Retourneren

Teveel Osmo besteld, of de verkeerde producten? Geen probleem! Ongeopende en onbeschadigde blikken (m.u.v. gemengde kleuren) kunnen binnen 60 dagen worden geretourneerd. Nadat de retour bij ons is aangemeld, heb je nog eens 14 dagen om het product naar ons retour te sturen. Nadat het geretourneerde product bij ons is binnengekomen, zullen wij de retour verwerken. Het betaalde bedrag wordt altijd spoedig teruggestort op je rekening.

Hoe retourneer ik een product?

 

Stap 1.

Verpak de retour(en) zo goed mogelijk in de originele doos of in een andere stevige verpakking. De producten zijn erg gevoelig voor beschadigingen. Zorg er daarom voor dat de producten niet los in de doos worden vervoerd, maar dat de dozen zijn aangevuld met opvulmateriaal. Gebruik genoeg verpakkingsmateriaal om ervoor te zorgen dat de inhoud van de doos niet meer kan verschuiven. Mocht je onze vulchips niet hebben bewaard, dan kun je ook ander vulmateriaal gebruiken zoals noppenfolie, wc-rollen of proppen van oude kranten. Doe voor de zekerheid een briefje in de doos met daarop je naam en het ordernummer van je bestelling. Mocht er iets misgaan, dan weten we in ieder geval van wie de retour afkomstig is.

De eventuele schade aan blikken door eigen toedoen of ten gevolge van de bezorging zijn voor eigen risico van de verzender.

Stap 2.

Om een product te kunnen retourneren, dient deze te worden aangemeld als retour. Dit kan eenvoudig worden gedaan via ons retourportaal. Om het product aan te kunnen melden, dient de postcode van het leveringsadres en het ordernummer te worden ingevuld. Houd deze dus bij de hand.

Is jouw bestelnummer lager dan 207297  gebruik dan deze link naar ons oude retourportaal .

Is jouw bestelnummer hoger of gelijk aan 207297 gebruik dan deze link naar ons retourportaal.

Stap 3.

Selecteer vervolgens het product dat u wenst te retourneren en geef aan wat uw reden van retourneren is. Vervolgens kiest u een methode van terugbetaling en op welke manier u de bestelling aan ons retour zou willen sturen. Wanneer u alle gegevens heeft ingevuld, ontvangt u een retourlabel welke boven op de doos geplakt kan worden. Voor het retourneren van een bestelling per post rekenen wij een bedrag van €5,95. Dit bedrag zal worden ingehouden van het terug te storten bedrag. Wanneer u producten wenst te retourneren in onze showroom, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht.

Stap 4.

Het pakket dient binnen 14 dagen af te worden gegeven bij een DHL Servicepoint. Klik hier om te bekijken wat het dichtstbijzijnde DHL Servicepoint bij jou in de buurt is. Na het afgeven van het pakket krijg je een verzendbewijs. Bewaar deze goed, dit is namelijk het bewijs dat je het pakket hebt verzonden. Bij eventuele problemen omtrent je retour kunnen we je misschien vragen naar een kopie van je verzendbewijs.

Stap 5.

Wanneer het pakket bij ons is aangekomen, zullen we het zorgvuldig controleren. Wanneer alle producten in een goede staat bij ons zijn aangekomen, zullen we je het betaalde bedrag direct terugstorten. Het zal maximaal twee weken duren voordat je het retourbedrag op je rekening kunt verwachten.

Retouradres

Osmo Nederland
Schinkeldijkje 16L
1432CE Aalsmeer