Osmo kleding

Osmo Kleding

Hoge duurzame kwaliteit

Osmo werkkleding

Veel mensen zullen wel denken, waarom kleding? Je kent het wel de standaard werkkleding van een mindere kwaliteit. Een te dunne stof voor in de winter en een zweet stof in de zomer, weinig aandacht besteed aan design maar ook weer net genoeg dat de boodschap overkomt. Dit wilden wij graag veranderen.

Wij begonnen na te denken. Wat is nou leuk? Na een korte vragenronde aan het team hadden we al snel ons antwoord. Hoodies! Dat zit het lekkerst en dat draagt het team het liefst de hele dag door.
Polo’s zijn ook een must. Simpel maar toch netjes. En gangbaar voor een zakelijke meeting. Ook waren wat shirts handig voor onder de hoodie voor als het te warm was, bovendien is het in de zomer natuurlijk wel lekker als je geen warme trui aan hoeft te doen.
En dan de kleuren van de kleding, deze waren snel bedacht. Osmo groen natuurlijk en zwart. Zwart kan overal bij en onze kenmerkende kleur groen kan natuurlijk niet ontbreken.

Nadat we alle punten besproken hadden begonnen we met het creëren van een nieuw logo. We wilden het logo zo origineel als mogelijk houden alleen in een nieuw jasje steken. Miljoenen keuzes voor de bedrukking maar uiteindelijk zijn we gaan voor borduren. Het mooie aan een geborduurd logo is dat het echt in de trui als het ware genaaid wordt waardoor het er niet af kan gaan tijdens het wassen in tegenstelling tot bedrukking.
Niet alleen borduren vonden we een goede optie maar ook een eigen patch leek ons gaaf. We hebben onze eigen patch laten maken van zwart rubber waar ons logo ingeprint staat. Ook dit blijft zitten en veranderd niet in de was.

Osmo kleding verschillend

Osmo werkkleding

osmo kleding, hoge kwaliteit

Duurzaam & kwaliteit

En dan het belangrijkste punt. Waar halen we kwalitatief goede kleding vandaan die lekker zit, er mooi uitziet en ook nog eens bij onze milieuvriendelijke gedachten passen? We kwamen bij het merk Stanley/Stella uit. Een merk waarbij duurzaamheid en hoge kwaliteit centraal staan. Het bio katoen komt uit India en doorloopt een aantal fases van de katoen boerderij tot het eindproduct. Stanley/Stella werkt nauw samen met hun leveranciers om alleen de beste grondstoffen in te kopen die zodanig geteeld en gemaakt worden dat ze mensen, dieren en het milieu niet schaden. Deze gedachte past perfect in de filosofie van Osmo Nederland. Om de veiligheid van alle werkers te waarborgen werkt Stanley/Stella nauw samen met de the Fair Wear Foundation (FWF) en ondersteunen ze de maatschappelijk verantwoorde aanpak van de partners.

Al het bovenstaande samengevoegd en daar heb je het dan. Een prachtig eindproduct met fantastische kwaliteit, een leuk origineel en modern design. Bekijk de kledingpagina voor alle mogelijke opties, hieronder zie je alvast een paar voorbeelden van de kleding die wij verkopen. Vragen over de kleding? Neem contact met ons op!

Osmo Wear - Werkkleding - Hoodie-grijs-patch

Vanaf 62,95
Selecteer eerst alle opties
Osmo Wear - Werkkleding - Quarter zip-zwart

Osmo Quarter zip – Zwart

Vanaf 59,95

Vanaf 59,95
Selecteer eerst alle opties
Osmo Wear - Werkkleding - Polo-zwart

Osmo Polo – Zwart

Vanaf 30,95

Vanaf 30,95
Selecteer eerst alle opties
Osmo Wear - Werkkleding - T-shirt-groen

Osmo T-shirt – Groen

Vanaf 20,95

Vanaf 20,95
Selecteer eerst alle opties

Toegevoegd aan je winkelwagen

Denk je ook aan...