Osmo FloorXcenter

Voordelen Osmo FloorXCenter

  • Geschikt voor reiniging, verzorging en opfrissing of instandhouding van geoliede houten vloeren
  • Lichte arbeid
  • Verschillende pads voor meerdere toepassingen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Snel en effeciënt werken

Beschrijving

Osmo Boenmachine

De Osmo FloorXCenter is een Boenmachine die geschikt is voor reiniging, verzorging en opfrissing of instandhouding van geoliede houten vloeren. Deze Boenmachine is speciaal ontwikkeld om de binnen producten van Osmo mee te verwerken. De Boenmachine is ideaal voor het verwerken van zowel de afwerkingsproducten als de onderhoudsproducten.

Voordelen van FloorXCenter

Werkt snel en efficiënt Eenvoudig in gebruik Er zijn verschillende pads voor de machine voor meerdere toepassingen

Inhoud

Bij de FloorXcenter Boenmachine worden de witte pad plus microvezel pad meegeleverd. Hieronder kunt u lezen waarvoor deze pads zijn geschikt. Wilt u nog andere Pads bestellen, klik dan hier.

Gebruik Boenmachine

1. Witte pad: geschikt voor de verwerking van gepigmenteerde producten (producten met kleur), hiermee zorgt u voor een egale verwerking.

2. Rode pad: verwijdert hardnekkige vervuilingen en is ook geschikt voor tussenschuren. Ook geschikt voor het aanbrengen van de toplaag, gebruik deze pad voor het in/uitpoetsen van de Onderhoudsolie, TopOil of de Hardwax-Olie Orginial.

3. Groene pad: voor de intensieve reiniging en het inmasseren van 2-componenten producten. Ook geschikt voor de reiniging van het oppervlak met de Intensiefreiniger, door zijn grove structuur en hardheid zorgt de pad voor een optimale reiniging (ook in de nerven).

4. Microvezel disk: verwijdert vuil. Geschikt in de meeste situatie, maar wordt voornamelijk gebruikt om overtollig product weg te vegen na gebruik van de Witte of de Groene pad.

5. Borstel schijf: om oppervlakken met structuur te reinigen (harde borstel).

Osmo FloorXcenter

Osmo FloorXCenter (Boenmachine)

 753,95

Op voorraad