Retourneren

Teveel Osmo besteld, of de verkeerde producten besteld? Dat kan gebeuren. Ongeopende en onbeschadigde blikken kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd (m.u.v. gemengde kleuren). Nadat de retour bij ons is aangemeld, heeft u nog eens 14 dagen om het product naar ons retour te sturen. Nadat het geretourneerde product bij ons is binnengekomen, zullen wij de retour verwerken, hierbij wordt het betaalde bedrag teruggestort op uw rekening.

Hoe retourneer ik een product?


Stap 1.

Via onderstaande link kunt u het product aanmelden om te retourneren.
Om het product aan te melden dient u uw postcode in te vullen + uw ordernummer.

Klik hier om naar het retourproces te gaan.

Stap 2.

  • Daarna selecteert u welk product u wilt retourneren en om welke reden u het product wilt retourneren.
  • Vervolgens kiest u de methode van terugbetaling. En via welke manier u de bestelling retour wilt sturen.
  • U ontvangt van ons een retourlabel, deze kunt u plakken boven op de doos.
  • Wij vragen een bedrag van €5,95 voor het terugsturen van het pakket. Ditzelfde bedrag wordt automatisch ingehouden van het terug te storten bedrag.


Stap 3.

Verpak het producten zo goed mogelijk in de originele doos of een andere stevige verpakking. De blikken zijn erg gevoelig voor deuken zorg er voor dat de doos goed is opgevuld met opvulmateriaal. Bij eventuele schade aan de blikken door eigen toedoen of de bezorger zijn voor eigen risico van de verzender.

Stap 4.

Geef het pakket binnen 14 dagen af bij een DHL Servicepoint. Klik op de link om te zien waar bij u het dichtstbijzijnde punt zich bevindt. Bij het afleverpunt krijgt u bij het inleveren van een pakket een verzendbewijs. Bewaar dit verzendbewijs zorgvuldig, dit is het bewijs dat u het pakket heeft verzonden. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Stap 5.

Wanneer het pakket bij ons is binnengekomen, zullen wij het pakket controleren. Is het blik onbeschadigd bij ons aangekomen? Dan storten wij het betaalde bedrag direct terug. Nadat het pakket bij ons binnen is gekomen, duurt het maximaal een week voordat het geld terug is gestort op uw rekening.

Retouradres

Osmo Nederland
Schinkeldijkje 16b
1432CE Aalsmeer