Schutting Beits zwart

Zwarte Beits Schutting

Hout Zwart Beitsen

Osmo Landhuisverf Zwart

Osmo Landhuisverf

Osmo Landhuisverf RAL 9005 Gitzwart

Vanaf 51,95
Selecteer eerst alle opties

Dekkend Zwarte Beits voor Schutting

Opzoek naar een zwarte beits voor een schutting? Kijk dan naar de Osmo Landhuisverf RAL 9005 Gitzwart, dit product is zeer geschikt voor het beitsen van schuttingen en ander buitenhout. Dit product bevat de kleur RAL 9005 Gitzwart en kleurt het hout dekkend. Hierbij blijft de houtstructuur zichtbaar, maar de houtnerf niet. Je blijft dus zien dat het een houten schutting is, wel zo mooi natuurlijk.

  • Bestand tegen alle weersomstandigheden
  • Gemaakt van natuurlijke wassen en oliën
  • Dekkend Effect
  • De houtstructuur blijft zichtbaar
  • Makkelijk aan te brengen

Producten voor het Zwart Beitsen van een schutting

Osmo Landhuisverf

Vanaf 51,95
Selecteer eerst alle opties
Osmo Kwasten

Osmo Kwast

Vanaf 4,95

Vanaf 4,95
Selecteer eerst alle opties

26

m²/ liter

Door het grote aandeel vaste stoffen heeft de Osmo Landhuisverf zeer goede dekking. Hierdoor is er minder product nodig per m².

€1,91

€/ m²

Gunstige prijs per m²! Een hoog rendement per blik. Dit zorgt voor een lage prijs per m². Voor 60m² heeft u dus maar één 2,5l blik nodig.

2 in 1

Veelzijdig

Kan als eerste en tweede laag worden gebruikt. Er is dus geen grondlaag of primer nodig.

Schutting Beits Zwart op natuurlijke wijze

De Osmo Schutting Beits Zwart droogt zijdemat op. Dit betekent dat het product niet mat, maar ook niet volledig glanzend. Het product zit tussen de twee glansgraden in. Heb je liever een matte schutting? Dan kun je als tweede laag de Natuurlijke Olie Beits 701 kleurloos Mat aanbrengen. Deze zorgt ervoor dat de zwarte schutting mat opdroogt.

De Landhuisverf is gemaakt op basis van natuurlijke plantaardige oliën. Denk hierbij aan zonnebloemolie, sojaolie en distelolie. Dit geeft een zo natuurlijk mogelijke behandeling aan het hout.

Zwarte beits voor schutting aanbrengen

Ga je een schutting verven? De Osmo Zwarte Beits is uitermate geschikt voor het behandelen van schuttingen. De schutting moet schoon en droog zijn. De Osmo Zwarte Schutting Beits is klaar voor gebruik en hoeft niet verdunt te worden. Het kan in sommige gevallen handig zijn om de Beits aan te brengen voordat de schutting wordt gemonteerd. Oude laklagen en kleuren dienen eerst verwijderd te worden, dit kan door middel van schuren of door gebruik te maken van de Osmo Verf Remover Gel.

Maak altijd eerst een test om te kijken of de hechting goed is en of de kleur bevalt. Breng de eerste laag zwarte beits dun aan op de schutting, dit kan met een Osmo microvezelroller of kwast. Breng het product aan in de richting van de houtnerf en plank. Laat de eerste laag 10 tot 12 uur drogen, zorg er hierbij voor dat het niet regent buiten. Dit beïnvloedt het resultaat op een negatieve wijze. Na droging de tweede dunne laag aanbrengen op de schutting. Ook deze voldoende laten drogen.

Bij het renoveren van de schutting is één laag van de zwarte beits aanbrengen voldoende.

Schutting Beitsen met RAL Zwart 9005

De Osmo Zwarte Schutting Beits bevat het RAL nummer 9005. De RAL 9005 Gitzwart is de donkerste RAL zwart die er bestaat. Dus bent u opzoek naar een echte zwarte kleur voor op de schutting dan is dit product echt iets voor jou.

Welke houtsoorten zwart beitsen?

Het product kan op elke houtsoort dat wordt gebruikt voor schuttingen worden aangebracht. Denk hierbij aan Grenen, Vuren, Eiken en Douglas maar ook hardere houtsoorten zoals Bankirai of Azobé. Wel is het altijd verstandig om van te voren een test te maken op één plank om te kijken of het resultaat naar wens is.

Osmo Landhuisverf aanbrengen

Osmo Landhuisverf Aanbrengen Youtube Thumbnail

Veel gestelde vragen over de Zwarte Schutting Beits

Gebruik hiervoor de Osmo Landhuisverf RAL 9005. Deze zwarte beits creëert een dekkende uitstraling op de houten schutting, hierbij blijft de houtstructuur wel zichtbaar. De Landhuisverf is een op natuurlijke oliën gebaseerd product. Dit zorgt ervoor dat het hout beschermt is tegen Uv-Straling van de zon, hierdoor vergrijsd het minder snel. Ook zorgt de Beits ervoor dat het hout waterafstotend wordt, waardoor er geen regen in het hout kan trekken. Als laatst biedt de behandeling bescherming tegen het intreden van algen en schimmels in het hout.

Ja, als u wilt dat beide kanten beschermt zijn tegen alle weersinvloeden is dat wel verstandig. Dit hoeft niet perse. Maar de delen die niet behandeld worden kunnen dan wel gaan vergrijzen en zijn niet waterafstotend.

Zorg ervoor dat het houten schutting schoon en vorstvrij is voordat u het hout gaat behandelen. Verwijder oude lak- en verflagen. Daarna kunnen er twee lagen Osmo Landhuisverf RAL 9005 worden aangebracht. Het makkelijkst gaat dit op glad hout met een Osmo Microvezelroller of op ruw hout met een Osmo Kwast. Breng de zwarte beits dun aan in de richting van de houtnerf en kwast deze goed uit, zodat er geen aanzet strepen komen op het oppervlak. Laat elke laag minimaal 12 uur drogen.

Direct contact?

Bellen of e-mailen kan natuurlijk ook!

Toegevoegd aan je winkelwagen

Denk je ook aan...