houtverf buiten

Houtverf buiten

Osmo Landhuisverf voor al het buitenhout

Osmo Landhuisverf

Osmo Landhuisverf alle inhoudsmaten

Osmo Landhuisverf

Op natuurlijke olie gebaseerde dekkende buitenverf, beschermt tegen alle weertypen.

Vanaf 51,95
Selecteer eerst alle opties

Opzoek naar een houtverf die ook het hout beschermd? Dan is de Osmo Landhuisverf het juiste product. Deze houtverf creëert een dekkende uitstraling op het hout, waarbij de houtstructuur zichtbaar blijft. Met de Landhuisverf kan al het buitenhout behandeld worden zoals, tuinmeubelen, tuinhuisjes, gevels en schuttingen. De dekkende Landhuisverf is zeer geschikt om al het buitenhout mee te behandelen. Deze houtverf wordt geproduceerd op basis van natuurlijke oliën, dit zorgt ervoor dat de behandeling niet kan gaan afbladderen of scheuren. Omdat het gemaakt is van natuurlijke oliën is het na droging onschadelijk voor mens, dier en plant.

Daarnaast heeft het product een zeer goede dekking, dit zorgt ervoor dat er met 1L ongeveer 26m2 hout behandeld kan worden. Dankzij de kleurpigmenten is het hout na behandeling ook beter beschermt tegen Uv-straling. Dit zorgt ervoor dat het hout niet of nauwelijks vergrijsd bij goed onderhoud.

Voordelen Landhuisverf

  • Beschermt tegen Uv-straling, water en vuil
  • Hoog rendement, 1L = 26m2 behandelen
  • Onderhoud zonder schuren
  • Gebaseerd op natuurlijke, plantaardige oliën en wassen
  • De houtstructuur blijft zichtbaar

Benodigdheden voor verven buiten hout

Osmo Landhuisverf alle inhoudsmaten

Osmo Landhuisverf

Vanaf 51,95

Vanaf 51,95
Selecteer eerst alle opties

Dekkende houtverf buiten

De Osmo Landhuisverf creëert een dekkende uitstraling op het hout. Dit zorgt ervoor dat het houtnerf niet meer zichtbaar is, maar de houtstructuur blijf je zien. Dit zorgt ervoor dat het hout wel zijn natuurlijke uitstraling behoudt. De Landhuisverf gaat echt de hechting aan met het hout en komt niet als een dikke laag op het hout te liggen.

Houtverf kleuren

De Landhuisverf heeft standaard 21 verschillende kleuren in het assortiment. Hieronder vallen ook een aantal RAL kleuren, zoals de RAL 7016 Antracietgrijs en de RAL 9010 Zuiver Wit. Er zijn ook andere kleuren zoals Dennengroen, Koningsblauw, Donkerbruin en verschillende grijstinten. Van al deze kleuren zijn testverpakkingen verkrijgbaar. Deze kosten €1,- per stuk, met deze inhoud kan ongeveer 20 bij 20 cm mee testen. Zo krijgt u een goede indruk van de kleur op het hout en komt u niet voor verrassingen te staan.

Staat uw favoriete kleur niet tussen het rijtje kleuren? Geen probleem wij kunnen alle RAL- en NCS-kleuren laten mengen. Neem hiervoor even contact met ons op via de mail info@osmonederland.nl.

Zwarte houtverf buiten

Ook heeft Osmo een zwarte houtverf in het assortiment. Dit is de Landhuisverf RAL 9005 Gitzwart. Deze dekkende zwarte houtverf is zeer geschikt voor het behandelen van schuttingen en gevels. Dankzij de zwarte kleurpigmenten gaat het hout met de behandeling wel 3 tot 6 jaar mee.

Mat zwarte houtverf buiten

Wilt u een mat zwarte uitstraling creëren? Dat kan met de Osmo Landhuisverf RAL 9005. Breng de zwarte Landhuisverf als eerste laag aan en behandel de tweede laag met de Natuurlijke Olie-Beits 701 kleurloos mat. Deze twee producten samen zorgen voor een mat zwarte uiterlijk van het hout.

Osmo Landhuisverf 2101 Wit Kleurvoorbeeld

2101, Wit

Osmo Landhuisverf

Osmo Landhuisverf RAL 9010 Zuiver wit Kleurvoorbeeld

RAL 9010, Zuiver Wit

Osmo Landhuisverf

Osmo Landhuisverf 2404 Dennengroen Kleurvoorbeeld

2404, Dennengroen

Osmo Landhuisverf

Osmo Landhuisverf 2507 Duifblauw Kleurvoorbeeld

2507, Duifblauw

Osmo Landhuisverf

Osmo Landhuisverf 2507 Donkerbruin Kleurvoorbeeld

2607, Donkerbruin

Osmo Landhuisverf

Osmo Landhuisverf 2703 Antraciet Kleurvoorbeeld

2703, Antraciet

Osmo Landhuisverf

Osmo Landhuisverf 2704 Steengrijs Kleurvoorbeeld

2704, Steengrijs

Osmo Landhuisverf

Osmo Landhuisverf 2708 Kiezelgrijs Kleurvoorbeeld

2708, Kiezelgrijs

Osmo Landhuisverf

Osmo Landhuisverf 2716 Antracietgrijs Kleurvoorbeeld

2716, Antracietgrijs

Osmo Landhuisverf

Osmo Landhuisverf 2735 Lichtgrijs Kleurvoorbeeld

2735, Lichtgrijs

Osmo Landhuisverf

Osmo Landhuisverf 2742 Verkeersgrijs Kleurvoorbeeld

2742, Verkeersgrijs

Osmo Landhuisverf

Osmo Landhuisverf RAL 9005 Gitzwart Kleurvoorbeeld

RAL 9005, Gitzwart

Osmo Landhuisverf

Beste houtverf voor buiten

Dat de Landhuisverf bestand is tegen alle weersomstandigheden (regen, sneeuw en zon), bestand is tegen kleine beschadigingen, gemaakt is van natuurlijke oliën en wassen, na droging veilig is voor mens dier en plant, niet gaat scheuren of bladderen en de houtstructuur zichtbaar blijft maakt dat de  Osmo Landhuisverf een erg goede houtverf is voor buiten. Ook is het product zeer gemakkelijk aan te brengen en kan er zonder schuren een nieuwe laag worden aangebracht.

26

m²/liter

Door het grote aandeel vaste stoffen heeft de Osmo Landhuisverf een zeer goede dekking. Hierdoor is er minder product nodig per m².

€1,91

€/m²

Gunstige prijs per m². Een hoog rendement per blik. Dit zorgt voor een lage prijs per m². Voor 60m² heeft u dus maar één 2,5l blik nodig.

2 in 1

Veelzijdig

Kan als eerste en tweede laag worden gebruikt. Er is dus geen grondlaag of primer nodig.

Osmo Landhuisverf aanbrengen

Osmo Landhuisverf Aanbrengen Youtube Thumbnail

Toegevoegd aan je winkelwagen

Denk je ook aan...