Scharnier Pad Houder set

Beschrijving

Scharnier Pad Houder & Pads

De Osmo Scharnier Pad Houder is met zijn veelzijdigheid in Pads het ideale gereedschap in iedere situatie. Of u een vloer wilt reinigen met de Intensiefreiniger doormiddel van de Groene Pad, door zijn grove en harde structuur zorgt deze pad voor optimale reiniging, ook in de nerven. Wanneer u een product met kleurpigment wilt inpoetsen op het hout kunt u door de de zachte en fijne structuur van de Witte Pad deze mooi in de nerven verdelen. Met de Rode Pad heeft u de juiste pad om de eventuele afwerkingen aan te brengen en uit te poetsen, dit kan zijn de onderhoudsolie maar ook de TopOil of de Hardwax-Olie Original. Last but not least, de Fleece pad deze van fijne microvezels gemaakte pad is de meest veelzijdige, of u deze pad gebruikt voor het verdelen van de kleur pigmenten in uw vloer of het droogpoetsen (wat een hele belangrijke eigenschap is) van de vloer. Met de fleece pad zit u (bijna) altijd goed.

Witte pad

Geschikt voor de verwerking van gepigmenteerde producten (producten met kleur), hiermee zorgt u voor een egale verwerking.

Rode pad

Geschikt voor het aanbrengen van de toplaag, gebruik deze pad voor het in/uitpoetsen van de Onderhoudsolie, TopOil of de Hardwax-Olie Orginial.

Groene pad

Geschikt voor de reiniging van uw vloer met de Intensiefreiniger, door zijn grove structuur en hardheid zorgt de pad voor een optimale reiniging (ook in de nerven).

Fleece pad

Geschikt is de meeste situatie, maar wordt voornamelijk gebruikt om overtollig product weg te vegen na gebruik van de Witte of de Groene pad.

Afmetingen Pads

De Osmo Pads Groot hebben een afmeting van 120 x 250 mm. Deze passen daardoor perfect op de Osmo Scharnier Pad Houder.

1. Kies de juiste pad uit en bevestig deze op de Pad Houder

2. Bevestig de Pad Houder aan de Telescoopsteel

3. Behandel het oppervlak met de Pad

4. Groene Pad: reinigen met intensiefreiniger

5. Witte Pad: aanbrengen van product met kleur

6. Rode Pad: aanbrengen van de kleurloze toplaag

7. Fleece Pad: overtollig product wegvegen

Wat anderen vinden van Osmo Pads Groot | Stel zelf samen