Osmo 2k Houtolie alle inhoudsmaten

Kleurvoorbeelden op:

voc-vrij

VOS-vrij product

Na droging veilig voor mens, dier en plant

unieke-olie-was-combinatie

Gebaseerd op plantaardige oliën en wassen

Beschermt tegen vocht en vuil

professioneel-product

Voor professioneel gebruik

1 laag biedt voldoende bescherming

Voordelen 2K Houtolie

  • Gebaseerd op natuurlijke, plantaardige ingrediënten
  • Bestand tegen wijn, bier en al het andere drinken
  • Slechts 1 laag nodig voor voldoende bescherming
  • Professioneel product
  • Hoog rendement, 1L = 40 tot 50 m2 behandelen

Beschrijving

De Osmo 2K Houtolie is geschikt voor het behandelen van alle houten vloeren en parketen. De 2K Houtolie is verkrijgbaar in 11 varianten waarvan 1 kleurloze variant, allen drogen mat op. Het grote voordeel van de 2K Houtolie is dat deze in één laag voldoende bescherming geeft aan het hout. De Olie is gebaseerd op natuurlijke, plantaardige olien zoals lijnzaadolie, wassen en waterafstotende additieven. De kleur gepigmenteerde 2K Houtolie bevat ook ijzeroxide en organische pigmenten evenals titaniumdioxide als wit pigment.

Hoge productdekking

De Osmo 2K Houtolie is een 2-componenten olie met een extreem hoge productdekking en precies geformuleerd voor de behoeften van professionele vakmensen. Niet alleen zorgen de kleuren voor een moderne en warme sfeer, de 2K Hout-Olie vervult ook de wens voor het gebruik van een VOS-vrij product in huis. Voor toepassingen op meubeloppervlakken of trappen kan Osmo HandXcenter worden gebruikt. Als het een vloer is die moet worden behandeld, moet Osmo FloorXcenter worden gebruikt. Nadat de verharder toegevoegd is aan de olie heeft de inhoud een pottijd van 3 tot 4 uur. De Osmo 2K Houtolie kan alleen worden gebruikt met de verharder die ervoor is ontwikkeld. Overgebleven gemengd product kan niet worden gebruikt nadat de pottijd is verstreken en moet op de juiste manier worden weggegooid.

Osmo 2K Houtolie onderhoud

Met 2K Houtolie behandelde houten oppervlakken zijn onderhoudsvriendelijk. Verwijder grof vuil met een bezem of een stofzuiger. Voeg voor het schoonmaken de Osmo Wisch-Fix concentraat toe aan het dweilwater en reinig het oppervlak met een vochtige (niet natte) dweil. Gebruik indien nodig de Osmo Vloeibare Onderhoudswas om plaatselijk slijtage plekken op te frissen. Indien meer glans gewenst is, na grondig drogen de Osmo Vloeibare Onderhoudswas dun aanbrengen en na droging polijsten.

Met 1L 2K Houtolie kunt u ongeveer 40 tot 50 m2 behandelen.
Inhoudsmaten: 0,375L en 1L

Afgewerkt oppervlak in 1 dag in 1 laag

1. Osmo 2K Houtolie is niet klaar voor gebruik. Voeg kort voor het aanbrengen de verharder toe. Zorg ervoor dat de volledige inhoud van de verharder in de olie wordt geleegd en dat de twee componenten grondig worden gemengd. Goed roeren is hierbij essentieel.
2. Verdeel het product met de Osmo Dubbel Blad Schraper de 2K Houtolie over het oppervlak. Op afgeschuinde vloeren 2K Houtolie in delen dun opbrengen met Osmo Microvezelroller, zonder de voegen te vullen.
3. Wacht ongeveer. 20-40 minuten om de olie in het hout te laten trekken.
4. Polijst de olie in het hout en egaliseer het oppervlak met een eenschijfsmachine met een witte pad. Voor moeilijk bereikbare plekken kunt u de Hand Pad houder + witte pad gebruiken. Ook kun je de Osmo Scharnier pad houder plus witte pad gebruiken voor het staand uitpoetsen van de 2k Houtolie.
5. Droogtijd ca. 24 uur (normale klimatologische omstandigheden, 23 ° C / 50% rel. Vochtigheid). Lagere temperaturen en / of hogere luchtvochtigheid kunnen de droogtijd verlengen. Goed ventileren.

Het product geeft een gekleurde uitstraling op het hout, waarbij vooral de nerven extra gekleurd worden. De kleurloze variant 6100 geeft een matte kleurloze wetlook uitstraling, waarbij het hout kleurt alsof het nat gemaakt is met een matte glansgraad.

Alle varianten drogen mat op.

2 jaar en langer indien bewaard in het gesloten originele blik. Indien ingedikt door vorst, voor gebruik 24 uur bewaren bij kamertemperatuur. Overgebleven gemengd product kan niet worden opgeslagen en hergebruikt.

Eén laag.

Met 1L 2K Houtolie kunt u ongeveer 40 tot 50 m2 behandelen.

ca. 24 uur (normale klimatologische omstandigheden, 23 ° C / 50% rel. Vochtigheid). Lagere temperaturen en / of hogere luchtvochtigheid kunnen de droogtijd verlengen. Goed ventileren.

Het kan worden aangebracht op vloeren, meubels, aanrechtbladen, werkbladen en trappen. Eigenlijk op al het hout voor binnen.

Nee, het hout moet nieuw of kaal geschuurd zijn.

Elke houtsoort en elk oppervlak neemt Osmo weer anders op en met een test heeft u een duidelijk voorbeeld over hoe het hout gaat reageren op het product. Ook ziet u meteen of het product het gewenste resultaat levert.

Ja, deze olie kan op elke houtsoort gebruikt worden.

Doeken die zijn gebruikt voor het aanbrengen of uitpoetsen van Osmo moeten worden uitgespoeld met water omdat deze een zelfontbrandingsrisico met zich meedragen. Spoel de doeken daarom altijd uit met water voordat u deze weggooit in de prullenbak.

Ja al deze ondergronden kunnen worden behandeld met de 2K Houtolie.

Dat kan met de Osmo Kwastenreiniger. Stop de Kwastenreiniger in een klein bakje of cupje. Laat de kwast een paar uur weken en spoel vervolgens de gereedschappen uit met water. Droog daarna de gereedschappen en bewaar ze op een droge plek.

Het schoonmaken van kwasten en andere aanbreng gereedschappen met terpentine is ook een mogelijkheid. Stop de terpentine in een klein bakje en laat de kwasten een paar uur weken. Spoel de kwasten vervolgens af en droog de kwasten af met een schone doek.

Osmo 2k Houtolie alle inhoudsmaten

Osmo 2K Houtolie

Vanaf 71,95
Selecteer eerst alle opties