook geschikt voor kinderspeelgoed

Waarom meubelverf?

Bij Osmo kiezen we graag voor duurzaam. Wij zetten ons graag in voor een milieuvriendelijke toekomst. Het verven van meubels met meubelverf hoort daar volgens ons ook bij. Door meubels niet zomaar weg te gooien maar te pimpen, kunnen deze eindeloos opnieuw worden gebruikt. Zo produceren we samen minder afval, kopen we minder nieuwe spullen en houden we ook nog eens meer over in onze portemonnee. Een win-win, toch?

De beste meubelverf

Meubelverf is altijd een goede investering. Met een likje verf en wat creativiteit geef je gemakkelijk je hele woonkamer een nieuwe uitstraling. Of het nu gaat om een verouderd meubel waarvan je de uitstraling zat bent, of een vintage pareltje dat je tijdens het neuzen op een rommelmarkt op de kop hebt getikt: door het te verven krijg er een uniek meubel voor in de plaats dat persoonlijk aanvoelt. De Osmo Meubelverf zorgt niet enkel voor een compleet nieuwe uitstraling van je meubel. De meubelverf zorgt er ook voor dat het meubel jarenlang beschermd is. Zo kun je nóg langer van je gepimpte meubel genieten.

Kleuren Meubel verf

Osmo Decorwas 3188 2 lagen op Eiken

3188, Sneeuw

Osmo Decorwas 3186 2 lagen op Eiken

3186, Wit mat

Osmo Decorwas 3181 2 lagen op Eiken

3181, Kiezel

Osmo Decorwas 3172 2 lagen op Eiken

3172, Zijde

Osmo Decorwas 3169 2 lagen op Eiken

3169, Zwart

Osmo Decorwas 3132 2 lagen op Eiken

3132, Grouw beige

Osmo Decorwas 3131 2 lagen op Eiken

3131, Mint Groen

Osmo Decorwas 3125 2 lagen op Eiken

3125, Gentian Blauw

Osmo Decorwas 3105 2 lagen op Eiken

3105, Koolzaad Geel

Osmo Decorwas 3103 2 lagen op Eiken

3104, Vlam Rood

Meubelverf aanbrengen

Het aanbrengen van meubelverf kan iedereen, je moet alleen goed weten waar je op moet letten. We geven je graag een stappenplan voor het aanbrengen van meubelverf.

  1. Verwijder oude verflagen. Gebruik hiervoor wasbenzine, verfverwijderaar of schuurpapier. Verwijder ook eventuele slotjes en ijzeren delen, deze kun je later weer terugplaatsen. Mochten ze niet verwijderd kunnen worden, dan is het verstandig om ze af te plakken.
  2. Maak het meubel goed schoon en stofvrij. Gebruik hiervoor een stofdoek of een natte doek met water. Let op dat je niet te veel water gebruikt, daar kan een houten meubel namelijk niet goed tegen.
  3. Roer het product goed door, zo worden de bestandsdelen van het product goed met elkaar gemengd. Breng vervolgens een dunne laag van de meubelverf aan met een poetsdoek. Dit zorgt ervoor dat er niet te veel product wordt aangebracht en dat het product egaal opdroogt. Poets altijd met de houtnerf mee voor het mooiste resultaat. Laat het product voor minstens 24 uur indrogen. Zorg ervoor dat de ruimte tijdens het drogen goed wordt geventileerd.
  4. De tweede laag van het product dient te worden aangebracht met een kwast of roller voor een dekkend effect. Gebruik voor de kleine oppervlakken en hoekjes een kwast. Voor grotere oppervlakken kun je een roller gebruiken. Laat ook deze laag minstens 24 uur drogen en ventileer de ruimte goed.
  5. Voor een optimale bescherming van je meubels kun je nog een laag Hardwax-Olie Original aanbrengen. Dit product zal ervoor zorgen dat je meubels optimaal beschermd blijven tegen vocht, vuil en beschadiging. Laat de Hardwax-Olie 8-12 uur drogen. Wanneer de toplaag volledig droog is, is je meubel klaar voor intensief gebruik.

Op zoek naar een andere uitstraling?

Osmo Hardwax-Olie Original alle inhoudsmaten

Osmo Hardwaxolie Original

Vanaf 19,95

Vanaf 19,95
Selecteer eerst alle opties
Osmo Hardwax-Olie Farbig alle inhoudsmaten

Osmo Hardwax-Olie Farbig

Vanaf 21,95

Vanaf 21,95
Selecteer eerst alle opties
Osmo Hardwax-Olie Effect alle inhoudsmaten

Osmo Hardwax-Olie Effect

Vanaf 19,95

Vanaf 19,95
Selecteer eerst alle opties
Osmo Olie-Beits alle inhoudsmaten

Osmo Olie-Beits

Vanaf 44,95

Vanaf 44,95
Selecteer eerst alle opties

Hulp nodig?

Heb je een vraag? Ons team is uit het juiste hout gesneden! We doen graag ons best om je te helpen. Of het nu gaat over de meubelverf, het verven van meubels of een andere houtkwestie, je kunt altijd contact met ons opnemen.

Toegevoegd aan je winkelwagen

Denk je ook aan...