Osmo Olie-Beits verharder

Beschrijving

Speciale kleurloze verhardingsmiddel geschikt voor de Osmo Olie-Beits om de droogtijd te verkorten. De Verharder 6631 0,15L is precies voldoende voor 1L Olie-Beits. Na het toevoegen van de Verharder droogt de Olie-Beits in 3 tot 5 uur. Zonder Verharder heeft de Olie-Beits een droogtijd van ongeveer 12 uur.

Droogtijd
Ca. 3-5 uur (normale klimatologische omstandigheden, 23 °C/50 % relatieve luchtvochtigheid). Ventileer goed tijdens het drogen. Door lagere temperaturen en/of hogere luchtvochtigheid kunnen de droogtijd toenemen.

Notes:
Door het toevoegen van de Verharder wordt de pottijd teruggebracht tot 60 minuten. Meng nooit meer materiaal dan wat binnen 45 minuten verwerkt kan worden. Wanneer niet het hele blik van de Olie-Beits wordt gebruikt, voeg dan 6% verharder toe. Mix altijd in een apart blik of bakje.

Voeg de volledige inhoud van de Osmo Verhardingsmiddel toe aan de Olie-Beits (1 L) en roer goed zodat beide producten goed gemengd zijn. De verdere toepassing van Olie-Beits wordt niet beïnvloed door het gebruik van de Verharder. Meng nooit meer materiaal dan wat binnen 45 minuten verwerkt kan worden. Wanneer niet het hele blik van de Olie-Beits wordt gebruikt, voeg dan 6% verharder toe. Mix altijd in een apart blik of bakje.

Wat anderen vinden van Osmo Verharder 6631 voor Olie-Beits

Osmo Olie-Beits verharder

Osmo Verharder 6631 voor Olie-Beits

 16,95

Op voorraad