Osmo Sachet Testverpakking Sample

Kleurvoorbeelden op:

voc-vrij

Behoudt de natuurlijke kleur

Houdt lichte houtsoorten licht

veilig-voor-mens-dier-en-plant

Veilig voor mens, dier en plant

Geschikt voor kinderspeelgoed volgens DIN EN 71.3

bescherming

Beschermt nagenoeg onzichtbaar

Bestand tegen koffie, water en wijn

Voordelen Hardwax-Olie Effect Sachet

  • Ideaal voor het testen van de kleur/uitstraling
  • U kunt een test maken van circa 20cm bij 20cm
  • Bevat een hoeveelheid van 5ml
  • Testverpakkingen passen door de brievenbus, u hoeft niet thuis te zijn
  • De producten zijn ready-to-use

Beschrijving

Hardwax-Olie 3041 testverpakking

De Osmo Hardwax-Olie Effect Natural 3041 zorgt op lichte houtsoorten, zoals eiken voor een onbehandelde uitstraling. Wanneer hout geschuurd is heeft het vaak een lichtere kleur dan wanneer het behandeld is. Om deze lichte kleur te behouden is de Osmo Hardwax-Olie 3041 ontwikkeld. Het product bevat een klein aandeel witpigment in het product. Dit zorgt ervoor dat wanneer het hout behandeld is met de Effect Natural het niet donkerder van kleur wordt. Kijk in het kopje documenten of uw houtsoort ook geschikt is om te behandelen met de Hardwax-Olie Effect Natural 3041

Na het aanbrengen van één laag Hardwax-Olie 3041 adviseren wij om de tweede laag af te werken met de Osmo Hardwax-Olie Original Kleurloos. Wanneer in de toekomst de kleurloze laag gaat slijten zal de kleurlaag behouden blijven. Het kan dan met een kleurloos onderhoudsproduct makkelijk bijgewerkt worden zonder dat er kleurverschil ontstaat.

Het behandelen van de twee lagen zorgt voor een complete behandeling en bescherming van het oppervlak, waarbij lichte houtsoorten ook licht van kleur blijven. De behandeling beschermt nagenoeg onzichtbaar en is ademend en gezond voor het hout. Bovendien is het speeksel en zweet bestendig en resistent tegen koffie, wijn en cola.

Effect Natural

De Hardwaxolie Effect Natural is het ideale product om eiken vloeren mee te behandelen. Het zorgt voor een mooie en rustige uitstraling, omdat het lichte hout ook licht van kleur blijft. Na behandeling heeft u jaren plezier van het behandelde hout. Een voordeel van de Hardwax-Olie is dat het na behandeling beschermd is tegen vocht, waardoor het niet erg is als er een keer een glas drinken valt op het hout. Ook is het makkelijk plaatselijk bij te werken. En is het na droging veilig voor mens, dier en plant.

 

1. De testverpakking goed kneden.

2. De eerste laag Hardwax-Olie Effect aanbrengen met een roller of vloerborstel op het nieuwe of geschuurde hout. Zorg ervoor dat het product goed uitgerold is, anders krijgt het oppervlak last van aanzetstrepen.

3. De droging van de eerste laag in duurt ongeveer. 8-12 uur (bij 23 graden en 50% relatieve Luchtvochtigheid). Bij lagere temperaturen of een hogere luchtvochtigheid duurt het drogen langer. Voor een goede ventilatie moet ten alle tijden worden gezorgd. Zorg er dus voor dat ramen en deuren open staan.

4. Tweede afwerklaag aanbrengen met de Hardwax-Olie Original Kleurloos.

 

Osmo Samples testen Youtube Thumbnail

Wat anderen vinden van Hardwax-Olie Effect Natural 3041 Sample

Osmo Sachet Testverpakking Sample

Hardwax-Olie Effect Natural 3041 Sample

 1,95
Selecteer eerst alle opties