Osmo Sachet Testverpakking Sample

Kleurvoorbeelden op:

unieke-olie-was-combinatie

Op basis van natuurlijke oliën

Gemakkelijk bij te werken zonder schuren

kleurtinten

In 10 verschillende houtkleuren

De kleuren zijn vernoemd naar de gelijknamige houtsoorten

professioneel-product

Bladdert niet af

Beschermt tegen weersinvloeden

Voordelen Terras-Olie Sachet

  • Ideaal voor het testen van de kleur/uitstraling
  • U kunt een test maken van circa 20cm bij 20cm
  • Bevat een hoeveelheid van 5ml
  • Testverpakkingen passen door de brievenbus, u hoeft niet thuis te zijn
  • De producten zijn ready-to-use

Beschrijving

Osmo Terrasolie Testverpakking

Osmo Terras-Olie is een op olie gebaseerd product, na behandeling wordt een beschermd oppervlak gecreëerd. Het oppervlak is dan bestand tegen water en vuil. De behandeling is zeer geschikt voor de bescherming van houten terrassen, vlonders en schuttingen. Deze Olie kan allerlei houtsoorten behandelen, denk hierbij aan: Bankirai, Douglas, Vuren, Teak en Lariks.

Er zijn meerdere kleuren van de Terras-Olie verkrijgbaar, zoals de Bankirai Olie 016 en de Douglas Olie 004. Deze kleuren zijn gerelateerd aan de kleuren van de verschillende houtsoorten waarnaar ze vernoemd zijn. Maar dit betekent niet dat ze alleen voor het type hout waarnaar ze vernoemd zijn bestemd zijn. U kunt bijvoorbeeld de Terras-Olie Douglas gewoon op een andere houtsoort aanbrengen dan Douglas hout. Tevens is er een kleurloze variant Teakolie 007, dit product bevat geen kleurpigmenten. De Terras-Oliën met een kleurpigment bieden een bescherming tegen Uv-straling van de zon (vergrijzing). De kleurloze variant 007, biedt geen bescherming tegen de Uv-stralen.

1. De testverpakking goed kneden.

2. De eerste laag Terras-Olie aanbrengen met een Kwast of Vloerborstel op het nieuwe of geschuurde hout. Let op: Harshoudende en inhoudstofrijke houtsoorten de tijd geven om in te trekken.

3. De droging van de eerste laag in duurt ongeveer 12 uur (bij 23 graden en 50% relatieve Luchtvochtigheid). Bij lagere temperaturen of een hogere luchtvochtigheid duurt het drogen langer. Voor een goede ventilatie moet ten alle tijden worden gezorgd. Let er dus op dat het niet wordt aangebracht tijdens slecht weer en regen.

4. Tweede laag Terras-Olie aanbrengen. Deze hetzelfde aanbrengen als de eerste laag.

Osmo Samples testen Youtube Thumbnail

Wat anderen vinden van Terras-Olie Sample

Osmo Sachet Testverpakking Sample

Terras-Olie Sample

 1,95
Selecteer eerst alle opties