Osmo Hardwax-Olie Farbig 3071 Honing Kleurvoorbeeld

Osmo Hardwaxolie Farbig 3071 Honing

Hout behandelen met de Osmo 3071

Osmo 3071 Honing

Vanaf 16,95
Osmo Hardwax Olie Farbig Kleur
4.64 van 5

(25 reviews)

Osmo Hardwax-Olie Farbig

Gelijkmatige kleuring voor uw houten vloer of meubel

Morgen geleverd

Vanaf 16,95

Hardwaxolie Farbig 3071 Honing

De Osmo Hardwaxolie 3071 bevat een honing kleurpigment. Dit creëert een mooie honing kleur op het hout. Daarbij beschermt het product het hout tegen vocht zoals cola, koffie en wijn.

Voordelen Hardwax-Olie Farbig

  • Beschermt en kleurt
  • Beschermt tegen koffie, wijn en cola
  • De nerf van het hout blijft zichtbaar
  • Speeksel- zweetbestendig
  • Zorgt voor een harmonisch beeld

24

m²/liter

Door het grote aandeel vaste stoffen heeft de Osmo Hardwax-OIie Farbig zeer goede dekking. Hierdoor is er minder product nodig per m².

€2,16

€/m²

Gunstige prijs per m²! Een hoog rendement per blik. Dit zorgt voor een lage prijs per m². Voor 60m² heeft u dus maar één 2,5l blik nodig.

2 in 1

Veelzijdig

Kleur en bescherming in één product. Kan zonder grondlaag of primer worden gebruikt.

Gelijkmatige kleuring

De Osmo Hardwaxolie Farbig 3071 Honing creëert een gelijkmatige gekleurde bescherming op het hout. Het product is gemaakt van een combinatie van natuurlijke wassen en oliën. De Hardwaxolie is na droging niet schadelijk voor mens plant en dier. Het kan daardoor aangebracht op allerlei soorten oppervlakken zoals vloeren, maar ook kinderspeelgoed en snijplanken. Naast de 3071 Honing zijn er nog zes andere varianten van de Hardwaxolie Farbig verkrijgbaar: 3072 Amber – 3073 Terra – 3074 Grafiet – 3075 Zwart. Al deze kleuren zijn niet dekkend, maar een transparante kleuring. Hierbij blijft de nerf en de structuur van het hout zichtbaar.

Twee lagen aanbrengen

Om een zo goed mogelijk bescherming te krijgen raden wij aan om de Hardwaxolie in twee dunne lagen rollend aan te brengen. Er kan gekozen worden voor de eerste laag Hardwaxolie 3071 aan te brengen. En als tweede laag een laag van de Hardwaxolie Original Kleurloos. De kleurloze variant is verkrijgbaar in vier verschillende varianten: Glanzend – Zijdemat – Semimat- Mat. Zo kan iedereen zelf de glansgraad van de behandeling kiezen. Bij deze combinatie zal de kleurlaag 3071 intact blijven en zal er alleen slijtage ontstaan in de kleurloze laag (bij voldoende onderhoud). Zo kan de vloer onderhouden worden met kleurloze producten, zoals de Osmo Wisch-Fix en de Onderhoudswas. Ook kunnen er twee lagen 3071 worden aangebracht. Bij deze optie wordt het hout iets gekleurder. Wanneer er twee lagen 3071 rollend zijn aangebracht hoeft er geen derde laag meer worden aangebracht.

Osmo 3071 Onderhoud

Na de behandeling met de Osmo Hardwaxolie 3071 Honing is het belangrijk dat het hout ook regelmatig onderhouden wordt. Dit zal er voor zorgen dat er langer genoten kan worden van de houten vloer. De Wisch-Fix is het middel om de houten vloer mee te schoon te maken. Het is aan te raden dit om de week of één keer per week te doen. Het product bevat een klein aandeel was, dit zorgt er voor dat de vloer gevoed blijft. Na verloop van tijd kan het gebeuren dat looppaden en veelgebruikte stukken op het oppervlak gaan slijten. Dan is de Vloeibare Onderhoudswas- en reinigingsmiddel is ideaal om te gebruiken. Het product is geschikt voor het verfrissen van slijtageplekken.

Met een 0,75L kan 18m2 behandeld worden, met een 2,5L kan 60m2 behandeld worden bij één laag.

Osmo Hardwax Olie Farbig Kleur
4.64 van 5

(25 reviews)

Osmo Hardwax-Olie Farbig

Vanaf 16,95
veilig-voor-mens-dier-en-plant

Veilig voor mens, dier en plant

kleurtinten

In 7 verschillende kleurtinten

unieke-olie-was-combinatie

Unieke olie en was combinatie

Gelijkmatige kleuring voor uw houten vloer of meubel

Morgen geleverd

Bekijk product
Osmo Sachet Testverpakking Sample
4.9545454545455 van 5

(22 reviews)

veilig-voor-mens-dier-en-plant

Veilig voor mens, dier en plant

kleurtinten

In 7 verschillende kleurtinten

unieke-olie-was-combinatie

Unieke olie en was combinatie

Gelijkmatige kleuring voor uw houten vloer of meubel

Morgen geleverd

Bekijk product

Toegevoegd aan je winkelwagen

Denk je ook aan...