Osmo Hardwax-Olie Farbig 3071 Honing Kleurvoorbeeld

Osmo Hardwaxolie Farbig 3071 Honing

Hout behandelen met de Osmo 3071

Osmo 3071 Honing

Osmo Hardwax-Olie Farbig alle inhoudsmaten

Osmo Hardwax-Olie Farbig

Uitstraling: Gelijkmatig gekleurd

Aanbevolen gebruik: 1e laag

7 Kleuren

3 Inhoudsmaten

Vanaf 22,95
Selecteer eerst alle opties

Hardwaxolie Farbig 3071 Honing

De Osmo Hardwaxolie 3071 bevat een honing kleurpigment. Dit creëert een mooie honing kleur op het hout. Daarbij beschermt het product het hout tegen vocht zoals cola, koffie en wijn.

Voordelen Hardwax-Olie Farbig

  • Gebaseerd op natuurlijke, plantaardige oliën en wassen
  • Hoog rendement, 1L = 30m2 behandelen
  • Gelijkmatige kleuring waarbij de houtnerf zichtbaar blijft
  • Plaatselijk bij te werken en eenvoudig te onderhouden
  • Beschermt tegen vocht en vuil

24

m²/liter

Door het grote aandeel vaste stoffen heeft de Osmo Hardwax-OIie Farbig een zeer goede dekking. Hierdoor is er minder product nodig per m².

€2,16

€/m²

Gunstige prijs per m²! Een hoog rendement per blik. Dit zorgt voor een lage prijs per m². Voor 60m² heeft u dus maar één 2,5l blik nodig.

2 in 1

Veelzijdig

Kleur en bescherming in één product. Kan zonder grondlaag of primer worden gebruikt.

Gelijkmatige kleuring

De Osmo Hardwaxolie Farbig 3071 Honing creëert een gelijkmatig gekleurde bescherming op het hout. Het product is gemaakt van een combinatie van natuurlijke wassen en oliën. De Hardwaxolie is na droging niet schadelijk voor mens, plant en dier. Het kan daardoor aangebracht worden op allerlei soorten oppervlakken zoals vloeren, maar ook kinderspeelgoed en snijplanken. Naast de 3071 Honing zijn er nog zes andere varianten van de Hardwaxolie Farbig verkrijgbaar: 3072 Amber – 3073 Terra – 3074 Grafiet – 3075 Zwart. Al deze kleuren zijn niet dekkend, maar geven een transparante kleuring. Hierbij blijft de nerf en de structuur van het hout zichtbaar.

Twee lagen aanbrengen

Om een zo goed mogelijk bescherming te krijgen raden wij aan om de Hardwaxolie in twee dunne lagen rollend aan te brengen. Er kan gekozen worden voor de eerste laag Hardwaxolie 3071 aan te brengen. En als tweede laag een laag van de Hardwaxolie Original Kleurloos. De kleurloze variant is verkrijgbaar in vier verschillende varianten: Glanzend – Zijdemat – Semimat- Mat. Zo kan iedereen zelf de glansgraad van de behandeling kiezen. Bij deze combinatie zal de kleurlaag 3071 intact blijven en zal er alleen slijtage ontstaan in de kleurloze laag (bij voldoende onderhoud). Zo kan de vloer onderhouden worden met kleurloze producten, zoals de Osmo Wisch-Fix en de Onderhoudswas. Ook kunnen er twee lagen 3071 worden aangebracht. Bij deze optie wordt het hout iets gekleurder. Wanneer er twee lagen 3071 rollend zijn aangebracht hoeft er geen derde laag meer worden aangebracht.

Osmo 3071 Onderhoud

Na de behandeling met de Osmo Hardwaxolie 3071 Honing is het belangrijk dat het hout ook regelmatig onderhouden wordt. Dit zal er voor zorgen dat er langer genoten kan worden van de houten vloer. De Wisch-Fix is het middel om de houten vloer mee schoon te maken. Het is aan te raden dit om de week of één keer per week te doen. Het product bevat een klein aandeel was, dit zorgt er voor dat de vloer gevoed blijft. Na verloop van tijd kan het gebeuren dat looppaden en veelgebruikte stukken op het oppervlak gaan slijten. Dan is de Vloeibare Onderhoudswas- en reinigingsmiddel ideaal om te gebruiken. Het product is geschikt voor het verfrissen van slijtageplekken.

Met een 0,75L kan 18m2 behandeld worden, met een 2,5L kan 60m2 behandeld worden bij één laag.

Osmo Hardwax-Olie Farbig alle inhoudsmaten

Osmo Hardwax-Olie Farbig

Vanaf 22,95

Vanaf 22,95
Selecteer eerst alle opties
Osmo Sachet Testverpakking Sample

 1,95
Selecteer eerst alle opties

Toegevoegd aan je winkelwagen

Denk je ook aan...