Osmo Vloerreinigingsset met telescoopsteel
Osmo Vloerreinigingsset
Osmo Telescoopsteel
Waarom uw houten vloer dweilen banner
Osmo Vloerreinigingsset met telescoopsteel
Osmo Vloerreinigingsset
Osmo Telescoopsteel
Waarom uw houten vloer dweilen banner

Beschrijving

Combinatie van de Vloerreinigingsset met Telescoopsteel. Deze complete set maakt het schoonmaken van de houten vloer makkelijker. De Osmo Vloerreinigingsset is geschikt voor de droge en klamvochtige reiniging en het onderhoud van gladde hout- , kunststof-, tegel- en natuurstenen vloeren. De Telescoopsteel kan makkelijk bevestigd worden op de bodemplaat. Daarbij kan de lengte van de steel worden ingesteld, zodat het voor iedereen te gebruiken is.

Inhoud bundel

  • Vloerreinigingsset
  • Telescoopsteel

Vloerreinigingsset

1. De Osmo Stofdoek is geschikt voor de droge reiniging van gladde hout-, kunststof-, tegel- en natuursteen vloeren. Zeer geschikt voor het verwijderen van stof, dierenharen en ander vuil.

2. De Osmo Dweil is geschikt voor de droge en klamvochtige reiniging en het onderhoud van gladde hout-, kunststof-, tegel- en natuursteen vloeren met Osmo Wisch-Fix en Osmo Was Opfrisser.

3. De Osmo Microvezeldoek voor het opfrissen en aanbrengen van Vloeibare Onderhoudswas op gladde hout-, kunststof-, tegel- en natuursteen vloeren.

Deze combi is uitermate geschikt voor het onderhouden en reinigen van uw met Osmo behandelde vloer. Gebruik de Wisch-Fix voor de reiniging en zorg dat uw vloer niet uitdroogt. De Vloeibare Onderhoudswas kunt u gebruiken om plaatsen waar slijtage is opgetreden weer te voeden. Met de Osmo Vloerreinigingsset kunt u zowel de Wisch-Fix als de Vloeibare Onderhoudswas aanbrengen.

Telescoopsteel

Deze handige steel kan worden bevestigd op de Vloerreinigingsset. Verder kan de Telescoopsteel ook worden gecombineerd met de Rollerbeugel, Vloerborstel en Terrasborstel. Een multifunctionele steel dus.

Wat anderen vinden van Vloerreinigingsset met Telescoopsteel