Osmo Intensiefreiniger
professioneel-product

Hoog rendement

Verdunt voldoende voor 100m2 per liter

reiniging-en-onderhoud

Intensieve reiniging voor vuil

Verwijdert ingelopen vuil uit het oppervlak

Voordelen Intensiefreiniger

  • Zeer krachtige reiniger
  • Hoog rendement, 1L = 100m2 reinigen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Verwijderd ingelopen vuil uit het hout

Beschrijving

Osmo Intensiefreiniger

De Osmo Intensiefreiniger is een zeer krachtige reiniger. Het product verwijderd al het vuil van het hout en maakt het oppervlak weer schoon voor een nieuwe behandeling. De intensiefreiniger is geen stripper, dus het verwijderd de oude Osmo laag niet.

Na het reinigen met de Intensiefreiniger kan het hout behandeld worden met de Osmo Onderhoudsolie. De Onderhoudsolie is de verdunde versie van de Osmo Hardwax-Olie, dit product hecht goed op al behandelde oppervlakken. De Intensiefreiniger biedt in combinatie met de Onderhoudsolie onderhoud zonder te schuren. Het product is eenvoudig in gebruik en ideaal voor zowel grote als kleine projecten. Het is altijd verstandig om een test te maken om te kijken of het eindresultaat het gewenste resultaat geeft.

Verbruik: 1 liter is circa voldoende voor het vermengen van 10 liter water tot 5 liter (bij sterke vervuiling). Hiermee kan ongeveer 50 a 100 m2 behandeld worden.

1. Voordat u gaat reinigen het oppervlak droog reinigen met een stofdoek of stofzuiger.

2. Het reinigingsmiddel klaarmaken. Concentraat: 1:10 tot 1:20 met water verdunnen.

3. De reiniger op het oppervlak aanbrengen met de Groene pad. Door zijn grove en harde structuur zorgt deze pad voor optimale reiniging.

4. Het losgeweekte vuil verwijderen en vervolgens het oppervlak met een klamvochtige dweil afnemen.

5. Na succesvolle droging het gereinigde oppervlak behandelen met de Osmo Onderhoudsolie.

Voor het staand aanbrengen van de Intensiefreiniger is de Osmo Scharnierpad Reiniger + Pads de juiste optie, deze kan bevestigd worden op de Telescoopsteel. Voor het aanbrengen met de hand kunnen de Pads + Handpadhouder gebruikt worden.

Dit product zorgt voor een grondige reiniging. Het haalt al het ingelopen vuil uit het oppervlak en zorgt ervoor dat de vloer behandeld kan worden met de Osmo Onderhoudsolie.

Nee, de Intensiefreiniger werkt niet hetzelfde als schuren. Bij schuren wordt al de olie uit het oppervlak geschuurd. Met de Intensiefreiniger gebeurt dit niet, het is namelijk geen stripper. De Intensiefreiniger verwijderd alleen het vuil uit het hout.

Het product wordt gebruikt als de met Hardwax-Olie behandelde vloer last krijg van slijtage plekken en deze met een nieuwe laag behandeld moet worden. De Intensiefreiniger zorgt dan voor een gereinigd oppervlak dat na de reiniging opnieuw behandeld kan worden met de Osmo Onderhoudsolie.

Ja, verdun de Intensiefreiniger 1 op 10 tot 1 op 20 met water.

Breng het product verdund met water aan met een groene pad en schrob goed. Hierbij zal het vuil losweken, dit dient verwijderd te worden. Dat kan gedaan worden door na het schrobben het hout te dweilen met schoon water.

Nee, de Intensiefreinige dient aan te worden gebracht op met (Osmo) behandeld hout.

Het gereinigde oppervlak (voor oppervlaktebehandeling), volledig laten drogen, minstens 3-4 uur. Het hout moet droog zijn voordat het wordt behandeld met Onderhoudsolie.

MSDS Veiligheidsblad
Productinformatieblad

Wat anderen vinden van Osmo Intensiefreiniger

Osmo Intensiefreiniger

Osmo Intensiefreiniger

Vanaf 38,95
Selecteer eerst alle opties