Beschrijving

Hand Pad Houder

De Osmo Hand Pad Houder is met zijn veelzijdigheid in pads het ideale gereedschap in iedere situatie. Of u het hout wilt reinigen met de Intensiefreiniger doormiddel van de Groene Pad, door zijn grove en harde structuur zorgt deze pad voor optimale reiniging, ook in de nerven. Wanneer u een product met kleurpigment wilt in/uitpoetsen op het oppervlak kunt u door de de zachte en fijne structuur van de Witte Pad deze mooi in de nerven verdelen. Ook is de Witte Pad de juiste pad om de eventuele afwerkingen aan te brengen en uit te poetsen, dit kan zijn de onderhoudsolie maar ook de TopOil of de Hardwax-Olie Original. Last but not least, de Fleece Pad deze zijn gemaakt van fijne microvezels. De Fleece Pad kan zowel gebruikt worden voor het verdelen van de kleur pigmenten op het oppervlak of het droogpoetsen (wat een hele belangrijke eigenschap is) van het oppervlak.

Witte pad

Geschikt voor het aanbrengen van zowel de eerste als tweede laag, gebruik deze pad voor het in/uitpoetsen van de Onderhoudsolie, TopOil of de Hardwax-Olie.

Groene pad

Geschikt voor de reiniging van uw oppervlak met de Intensiefreiniger, door zijn grove structuur en hardheid zorgt de pad voor een optimale reiniging (ook in de nerven).

Fleece Pad

Geschikt in de meeste situatie, maar wordt voornamelijk gebruikt om overtollig product weg te vegen na gebruik van de Witte of de Rode pad. Ook geschikt voor het aanbrengen van de Vloeibare Onderhoudswas.

1. Kies de juiste pad uit en bevestig deze op de Pad Houder

2. Behandel het oppervlak met de Pad

3. Groene Pad: reinigen met Intensiefreiniger

4. Witte Pad: aanbrengen van de kleurloze of kleurlaag

5. Fleece Pad of Poetsdoeken: overtollig product wegvegen

Wat anderen vinden van Osmo Pads Klein | Stel zelf samen

Waardering 4.5 van 5 sterren
2 Beoordelingen
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %
4.5 van 5

(2 reviews)

2 beoordelingen voor Osmo Pads Klein | Stel zelf samen

Beoordeling toevoegen

Gebruik een van de toegestane bestandstypen: jpg,png.

    • Deskundig advies, ook via WhatsApp
    • Gratis verzending vanaf €50,-
    • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld morgen in huis
    • Producten op basis van natuurlijke grondstoffen