Osmo scharnier pad houder Telescoopsteel
Osmo Pad Houder Scharnier Groot Boven
Osmo Fleece Pad Groot
Osmo Wit Pad Groot
Osmo Groen Pad Groot
Osmo Telescoopsteel
Osmo scharnier pad houder Telescoopsteel
Osmo Pad Houder Scharnier Groot Boven
Osmo Fleece Pad Groot
Osmo Wit Pad Groot
Osmo Groen Pad Groot
Osmo Telescoopsteel

Beschrijving

Scharnier Pad houder met Steel

De Osmo Scharnier Pad Houder is met zijn veelzijdigheid in pads het ideale gereedschap in iedere situatie. Gebruik voor het reinigen met de Intensiefreiniger de Groene pad. Dit is een hardere pad die geschikt is voor het reinigen van het hout.
Wanneer u een product met kleurpigment of een kleurloos product wilt in/uitpoetsen op uw vloer kunt u door de de zachte en fijne structuur van de Witte pad deze mooi op het hout verdelen. De Fleece Pad is ontwikkelt om na het poetsen met de Witte pad, het oppervlak droog te poetsen. Dit zorgt ervoor dat er nooit te veel product wordt aangebracht. Het droogpoetsen moet altijd met de houtnerf en plank mee gedaan worden.

Deze handige Bundel bevat zowel de Scharnier Pad Houder, de Telescoopsteel en de bijbehorende Pads. De steel kan makkelijk bevestigd worden op de Scharnier pad houder. Als u meer Pads wilt bestellen kan dat op de pagina van de Scharnier Pad Houder. 

Witte pad

Geschikt voor het aanbrengen van producten met en zonder kleur, hiermee zorgt u voor een egale verwerking.

Groene pad

Geschikt voor de reiniging van uw vloer met de Intensiefreiniger, door zijn grove structuur en hardheid zorgt de pad voor een optimale reiniging (ook in de nerven).

Fleece pad

Geschikt is de meeste situatie, maar wordt voornamelijk gebruikt om overtollig product weg te vegen na gebruik van de Witte of de Groene pad.

Wat anderen vinden van Scharnier Pad Bundel