Osmo Sachet Testverpakking Sample

Kleurvoorbeelden op:

beschermlaag

Beschermt tegen schimmels en algen

Bestand tegen weersinvloeden

kleurtinten

In 19 kleuren en 1 kleurloos mat verkrijgbaar

Transparant effect, grond en toplaag in één

unieke-olie-was-combinatie

Unieke olie en was combinatie

Natuurlijke grondstoffen

Voordelen Natuurlijke Olie-Beits Sachet

  • Ideaal voor het testen van de kleur/uitstraling
  • U kunt een test maken van circa 20cm bij 20cm
  • Bevat een hoeveelheid van 5ml
  • Testverpakkingen passen door de brievenbus, u hoeft niet thuis te zijn
  • De producten zijn ready-to-use

Beschrijving

Osmo Natuurlijke Olie-Beits Testverpakking

De Osmo Natuurlijke Olie-Beits is een op olie en was gebaseerd product. Na behandeling wordt er een beschermd oppervlak gecreëerd en blijft de houtstructuur zichtbaar. Het oppervlak is dan bestand tegen water en vuil. Deze Buitenbeits is zeer veelzijdig te gebruiken, zo kan het worden aangebracht op: schuttingen, deuren, carports, houten gevels, balkons, houten terrassen, palen, pergola’s, tuinmeubels en tuinhuisjes, eigenlijk dus al het buitenhout.

Doordat de Osmo Natuurlijke Olie-Beits zowel als grond en als afwerklaag gebruikt wordt is het zeer gebruiksvriendelijk en heb je aan één product voldoende voor een volledige behandeling. Er hoeven dus niet meerdere producten aangeschaft te worden. De Natuurlijke Olie Beitsen met een kleurpigment bieden een bescherming tegen Uv-straling van de zon, de kleurloze variant (701, Mat) doet dit niet. Wanneer hout niet beschermd wordt tegen Uv-stralen wordt het hout grijs. Om deze grijze kleur van het hout te verwijderen kunt u de Power-Gel (houtontgrijzer) gebruiken. De powergel (houtontgrijzer) hebben wij helaas niet als testverpakking, maar wel verkopen we 0,5L powergel verpakkingen.

Matte toplaag

Wanneer de ondergrond van het hout de olielaag niet gelijkmatig opneemt ontstaat een oneven kleurbeeld. Voor een verbeterde, gelijkmatige en mattere toplaag adviseren wij het nabehandeling met de Natuurlijke Olie-Beits 701 (kleurloos, mat) aan. Daarmee worden blazende oppervlakken mat en ontstaat een gelijkmatig en elegant beeld.

De Natuurlijke Olie-Beits is erg geschikt voor de behandeling van een schutting en ander buiten hout. Dankzij de vele varianten van dit product is er een grote keuze mogelijkheid. Zo is er een zwarte beits (712), een witte beits (900) en een grijze beits (903, 905, 906 of 907). De Schutting Beits kan met twee lagen worden aangebracht, waarna het bestand is tegen vocht en zon. Na behandeling blijft de houtstructuur zichtbaar, wat voor een mooi resultaat zal gaan zorgen.

1. De testverpakking goed kneden.

2. De eerste laag Natuurlijke Olie-Beits aanbrengen met een Kwast of Vloerborstel op het nieuwe of geschuurde hout.

3. De droging van de eerste laag in duurt ongeveer. 8-12 uur (bij 23 graden en 50% relatieve Luchtvochtigheid). Bij lagere temperaturen of een hogere luchtvochtigheid duurt het drogen langer. Voor een goede ventilatie moet ten alle tijden worden gezorgd. Zorg er dus voor dat ramen en deuren open staan.

4. Tweede afwerklaag aanbrengen. Deze hetzelfde aanbrengen als de eerste laag.

Osmo Samples testen Youtube Thumbnail

Wat anderen vinden van Natuurlijke Olie-Beits Sample

Osmo Sachet Testverpakking Sample

Natuurlijke Olie-Beits Sample

 1,95
Selecteer eerst alle opties