Osmo Wear - Werkkleding - Hoodie-grijs-patch
Osmo Wear - Werkkleding - Hoodie-grijs-achter
Osmo Wear - Werkkleding - Hoodie-grijs-patch-close
Osmo Wear - Werkkleding - Hoodie-grijs-binnen
Osmo Wear - Werkkleding - Hoodie-grijs-patch
Osmo Wear - Werkkleding - Hoodie-grijs-achter
Osmo Wear - Werkkleding - Hoodie-grijs-patch-close
Osmo Wear - Werkkleding - Hoodie-grijs-binnen

Beschrijving

Veel mensen zullen wel denken, waarom kleding? Je kent het wel de standaard werkkleding met een mindere kwaliteit. Een te dunne stof voor in de winter en een zweet stof in de zomer, weinig aandacht besteed aan design maar ook weer net genoeg dat de message overkomt. Dit wilde wij graag veranderen.

Wij begonnen na te denken. Wat is nou leuk? Na een korte vragenronde aan het team hadden we al snel ons antwoord. Hoodies! Dat zit het lekkerst en dat draagt het team het liefst de hele dag door.
Polo’s was ook een must. Simpel maar toch netjes. En gangbaar voor een zakelijke meeting. Ook waren wat shirts handig voor onder de hoodie voor als het te warm was, maar ook in de zomer is het natuurlijk wel lekker als je geen warme trui aan hoeft te doen.
Een makkelijke vraag voor ons was welke kleuren? Osmo groen natuurlijk en zwart. Zwart kan overal bij en onze kenmerkende kleur groen kan natuurlijk niet ontbreken.

Nadat we alle punten besproken hadden begonnen we met het creëren van een nieuw logo. We wilde het originele logo zo origineel als mogelijk houden alleen in een nieuw jasje steken. Miljoenen keuzes voor de bedrukking maar uiteindelijk zijn we gaan voor borduren. Het mooie aan een geborduurd logo is dat het echt in de trui als het ware genaaid wordt waardoor het er niet af kan gaan tijdens het wassen in tegenstelling tot bedrukking.
Niet alleen borduren vonden we een goede optie maar ook een eigen patch leek ons wel gaaf. We hebben onze eigen patch laten maken van zwart rubber waar ons logo ingeprint staat. Ook dit blijft zitten en veranderd niet in de was.

En dan het belangrijkste. Waar halen we kwalitatief goede kleding vandaan die lekker zit, er mooi uitziet en ook nog is representatief eruit ziet.
We kwamen bij het merk Stanley/Stella uit. Een merk waarbij duurzaamheid en sustainability centraal staat. Het bio katoen komt uit India en doorloopt een aantal fases van de katoen boerderij tot het eindproduct. Stanley/Stella werkt nauw samen met hun leveranciers om alleen de beste grondstoffen in te kopen die zodanig geteeld en gemaakt worden dat ze mensen, dieren en het milieu niet schaden. Net zoals bij Osmo Nederland.
Om de veiligheid van alle werkers te waarborgen werken ze nauw samen met de the Fair Wear Foundation (FWF) en ondersteunen ze de maatschappelijk verantwoorde aanpak van de partners.

Al het bovenstaande samengevoegd en daar heb je het dan. Een prachtig eindproduct met fantastische kwaliteit, een leuk origineel en modern design. See you at our website voor alle mogelijke opties.

Wat anderen vinden van Osmo Hoodie met Patch – Grijs

Osmo Wear - Werkkleding - Hoodie-grijs-patch

Osmo Hoodie met Patch – Grijs

Vanaf 62,95
Selecteer eerst alle opties