FvD-20230906-206-r

Laat jouw Osmo project vastleggen!

Ontvang na de shoot jouw bedankje

Wat kun je verwachten?

1

Stuur je foto’s in

Upload 2 of meer foto’s van jouw project

2

Past jouw project in ons portfolio

We nemen binnen een week contact met je op

3

Datum prikken

We spreken een datum af om jouw project vast te komen leggen

Fotografie aanvraagformulier

Wij zijn opzoek naar jouw project!

Bij Osmo zijn we altijd op zoek naar inspirerende projecten om te delen met onze community. Of het nu gaat om vloeren, tafels, kasten of zelfs kunstwerken en muziekinstrumenten – we staan te popelen om jouw vakmanschap of ‘linkerhanden’ te laten schitteren. Lijkt het je leuk om jouw project vast te laten leggen door onze in-house fotografe?

Ons contentteam trekt er wekelijks op uit om de tofste projecten vast te leggen die gedeeld zullen worden op onze social kanalen zoals Instagram, Facebook en TikTok. Jouw privacy staat uiteraard voorop. We delen alleen de beelden en zorgen dat persoonlijke informatie veilig blijft. In overleg kan er uiteraard wel een Instagram account getagd worden als organische promotie.

Foto’s van jouw Osmo project

Klik of sleep bestanden naar dit gebied. Je kunt maximaal 4 bestanden uploaden.

Waar zijn wij naar op zoek?

Op dit moment zijn we specifiek op zoek naar een buitenshuis projecten. Als het past binnen ons portfolio, komen we graag langs om enkele foto’s te maken. Maar voordat we dat doen, ontvangen we graag alvast een voorproefje van jouw werk. Het bezoek van de fotograaf duurt maximaal 30 minuten.

Natuurlijk delen we de resultaten met jullie en hebben we een leuk cadeautje voor je klaarliggen die je kunt uitkiezen zodra je een afspraak maakt.

Klinkt dit als een geweldige kans om je werk te laten stralen? Wacht dan niet langer en stuur jouw voorproefje op. We kunnen niet wachten om je binnenkort te ontmoeten!

FvD-20230823-167 kopie