Osmo Blanke Lak buiten

Blanke Lak voor Buiten

Kleurloze Lak voor buiten hout

Osmo Natuurlijke Olie Beits Kleurloos Mat

Vanaf 39,95
Osmo Natuurlijke Olie Beits

Osmo Natuurlijke Olie Beits 701 Kleurloos Mat

Morgen geleverd

Vanaf 39,95

Blanke Lak mat voor buiten

Blanke lak voor buiten is een verzamelnaam voor kleurloze buiten producten die het hout beschermen. Een Blanke Lak kleurt het hout alsof het nat gemaakt is, het wordt met de behandeling dus iets donkerder. Lakken zijn normaal gemaakt op waterbasis. De producten van Osmo Nederland zijn gemaakt op olie basis. Dit heeft vele voordelen, zoals hieronder te lezen.

Het kleurloze product voor buiten is de Natuurlijke Olie Beits 701 Mat. Dit product kleurt het hout alsof het nat gemaakt is. Deze kleurloze behandeling beschermt het hout tegen vocht en vuil en is gemaakt van natuurlijke oliën. De Natuurlijke Olie-Beits kan zowel als eerste en als tweede laag gebruikt worden, dit creëert een beschermend oppervlak.

  • Grond- en afwerklaag in 1
  • Waterafstotend, weerbestendig
  • Openporig en ademend
  • Afwerklaag is bestand tegen schimmels-, algen- en zwammenvorming
  • Bestaat voor 100% uit natuurlijke stoffen

26

m²/liter

Door het grote aandeel vaste stoffen heeft de Osmo Natuurlijke Olie-Beits zeer goede dekking. Hierdoor is er minder product nodig per m².

€1,81

€/m²

Gunstige prijs per m²! Een hoog rendement per blik. Dit zorgt voor een lage prijs per m². Voor 65m² heeft u dus maar één 2,5l blik nodig.

2 in 1

Veelzijdig

Kan als eerste en tweede laag worden gebruikt. Er is dus geen grondlaag of primer nodig.

Olie Basis

De Natuurlijke Olie Beits van Osmo is gemaakt op olie basis. Dit zorgt ervoor dat het hout beschermt wordt van binnenuit en dat het oppervlak kan blijven ademen. Na behandeling is het hout beschermt tegen regen en wind. Hierbij kan het terras of de schutting eenvoudig en plaatselijk bijgewerkt worden met hetzelfde product.

Buitenlakken zijn gemaakt op waterbasis. Dit zorgt ervoor dat op het hout niet goed is beschermd tegen water of dat het hout niet goed kan ademen. Dit kan ervoor zorgen dat de laag op het hout minder beschermd is en dat het hout gaat scheuren of afbladderen. Waardoor je snel weer opnieuw het hout moet behandelen.

Uv-Straling

De Osmo Matte 701 voor buiten is kleurloos en bevat geen kleurpigmenten. Dit zorgt ervoor dat het minder beschermend is tegen Uv-Straling dan een product met kleurpigment. Na een tijd zal het langzaam aan vergrijzen. Dit zorgt voor een mooie patina/ grijze kleur van het hout. Het hout blijft beschermt tegen vocht en vuil.

Geschikt voor welke houtsoorten?

Eigenlijk kan de Osmo Natuurlijke Olie Beits worden aangebracht op al het buitenhout. Denk hierbij aan zachte houtsoorten zoals: vuren, lariks en eiken. Maar ook harde houtsoorten zoals: Douglas, Bankirai en Ipe.

Opzoek naar een product met kleurpigment, bekijk dan de producten hieronder. De natuurlijke Olie Beits met kleurpigment zorgt voor een betere bescherming tegen Uv-Straling en dus tegen vergrijzing.

Natuurlijke Olie Beits met kleurpigment

Osmo Natuurlijke Olie Beits
4.6086956521739 van 5

(23 reviews)

Osmo Natuurlijke Olie-Beits

Vanaf 39,95
beschermlaag

Beschermt tegen schimmels en algen

kleurtinten

In 19 kleuren en 1 kleurloos mat verkrijgbaar

unieke-olie-was-combinatie

Unieke olie en was combinatie

Natuurlijke beschermende buitenbeits in verschillende kleuren.

Morgen geleverd

Bekijk product
Osmo Sachet Testverpakking Sample
4.7894736842105 van 5

(19 reviews)

beschermlaag

Beschermt tegen schimmels en algen

kleurtinten

In 19 kleuren en 1 kleurloos mat verkrijgbaar

unieke-olie-was-combinatie

Unieke olie en was combinatie

Natuurlijke beschermende buitenbeits in verschillende kleuren.

Morgen geleverd

Bekijk product

Toegevoegd aan je winkelwagen

Denk je ook aan...