Schutting Beits zwart

Zwarte Beits Schutting

Hout Zwart Beitsen

Direct bestellen

Vanaf 41,95
Osmo Landhuisverf

Osmo Landhuisverf RAL 9005 Gitzwart

Morgen geleverd

Vanaf 41,95

Osmo Zwarte Beits voor Schutting

  • Bestand tegen alle weersomstandigheden
  • Gemaakt van natuurlijke wassen en oliën
  • Dekkend Effect
  • De houtstructuur blijft zichtbaar
  • Makkelijk aan te brengen

26

m²/ liter

Door het grote aandeel vaste stoffen heeft de Osmo Landhuisverf zeer goede dekking. Hierdoor is er minder product nodig per m².

€1,91

€/ m²

Gunstige prijs per m²! Een hoog rendement per blik. Dit zorgt voor een lage prijs per m². Voor 60m² heeft u dus maar één 2,5l blik nodig.

2 in 1

Veelzijdig

Kan als eerste en tweede laag worden gebruikt. Er is dus geen grondlaag of primer nodig.

Dekkende Zwarte Beits voor Schutting

Opzoek naar een zwarte beits voor een schutting? Kijk dan naar de Osmo Zwarte Dekkende Beits. Bij Osmo heet dit product de Landhuisverf RAL 9005 Gitzwart en is zeer geschikt voor het behandelen van schuttingen. Dit product bevat de kleur RAL 9005 Gitzwart en kleurt het hout dekkend. Hierbij blijft de houtstructuur zichtbaar, maar de houtnerf niet. Je blijft dus zien dat het een houten schutting is, wel zo mooi natuurlijk.

Schutting Beits Zwart op natuurlijke wijze

De Osmo Schutting Beits Zwart droogt zijdemat op. Dit betekent dat het product niet mat, maar ook niet volledig glanzend. Het product zit tussen de twee glansgraden in. Heb je liever een matte schutting? Dan kun je als tweede laag de Natuurlijke Olie Beits 701 kleurloos Mat aanbrengen. Deze zorgt ervoor dat de zwarte schutting mat opdroogt.

De Landhuisverf is gemaakt op basis van natuurlijke plantaardige oliën. Denk hierbij aan zonnebloemolie, sojaolie en distelolie. Dit geeft een zo natuurlijk mogelijke behandeling aan het hout.

Zwarte beits voor schutting aanbrengen

De Osmo Zwarte Beits is uitermate geschikt voor het behandelen van schuttingen. De schutting moet schoon en droog zijn. De Osmo Zwarte Schutting Beits is klaar voor gebruik en hoeft niet verdunt te worden. Het kan in sommige gevallen handig zijn om de Beits aan te brengen voordat de schutting wordt gemonteerd. Oude laklagen en kleuren dienen eerst verwijderd te worden, dit kan door middel van schuren of door gebruik te maken van de Osmo Verf Remover Gel.

Maak altijd eerst een test om te kijken of de hechting goed is en of de kleur bevalt. Breng de eerste laag zwarte beits dun aan op de schutting, dit kan met een Osmo microvezelroller of kwast. Breng het product aan in de richting van de houtnerf en plank. Laat de eerste laag 10 tot 12 uur drogen, zorg er hierbij voor dat het niet regent buiten. Dit beïnvloedt het resultaat op een negatieve wijze. Na droging de tweede dunne laag aanbrengen op de schutting. Ook deze voldoende laten drogen.

Bij het renoveren van de schutting is één laag van de zwarte beits aanbrengen voldoende.

RAL Zwart 9005

De Osmo Zwarte Schutting Beits bevat het RAL nummer 9005. De RAL 9005 Gitzwart is de donkerste RAL zwart die er bestaat. Dus bent u opzoek naar een echte zwarte kleur voor op de schutting dan is dit product echt iets voor jou.

Welke houtsoorten?

Het product kan op elke houtsoort dat wordt gebruikt voor schuttingen worden aangebracht. Denk hierbij aan Grenen, Vuren, Eiken en Douglas maar ook hardere houtsoorten zoals Bankirai of Azobé. Wel is het altijd verstandig om van te voren een test te maken op één plank om te kijken of het resultaat naar wens is.

Product voor een Zwarte Schutting

Toegevoegd aan je winkelwagen

Denk je ook aan...