Osmo-borrelpakket

De feestdagen worden nóg gezelliger met het Osmo-borrelpakket!

Voor je het weet is het zover: kerst. Een feestperiode waar velen reikhalzend naar uitkijken. Na ellenlang fantaseren over hoe de feestelijke decembermaand gaat verlopen, gaat deze uiteindelijk tóch altijd anders en vooral veel te snel voorbij. Om jouw kerst nóg gezelliger te maken hebben wij, samen met onze partners, een prachtig Kerstpakket samengesteld. Een goed gevuld pakket, geschikt voor iedereen die – net als wij – enorm van borrelen houdt. Met het Osmo-kerstpakket wordt kerst pas écht gezellig!

Een goede voorbereiding is het halve werk. Het geeft rust en het zorgt ervoor dat alles in de startblokken staat om bij aanvang van de decembermaand écht te kunnen knallen. Maak het jezelf eens makkelijk deze kerst en bestel het uitgebreide Osmo-borrel-kerstpakket. In het pakket vind je alle benodigdheden voor een gezellige kerstborrel: een snijplank, de Osmo TopOil, Osmo poetsdoeken, Spray Cleaner, kaasjes, seranoham en een notenmix. Voorbereiden voor de feestdagen is nog nooit zó gemakkelijk geweest.

Een snijplank van gerecycled bureauhout

De houten snijplank uit het pakket, is niet altijd een snijplank geweest. Voorheen was het een groot houten bureau afkomstig uit ons Osmo-kantoor. Een bureau waaraan dag in en dag uit keihard werd gewerkt. In het verleden heeft het bureau een wisselend uiterlijk gehad. Het bureau is namelijk meerdere keren behandeld met verschillende Osmo producten. Zo was het bureau dekkend wit door een behandeling met de Osmo Decorwas 3188 Sneeuw, afgewerkt met de Osmo TopOil 3058 voor een dekkend matte witte uitstraling. En nog daarvoor had het bureau een iets natuurlijker uiterlijk, doordat deze was behandeld met de kleurloze TopOil 3028 zijdemat.

Het hout in de snijplank, is een combinatie Thermisch Essen en gewoon Essenhout. Essen is van zichzelf een zeer zachte houtsoort, maar door een speciale thermobehandeling geniet deze houtsoort dezelfde kwaliteit als hardhout. Zo is het Essenhout bruikbaar voor een stevig bureau of een duurzame snijplank.

Behandel je borrelplank met Osmo TopOil

De borrelplank in het pakket is onbehandeld. Maar om lang plezier te kunnen hebben van de snijplank, is het verstandig om de snijplank wél te behandelen. Daarom hebben wij ook de TopOil 3058 mat aan het borrelpakket toegevoegd. De TopOil 3058 zorgt ervoor dat de tekeningen en de kleur van het Essenhout meer naar voren komen en beschermt de snijplank langdurig tegen vuil en vocht. De TopOil bevat het keurmerk ‘Voedselveilig’, wat betekent dat het gebruikt mag worden voor oppervlakken waar eten op zou kunnen liggen. Denk aan een tafel, een keuken, maar ook: jouw nieuwe snijplank.

Een groot voordeel van de TopOil is dat deze plaatselijk bij te werken is. Je kunt dus bij slijtage een nieuwe dunne laag van de TopOil poetsen op de snijplank. Zo is deze opnieuw goed beschermd. De TopOil kan voor alle meubels binnenshuis gebruikt worden, dat maakt het een veelzijdig product. In één blik TopOil zit 0,5L product, dat is natuurlijk veel te veel voor een snijplank. De rest van het blik kun je gebruiken om jouw onbehandelde tafel, stoel of keuken te voorzien van een bijpassende behandeling.

Het borrelpakket bevat drie poetsdoeken om de TopOil gelijkmatig aan te kunnen brengen. Wij adviseren je om drie lagen te poesen op de snijplank, dat zorgt voor de beste dekking. Behandel zowel de boven-, onder- en zijkant van de snijplank. Er kan tenslotte overal eten, water of olie op de snijplank komen. Ook bevat het pakket de Osmo Spray-Cleaner. Dit handige schoonmaakmiddel, in spray-variant, is zeer geschikt voor het onderhouden van de snijplank. De Spray-Cleaner bevat zeep op basis van olie. Het zorgt ervoor dat bij elke schoonmaakbeurt de behandeling van de snijplank gevoed wordt, zo gaat de behandeling veel langer mee.

Osmo

WWOO

TOMMYS

WWOO snijplanken op maat

Onze partner WWOO heeft speciaal voor ons de bureaus gezaagd en geschuurd tot het formaat van de snijplanken. WWOO is dé betonnen buitenkeuken specialist. Bij WWOO is het mogelijk om helemaal zelf een onverwoestbare buitenkeuken samen te stellen. Er zijn daarin wel 1001 ontwerp-, gebruik- en opbergmogelijkheden. De WWOO-keukens bevatten losse onderdelen die gemaakt zijn van hout, denk aan: opbergkisten, snijplanken en messenblokken. Al die houten onderdelen, worden (binnenkort) behandeld met de producten van Osmo.

Doordat WWOO beschikt over de beste houtmachines, kwamen zij in deze samenwerking uitstekend van pas. Na het op maat zagen van het hout, zijn de logo’s van WWOO in Osmo in de snijplanken gegrafeerd. Het resultaat: een unieke WWOO en Osmo Nederland snijplank. Een écht collectorsitem!

Borrelhapjes met een verhaal

De échte smaakmakers in het borrelpakket, zijn de borrelhapjes. Deze zijn speciaal samengesteld door Tommy’s Fresh Foods: een delicatessenzaak gevestigd in Aalsmeer en een groot begrip in omstreken. Tommy’s Fresh Foods staat bekend om zijn heerlijke lunchsalades, broodjes, kazen en vele andere lekkernijen.

De hapjes zijn zorgvuldig samengesteld. Het bevat voor iedereen iets lekkers. Zo is de seranoham de enige échte, afkomstig uit Andalusië. De Grans Sererva seranoham heeft maar liefst 18 maanden gerijpt. Hierdoor is deze ham voller van smaak en heeft hij een mooi aroma.

De herkomst van de notenmix ligt iets dichterbij huis, namelijk van de Nootzaak Gotjé. Een echt Amsterdams familiebedrijf, begonnen in de Jordaan. Nootzaak Gotjé is voor bijna iedere Amsterdammer een bekend begrip. De notenmix in het Osmo-pakket passen bij elke borrel. Het is zelfs de huisnoot van het iconische Amstel Hotel in Amsterdam, dan moet ‘ie wel lekker zijn toch?

De kaas met de zwarte korst, past uitstekend bij de gezellige kerstsfeer. De pikante, volle smaak met een heerlijk zoetje in de nasmaak is van Zuid-Hollandse bodem en heeft 16 maanden gerijpt. Heerlijk met een mosterd dille dip!

Prijs borrelpakket

Het pakket is samengesteld met de beste borrelproducten voor de feestdagen. Het borrelpakket kost €59,95, zolang de voorraad strekt.

Het borrelpakket bevat de volgende producten

  • TopOil €32,95
  • Spray-Cleaner €14,95
  • Poetsdoeken € 3,29
  • Snijplank € 29,95
  • Seranoham €5,50
  • Kaas €5,-
  • Notenmix €3,50

Totaalprijs: €95,14
Korting: €35,19

Pakketprijs: €59,95

Osmo borrelpakket voor de feestdagen