Algae,Coating,On,A,Natural,Stone,Wall

Groene aanslag reiniger

Zo kun je effectief groene aanslag verwijderen

Groene aanslag reiniger

Osmo Gard Clean producten

Osmo Gard Clean

Osmo Gard Clean is krachtige reiniger, geschikt voor het reinigen van groene aanslag op hout, steen, kunststof en beton.

Vanaf 32,95
Selecteer eerst alle opties

De zomer staat voor de deur, de tuinmeubelen kunnen naar buiten. Tijd om het onkruid en de groene aanslag aan te pakken. Dat onkruid wieden lukt vaak wel, maar hoe neem je die mossige aanslag het beste onder handen? Met de Osmo Gard Clean kan groene aanslag gemakkelijk van terrassen, tuinmeubels, kunststof, steen, glas, beton en behandelde oppervlakken worden verwijderd. Bovendien zorgt deze krachtige groene aanslag reiniger ervoor dat de aanslag in het vervolg minder snel zal terugkeren. Graag geven we jou tips voor het effectief verwijderen van groene aanslag met de Osmo Gard Clean.

Voordelen Gard Clean

  • Zeer krachtige reiniger
  • Op basis van natuurlijke bestanddelen
  • Beschadigd het oppervlak niet
  • Kan ook worden gebruikt op onbehandelde oppervlakken
  • Hoog rendement, 1L = 30m2 tot 60m2 reinigen

Groene aanslag reiniger

Heb je last van groene aanslag op je klinkers, terras of houten vlonder? Dan wil je daar vast vanaf. Maar hoe kan je dat eigenlijk het beste aanpakken? Groene aanslag is niets meer of minder dan onkruid, maar het is niet een variant die je gemakkelijk met een schoffel te lijf gaat. Groene aanslag verwijderen vraagt om een hele andere aanpak. Zomaar aan de slag gaan met een chemisch bestrijdingsmiddel zouden we je liever niet aanraden. Niet enkel is het een milieuonvriendelijke keuze, het zou er ook voor kunnen zorgen dat het oppervlak uitdroogt. De kans op dat de aanslag volgend seizoen weer terugkeert maak je daarmee alleen maar groter.

Gelukkig kun je groene aanslag ook op een andere manier verwijderen. Zo zou je met een scherp mesje aan de slag kunnen gaan, zoals je dat bij onkruid misschien gewend bent. Echter zal dat veel tijd in beslag nemen. We raden je liever de Osmo Gard Clean aan. De Gard Clean is een milieuvriendelijk groene aanslag reiniger waarmee oppervlakken gemakkelijk en effectief kunnen worden schoongemaakt. Dit product is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is daarom biologisch afbreekbaar. Deze milieuvriendelijke groene aanslag reiniger is veilig voor gebruik op verschillende oppervlakken zoals hout, tegels, stenen, kunststof en beton.

Groene aanslag verwijderen: zo doe je dat!

Ben je van plan om de groene aanslag te verwijderen met onze Gard Clean groene aanslagreiniger? We helpen je graag op weg met een stappenplan.

  1. Verwijder oppervlakkig vuil zoals zand of bladeren. Zo zorg je ervoor dat de Gard Clean goed kan intrekken.
  2. Meng de Gard Clean – afhankelijk van de mate van aanslag – met maximaal 10 delen water. Op oppervlakken met veel aanslag kan de Gard Clean puur worden gebruikt.
  3. Breng het product gelijkmatig aan op een droog oppervlak met een (blok)kwast, borstel, gieter of tuinsproeier.
  4. Laat het product 24 uur inwerken. Na 24 uur dient de aanslag te zijn verdwenen. Bij resten dient het proces te worden herhaald.
  5. Spoel het oppervlak af met water. Laat het oppervlak eerst drogen voordat je het overschildert met een Osmo afwerking.

Vergrijsd hout ontgrijzen

Wil je graag groene aanslag verwijderen én direct vergrijzing tegengaan? Dan raden we je aan om de Osmo Powergel Ontgrijzer te gebruiken. Dit product verwijdert groene aanslag effectief en zorgt en tegelijk voor dat oorspronkelijke kleur van het oppervlak wordt teruggebracht. Meer weten? Bekijk de Osmo Powergel Ontgrijzer.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een groene aanslag reiniger, het verwijderen van groene aanslag of een andere houtkwestie? Het team van Osmo is uit het juiste hout gesneden. Je kunt contact opnemen via telefoon, e-mail, Whatsapp of via de live chat op onze website.

Toegevoegd aan je winkelwagen

Denk je ook aan...