Algae,Coating,On,A,Natural,Stone,Wall

Groene aanslag reiniger Zo kun je effectief groene aanslag verwijderen

Groene aanslag reiniger

Osmo Terrasreiniger

Osmo Terrasreiniger

Reiniging van alle houten oppervlakken buitenshuis, verwijderd algen en schimmels.

Vanaf 21,95
Selecteer eerst alle opties

De zomer staat voor de deur, de tuinmeubelen kunnen naar buiten. Tijd om het onkruid en de groene aanslag aan te pakken. Dat onkruid wieden lukt vaak wel, maar hoe neem je die mossige aanslag het beste onder handen? Met de Osmo Terrasreiniger kan groene aanslag gemakkelijk van terrassen, tuinmeubels, kunststof, steen, glas, beton en behandelde oppervlakken worden verwijderd. Bovendien zorgt deze krachtige groene aanslag reiniger ervoor dat de aanslag in het vervolg minder snel zal terugkeren. Graag geven we jou tips voor het effectief verwijderen van groene aanslag met de Osmo terrasreiniger.

Voordelen Terrasreiniger

  • Ideaal voor de periodieken reiniging van met Osmo behandelde oppervlakken
  • Diepwerkende reinigingskracht
  • Zeer geconcentreerd
  • Hoog rendement
  • Eenvoudig in gebruik

Groene aanslag reiniger van Osmo

Heb je last van groene aanslag op je klinkers, terras of houten vlonder? Dan wil je daar vast vanaf. Maar hoe kan je dat eigenlijk het beste aanpakken? Groene aanslag is niets meer of minder dan onkruid, maar het is niet een variant die je gemakkelijk met een schoffel te lijf gaat. Groene aanslag verwijderen vraagt om een hele andere aanpak. Zomaar aan de slag gaan met een chemisch bestrijdingsmiddel zouden we je liever niet aanraden. Niet enkel is het een milieuonvriendelijke keuze, het zou er ook voor kunnen zorgen dat het oppervlak uitdroogt. De kans op dat de aanslag volgend seizoen weer terugkeert maak je daarmee alleen maar groter.

Gelukkig kun je groene aanslag ook op een andere manier verwijderen. Zo zou je met een scherp mesje aan de slag kunnen gaan, zoals je dat bij onkruid misschien gewend bent. Echter zal dat veel tijd in beslag nemen. We raden je liever de Osmo Terrasreiniger aan. De terrasreiniger is een groene aanslag reiniger waarmee oppervlakken gemakkelijk en effectief kunnen worden schoongemaakt. Deze groene aanslag reiniger is veilig te gebruiken op verschillende oppervlakken zoals hout, tegels, stenen, kunststof en beton.

Groene aanslag verwijderen: zo doe je dat!

Ben je van plan om aan de slag te gaan met de groene aanslag reiniger? We helpen je graag op weg met een stappenplan.

  1. Verwijder oppervlakkig vuil zoals zand of bladeren. Zo zorg je ervoor dat de Osmo terrasreiniger goed kan intrekken.
  2. Meng de terrasreiniger – afhankelijk van de mate van aanslag – met maximaal 10 delen water. Op oppervlakken met veel aanslag kan de groene aanslag reiniger puur worden gebruikt.
  3. Breng het product gelijkmatig aan op een droog oppervlak met een (blok)kwast, borstel, gieter of tuinsproeier.
  4. Laat het product 24 uur inwerken. Na 24 uur dient de aanslag te zijn verdwenen. Bij resten dient het proces te worden herhaald.
  5. Spoel het oppervlak af met water. Laat het oppervlak eerst drogen voordat je het overschildert met een Osmo afwerking.

Vergrijsd hout ontgrijzen

Wil je graag groene aanslag verwijderen én direct vergrijzing tegengaan? Dan raden we je aan om de Osmo Powergel Ontgrijzer te gebruiken. Dit product verwijdert groene aanslag effectief en zorgt en tegelijk voor dat oorspronkelijke kleur van het oppervlak wordt teruggebracht. Meer weten? Bekijk de Osmo Powergel Ontgrijzer.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een groene aanslag reiniger, het verwijderen van groene aanslag of een andere houtkwestie? Het team van Osmo is uit het juiste hout gesneden. Je kunt contact opnemen via telefoon, e-mail, Whatsapp of via de live chat op onze website.

Toegevoegd aan je winkelwagen

Denk je ook aan...