pexels-pixabay-373548

Keukenkastjes verf Bescherm jouw keukenkasten tegen vocht, vuil en vlekken

Keukenkastjes verf

Osmo Decorwas Transparant alle inhoudsmaten

Osmo Decorwas Creativ

Uitstraling: Dekkend gekleurd

Aanbevolen gebruik: 1e en/of 2e laag

10 Kleuren

3 Inhoudsmaten

Vanaf 21,95
Selecteer eerst alle opties

Zijn jouw keukenkastjes klaar voor een nieuwe look? Dan is het tijd om je keukenkastjes te verven! Daarvoor kun je het beste de keukenkastjes verf van Osmo gebruiken, wellicht beter bekend als de Decorwas. Keukenkastjes verf beschermt je keuken tegen vocht, vuil en beschadigingen door bijvoorbeeld hitte en vet. Bovendien geeft een likje verf jouw keuken in een handomdraai een volledig nieuw uiterlijk. De Osmo keukenkastjes verf is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren die onderling eindeloos met elkaar kunnen worden gemengd. Zit jouw kleur er niet tussen? Dan kan je de keukenkastjes verf gemengd bestellen in één van de 186 RAL- en 1950 NCS-kleuren. Er zit dus altijd een kleur bij die je zoekt!

Voordelen Decorwas Creativ

  • Gebaseerd op natuurlijke, plantaardige oliën en wassen
  • Hoog rendement, 1L = 24m2 behandelen
  • Wash- of dekkend effect
  • Plaatselijk bij te werken en eenvoudig te onderhouden
  • Ook geschikt voor kinderspeelgoed

Verf voor keukenkastjes

De keuze voor de verf voor je keukenkastjes moet weloverwogen worden gemaakt. De verf wordt flink blootgesteld aan hitte en viezigheid, daar moet de verf wel voor bestand zijn. Je keukenkastjes wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Kies daarom voor een verf die jouw keukenkastjes optimaal beschermd. De Osmo Keukenkastjesverf zorgt voor een langdurige bescherming voor het intensieve gebruik van jouw keuken. Zo kan er wild worden gekookt en gebakken, zonder dat de keukenkastjes daar last van hebben. Met de Osmo Keukenkastjes verf blijft jouw keuken jarenlang zo goed als nieuw.

Kleuren Keukenkastjes verf

Osmo Decorwas 3188 2 lagen op Eiken

Decorwas 3188, Sneeuw

Osmo Decorwas 3186 2 lagen op Eiken

Decorwas 3186, Wit mat

Osmo Decorwas 3181 2 lagen op Eiken

Decorwas 3181, Kiezel

Osmo Decorwas 3172 2 lagen op Eiken

Decorwas 3172, Zijde

Osmo Decorwas 3169 2 lagen op Eiken

Decorwas 3169, Zwart

Osmo Decorwas 3132 2 lagen op Eiken

Decorwas 3132, Grouw beige

Osmo Decorwas 3131 2 lagen op Eiken

Decorwas 3131, Mint Groen

Osmo Decorwas 3125 2 lagen op Eiken

Decorwas 3125, Gentian Blauw

Osmo Decorwas 3105 2 lagen op Eiken

Decorwas 3105, Koolzaad Geel

Osmo Decorwas 3103 2 lagen op Eiken

Decorwas 3104, Vlam Rood

Keukenkastjes verven

Heb je besloten dat je de keukenkastjes gaat verven? Dan hebben wij alles in huis wat jij zoekt! Niet enkel verkopen wij de verf waarmee jij je keukenkastjes gaat verven, we verkopen ook nog eens alle tools die voor de klus nodig zijn. Denk aan kwasten, poetsdoeken, rollers en rollerbakken. Zo heb je in één keer alles in huis en kun je direct beginnen aan je klus. Wanneer je vandaag de keukenkastjes verf en benodigdheden besteld, kun je morgen al beginnen met verven!

Voordat je begint aan het verven van je keukenkastjes, moeten de keukenkastjes eerst goed worden geschuurd. Zo verwijder je de verf of behandeling die er eventueel nog op zat en zorg je voor een egaal oppervlak waaraan de verf goed kan hechten. Begin tijdens het schuren met een grove korrel en eindig met een fijne korrel schuurpapier. Maak na het schuren het oppervlak goed stofvrij. Dit zorgt voor het mooiste eindresultaat.

Zo verf jij je keukenkastjes

Zijn je keukenkastjes klaar om geverfd te worden? Dan is het tijd om je kwast te pakken. We geven je graag een stappenplan voor het verven van je keukenkastjes.

  1. Open het blik en meng het product goed door. Dit zorgt ervoor dat de bestandsdelen van het product goed mengen.
  2. Verwijder eventuele deurknoppen of -grepen, of plak ze af.
  3. Breng vervolgens een dunne egale laag van het product aan. Gebruik voor de hoeken en kleine oppervlakken en kwast. Voor grotere oppervlakken kun je een roller gebruiken. Laat het product minimaal 24 uur drogen voordat je de tweede laag aanbrengt.
  4. Als de eerste laag volledig droog is, kun je een tweede dunne laag van het product aanbrengen. Ook deze laag dient minimaal 24 uur gedroogd te worden.
  5. Als de toplaag volledig naar wens gedroogd is, zijn de keukenkastjes klaar voor intensief gebruik. Schroef de knoppen en grepen terug op de kastjes of verwijder de tape. Hang de kastjes op en geniet van je nieuwe keuken!

Op zoek naar een andere uitstraling?

Osmo Hardwax-Olie Original alle inhoudsmaten

Osmo Hardwaxolie Original

Vanaf 19,95

Vanaf 19,95
Selecteer eerst alle opties
Osmo Hardwax-Olie Farbig alle inhoudsmaten

Osmo Hardwax-Olie Farbig

Vanaf 21,95

Vanaf 21,95
Selecteer eerst alle opties
Osmo Hardwax-Olie Effect alle inhoudsmaten

Osmo Hardwax-Olie Effect

Vanaf 19,95

Vanaf 19,95
Selecteer eerst alle opties
Osmo Olie-Beits alle inhoudsmaten

Osmo Olie-Beits

Vanaf 44,95

Vanaf 44,95
Selecteer eerst alle opties

Hulp nodig?

Heb je een vraag? Het team van Osmo is uit het juiste hout gesneden! We doen graag ons best om je zo goed mogelijk te helpen. Of het nu gaat over de keukenkastjes verf, het verven van je keukenkastjes of een andere houtkwestie. Je kunt altijd contact met ons opnemen.

Toegevoegd aan je winkelwagen

Denk je ook aan...