Groene aanslag verwijderen

Groene aanslag reiniger

Zo kun je effectief groene aanslag verwijderen

Groene aanslag reiniger

Osmo Terrasreiniger

Osmo Terrasreiniger

Reiniging van alle houten en stenen oppervlakken buitenshuis, verwijderd algen en schimmels.

Vanaf 21,95  19,95
Selecteer eerst alle opties

De zomer staat voor de deur, de tuinmeubelen kunnen naar buiten. Tijd om het onkruid en de groene aanslag aan te pakken. Dat onkruid wieden lukt vaak wel, maar hoe neem je die mossige aanslag het beste onder handen? Met de Osmo Terrasreiniger kan groene aanslag gemakkelijk van terrassen, tuinmeubels, natuursteen, beton en behandelde oppervlakken worden verwijderd. Bovendien zorgt deze krachtige groene aanslag reiniger ervoor dat de aanslag in het vervolg minder snel zal terugkeren. Graag geven we jou tips voor het effectief verwijderen van groene aanslag met de Osmo terrasreiniger.

Voordelen Osmo Terrasreiniger

  • Verwijdert groene aanslag van jouw oppervlak
  • Hoog rendement: 30 tot 100 m2
  • Reinigt zonder dat het hout uitdroogt
  • Biologisch afbreekbaar, niet schadelijk voor mens, dier en plant.

Nog heel even: 10% korting op alle reinigers

Nu is het ideale moment om je tuin schoon te maken. Na de vochtige wintermaanden is er vaak wat groene aanslag ontstaan, waardoor je tuin gevaarlijk glad kan worden. Dit kun je gemakkelijker weghalen nu het nog wat vochtiger is buiten. Bij Osmo vind je alle benodigdheden om direct aan de slag te gaan. En het wordt nog mooier: je ontvangt nu namelijk tijdelijk 10% korting op alle reinigers en bundels. De korting is al verwerkt in de prijs die weergegeven wordt.

Groene aanslag reiniger van Osmo

Heb je last van groene aanslag op je klinkers, terras of houten vlonder? Dan wil je daar vast vanaf. Maar hoe kan je dat eigenlijk het beste aanpakken? Groene aanslag is niets meer of minder dan onkruid, maar het is niet een variant die je gemakkelijk met een schoffel te lijf gaat. Groene aanslag verwijderen vraagt om een hele andere aanpak. Zomaar aan de slag gaan met een chemisch bestrijdingsmiddel zouden we je liever niet aanraden. Niet enkel is het een milieuonvriendelijke keuze, het zou er ook voor kunnen zorgen dat het oppervlak uitdroogt. De kans dat de aanslag volgend seizoen weer terugkeert maak je daarmee alleen maar groter.

Gelukkig kun je groene aanslag ook op een andere manier verwijderen. Zo hoor je dat mensen nog wel eens met een scherp mesje aan de slag gaan, zoals je dat bij onkruid misschien gewend bent. Echter zal dat veel tijd in beslag nemen en geeft het de kans op krassen.

We raden je liever de Osmo Terrasreiniger aan. De terrasreiniger is een groene aanslag reiniger waarmee oppervlakken gemakkelijk en effectief kunnen worden schoongemaakt. Deze groene aanslag reiniger is veilig te gebruiken op verschillende oppervlakken zoals hout, tegels, natuursteen en beton.

verwijderen-groene-aanslag

Groene aanslag verwijderen: zo doe je dat!

Ben je van plan om aan de slag te gaan met de groene aanslag reiniger? We helpen je graag op weg met een stappenplan.

1. Grof vuil zoals zand en bladeren verwijderen met een bezem of handveger.

2. De Terrasreiniger verdunnen met water, dit is afhankelijk van de vervuiling (1:25 tot maximaal 1:1)

3. Hout afhankelijk van de ribbelgrootte met een schrobber of harde terrasborstel reinigen.

4. Na het reinigen, het oppervlak met schoon water naspoelen.

Tip: Verwijder groene aanslag niet met een hogedrukspuit. Dit verwijdert namelijk niet alleen groene aanslag, maar ook de coating van een tegel of beschadigt de behandeling op het hout.

Groene aanslag op je terras

Vergrijsd hout ontgrijzen

Wil je graag groene aanslag verwijderen én direct vergrijzing tegengaan? Dan raden we je aan om de Osmo Powergel Ontgrijzer te gebruiken. Dit product verwijdert groene aanslag effectief en zorgt er tegelijk voor dat oorspronkelijke kleur van het oppervlak wordt teruggebracht. Meer weten? Bekijk de Osmo Powergel Ontgrijzer.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een groene aanslag reiniger, het verwijderen van groene aanslag of een andere houtkwestie? Het team van Osmo is uit het juiste hout gesneden. Je kunt contact opnemen via telefoon, e-mail, Whatsapp of via de live chat op onze website.

Toegevoegd aan je winkelwagen

Denk je ook aan...