Osmo Sachet Testverpakking Sample

Kleurvoorbeelden op:

unieke-olie-was-combinatie

Speciaal voor hardhout

Optimaal voor de opname van hardhoutsoorten

bescherming

Bestand tegen vocht en vuil

Bijvoorbeeld tegen koffie, water en wijn

veilig-voor-mens-dier-en-plant

Veilig voor mens, dier en plant

Geschikt voor kinderspeelgoed volgens DIN EN 71.3

Voordelen Blanke was Sachet

  • Ideaal voor het testen van de kleur/uitstraling
  • U kunt een test maken van circa 20cm bij 20cm
  • Bevat een hoeveelheid van 5ml
  • Testverpakkingen passen door de brievenbus, u hoeft niet thuis te zijn
  • De producten zijn ready-to-use

Beschrijving

Osmo Blanke Was Testverpakking

De Osmo Blanke Was is het product om hardhout en tropische houtsoorten mee te behandelen. Dit zijn over het algemeen donkere houtsoorten, die vettiger zijn dan andere houtsoorten. Voorbeelden van deze houtsoorten zijn Meranti, Wengé en Merbau, in het kopje documenten vindt u de verschillende houtsoorten met de geadviseerde afwerking voor uw houtsoort. Hardhoutsoorten (tropische houtsoorten) hebben vaak de eigenschap, dat zij lastiger producten zoals Osmo Hardwax-Olie opnemen. Daardoor heeft Osmo de Blanke was bedacht, deze is geschikt voor de meeste hardhoutsoorten.

Osmo Blanke Was is een op olie en was gebaseerd product maar met een minimaal aandeel was. Dit komt ten goede voor de hardhoutsoorten, omdat deze al wat vettiger zijn van zichzelf. Door het kleine aandeel was is het voor de hardhoutsoorten makkelijker om de Blanke Was op te nemen. Vanwege de goede waterafstotende werking is het ook zeer geschikt voor de behandeling van hout in vochtige ruimtes, zoals keukens, badkamers en zwembaden. Na behandeling beschermt de hardhoutolie tegen slijtage, vuil en vochtigheid en is plaatselijk bij te werken.

1. De testverpakking goed kneden.

2. De eerste laag Blanke Was dun aanbrengen met een Microvezelroller of Kwast/ Vloerborstel op het nieuwe of geschuurde hout. Rol of kwast het product goed uit. Breng het altijd met de planken en de houtnerf mee.

3. De droging van de eerste laag bedraagt ongeveer 12 uur (bij 23 graden en 50% relatieve Luchtvochtigheid). Bij lagere temperaturen of een hogere luchtvochtigheid duurt het drogen langer. Voor een goede ventilatie moet ten alle tijden worden gezorgd. Zorg er dus voor dat ramen en deuren open staan.

4. Tweede afwerklaag dun aanbrengen met een Microvezelroller of Kwast/ Vloerborstel. Laat het product 30 minuten drogen en vervolgens de overtollige olie afvegen.

Osmo Samples testen Youtube Thumbnail

Wat anderen vinden van Blanke Was Sample

Osmo Sachet Testverpakking Sample

Blanke Was Sample

 1,95
Selecteer eerst alle opties