Osmo hars verwijder set

Beschrijving

De Osmo Hars Verwijder Set is geschikt voor het verwijderen van lekkend hars op al het buiten hout. De Set kan gebruikt worden voor hars op zowel met kleur behandeld als kleurloos behandeld hout.

Hars verwijderen

Af en toe kan er hars lekken uit het hout. De hars is in eerste instantie plakkerig en hardt na een tijdje uit. Wanneer de hars verhard is, is het gemakkelijk om het te verwijderen. Om de verf of beits tijdens het verwijderden van de hars niet te beschadigen, heeft Osmo een speciaal product ontwikkeld: Osmo Hars Verwijder Set. Geschikt voor het opfrissen van behandeld houten oppervlakken

Voor het opfrissen van het gekleurd of kleurloos behandelde houten oppervlak nadat de hars is verwijderd, raden wij de kleurloze TouchUp (mat of zijdemat) van Osmo.

Hars Verwijder Set bevat
  • Speciale Hars Verwijderaar, 125ml
  • TouchUp zakjes, 3 x zijdemat, 5ml en 3 x mat, 5ml
  • Schraper
  • 3 reinigingsdoeken

 

Stap 1
Verwijder voorzichtig de hars met de schraper totdat er slechts een dunne laag overblijft. Hierbij moet worden gezorgd dat de verf of beits niet beschadigd.
Stap 2
Bevochtig de Reinigingsdoeken met de Speciale Hars Verwijderaar. Veeg vervolgens met de doeken over de overgebleven hars.

Stap 3
Na het reinigen zal het behandelde hout zijn glansgraad verliezen. Om dit te herstellen, raden we aan om deze plekken te behandelen met de
kleurloze Osmo TouchUp zakjes. Kies hierbij de juiste glansgraad: zijdemat of mat. Zijdemat bevat glans en mat bevat geen glans. De inhoud van de TouchUp zakjes kunt u aanbrengen met de bijgeleverde doeken.

Nadat de kleurloze laag is opgedroogd is het hout gerestaureerd en het hout weer optimaal beschermd.

Osmo hars verwijder set

Osmo Hars Verwijder Set

 37,95

Uitverkocht