pexels-gerritt-tisdale-922793

Trapverf

Nooit meer uitglijden dankzij de Osmo Anti-slip trapverf

Anti-slip verf voor trap

Osmo Decorwas Transparant alle inhoudsmaten

Osmo Decorwas Creativ

Uitstraling: Dekkend gekleurd

Aanbevolen gebruik: 1e en/of 2e laag

10 Kleuren

3 Inhoudsmaten

Vanaf 22,95
Selecteer eerst alle opties

De trap is één van de meest belopen oppervlakken van het huis. Niet gek dat je trap dus eens in de zoveel tijd aan onderhoud toe is. Is het tijd om jouw trap van een nieuwe beschermlaag te voorzien? Of wil je de trap eens in een ander kleurtje zien? Wat de reden ook mag zijn, jij bent ongetwijfeld op zoek naar verf voor je trap.

Bij Osmo ben je aan het juiste adres voor slijtvaste verf! Met houtbehandelingen van Osmo kun je jouw trap in een handomdraai van een stralend nieuw uiterlijk voorzien en daarbij blijft de trap ook nog eens jarenlang beschermd tegen vocht, vuil en beschadigingen. Gebruik als toplaag onze Hardwax-Olie antislip en zorg dat iedereen in huis weer veilig de trap op en af kan.

Osmo Trapverf – Decorwas Creativ

  • Slijtvaste verf voor de Trap
  • Creëert geen gladde toplaag zoals lak
  • €2,97 per m2
  • Eenvoudig in onderhoud, plaatselijk bij te werken.

Wat is de beste verf voor de trap?

Wanneer je de trap van een ander kleurtje zou willen voorzien, komt de term ‘trapverf’ waarschijnlijk het eerst bij je naar boven. Dat is niet gek, verf is een zeer bekende term die gebruikt wordt voor allerlei producten die gebruikt worden om een oppervlak met een kleur dekkend af te werken. Alleen de ene trapverf is de andere niet.

De beste trapverf van Osmo is de Osmo Decorwas met kleurpigmenten te gebruiken. Deze houtbehandeling is een hardwax en olie samenstelling die in het hout trekt. Deze ‘trapverf’ geeft het hout een kleuring, maar de houtstructuur blijft wel behouden. Door het intrekken zal het hout ruwer en stugger aanvoelen waardoor je minder snel van de treden zal afglijden als je met sokken op de trap loopt.

Wil je het nog veiliger? Werk de kleuring af met een toplaag van de Hardwax-Olie antislip voor een nóg ruwer oppervlak waar je niet snel meer vanaf zult glijden.

1 Slijtvaste trapverf

Wanneer je kiest voor een verf is het belangrijk dat deze niet binnen het eerste jaar al versleten is. De kwaliteit van het product is daarin leidend. Vaak wordt daarom gekozen voor lak, maar dit creëert een gladde toplaag.

De Osmo Decorwas Creativ is een slijtvaste verf op (hardwax) olie basis die plaatselijk te onderhouden en bij te werken is. Wanneer je de trap schilderen wil je natuurlijk graag de natuurlijke tekening van het hout wilt behouden.

Toch liever een Wash-effect op trap? Dan kun je kiezen voor een Osmo Hardwax-Olie Farbig of een Osmo Olie-Beits . Deze producten geven het hout na één laag een wash effect.

2 Antislip trapverf

Wanneer je de trap met een lakverf of houtverf behandelt kan het zo zijn dat deze gladder wordt. De Osmo Decorwas Creativ trekt in het hout en creëert geen gladde toplaag op het hout. Vind je het hout alsnog te glad? Gebruik dan als afwerklaag de Osmo Hardwax-Olie Antislip R8. Een beschermende laag die een subtiele korrel bevat, zodat je niet zal uitglijden.

Benodigdheden

Osmo Kwasten

Osmo Kwast

Vanaf 4,95

Vanaf 4,95
Selecteer eerst alle opties
Osmo Hardwax-Olie Anti-Slip alle inhoudsmaten

Osmo Hardwax-Olie Anti-Slip

Vanaf 63,95

Vanaf 63,95
Selecteer eerst alle opties

Trap verven

Heb je besloten welke kleur, uitstraling en behandeling het wordt? Dan is het tijd op te beginnen met het verven van de trap. We geven je graag een stappenplan:

Trap verven, trap schilderen

Hulp nodig?

Heb je een vraag? Ons team is uit het beste hout gesneden. We doen graag ons best om je zo goed mogelijk te helpen. Of het nu gaat om je keuze voor een verf voor de trap, het verven van de trap of een andere houtkwestie. Je kunt altijd contact met ons opnemen via mail, telefoon, Whatsapp of de chatfunctie rechtsonderaan de pagina.

Toegevoegd aan je winkelwagen

Denk je ook aan...