Osmo Sachet Testverpakking Sample

Kleurvoorbeelden op:

veilig-voor-mens-dier-en-plant

Veilig voor mens, dier en plant

Geschikt voor kinderspeelgoed volgens DIN EN 71.3

kleurtinten

In 10 verschillende kleuren

Wash- of dekkend effect in één product

unieke-olie-was-combinatie

Unieke olie en was combinatie

Natuurlijke bescherming tegen vocht en vuil

Voordelen Decorwas Creativ Sachet

  • Ideaal voor het testen van de kleur/uitstraling
  • U kunt een test maken van circa 20cm bij 20cm
  • Bevat een hoeveelheid van 5ml
  • Testverpakkingen passen door de brievenbus, u hoeft niet thuis te zijn
  • De producten zijn ready-to-use

Beschrijving

Decorwas Creativ Testverpakking

De Osmo Decorwas Creativ is een gekleurde olie en was combinatie voor het kleuren van uw houten oppervlak. Met dit product worden vooral meubels behandeld, maar het kan ook uitstekend worden gebruikt op houten vloeren, houten speelgoed en deuren.

Met de Decorwas Creativ kan een Wash-Effect gecreëerd worden, hierbij worden vooral de nerven van het hout gekleurd. Door het uitpoetsen van het product verdeeld de kleur zich vooral in de houtnerf van het houten oppervlak en hierdoor ontstaat een wash effect. Ook kan er met dit product een dekkend effect gecreëerd worden. Hoe het product aangebracht dient te worden kunt u lezen bij het kopje gebruiksaanwijzing.

Na behandeling in combinatie met de Hardwax-Olie Original is het oppervlak slijtvast en vuilafstotend. Verder is het speeksel- en zweetbestendig, maar vooral is het eenvoudig in gebruik.

Alleen het aanbrengen van de Decorwas biedt niet voldoende bescherming tegen water en vuil. Na het aanbrengen van de Decorwas met één laag, moet het oppervlak nog met twee lagen Hardwax-Olie Original behandeld worden. Wanneer het oppervlak met twee lagen Decorwas behandeld is, hoeft deze nog maar met één laag Hardwax-Olie Original behandeld te worden.

Osmo Decorwas Creativ Kleuren

In totaal zijn er 10 verschillende kleuren van de Decorwas Transparant testverpakking. Populaire kleuren zijn: 3125 Blauw, 3169 Zwart, 3186 Wit Mat en 3188 Sneeuw, naast deze kleuren zijn er nog zes andere kleuren beschikbaar.

1. De testverpakking goed kneden.

2. De eerste laag Decorwas Intensief aanbrengen op het nieuwe of geschuurde hout en deze vervolgens uitpoetsen met de Witte Pad of een pluisvrije doek.

3. Binnen 20 minuten de Decorwas Intensief droogpoetsen met een Fleece Pad of Easy Pad Poetsdoeken. Dit zorgt ervoor dat er niet te veel product wordt aangebracht en dat het product egaal opdroogt. Poets het product altijd droog met de plank en houtnerf mee.

4. De droging van de eerste laag duurt ongeveer 8-10 uur (bij 23 graden en 50% relatieve Luchtvochtigheid). Bij lagere temperaturen of een hogere luchtvochtigheid duurt het drogen langer. Voor een goede ventilatie moet ten alle tijden worden gezorgd. Zorg er dus voor dat ramen en deuren open staan.

5. Licht gekleurd effect: Breng één laag Decorwas Creativ aan. Voor een meer intensievere kleur brengt u twee lagen Decorwas Creativ aan.

6. Zowel met een “Licht gekleurd effect” en “Intensief gekleurd effect” dient het oppervlak afgewerkt te worden met de Osmo Hardwax-Olie. Bij één laag Decorwas, dienen er twee lagen Hardwaxolie worden aangebracht. Bij twee lagen decorwas is één laag Hardwaxolie voldoende.

7. Droging van de Hardwax-Olie Original bedraagt ongeveer 8-12 uur.

Osmo Samples testen Youtube Thumbnail

Wat anderen vinden van Decorwas Creativ Sample

Osmo Sachet Testverpakking Sample

Decorwas Creativ Sample

 1,95
Selecteer eerst alle opties