Osmo Sachet Testverpakking Sample

Beschrijving

Kleurloze Onderhoudsolie voor WPC en BPC oppervlakken, dringt het oppervlak binnen en bouwt geen laag op het oppervlak. Door de impregnering wordt het oppervlak waterafstotend en tevens bestand tegen vuil en vlekken. De Composiet Onderhoudsolie is geschikt voor het onderhouden en herstellen van verweerde Hout Polymeer Composieten (WPC) en Bamboe Polymeer Composieten (BPC). Vooral geschikt voor het onderhouden van vlonders, schuttingen en tuinmeubelen van WPC of BPC. De Onderhoudsolie droogt zijdemat op. Voor het aanbrengen van de Onderhoudsolie is het aan te raden om het oppervlak te reinigen met de Osmo Composiet Reiniger 8021.

  1. De ondergrond moet verweerd, gereinigd, droog en vorstvrij zijn. De Onderhoudsolie is klaar voor gebruik en hoeft niet verdunt te worden.
  2. Reinigen van het oppervlak kan met de Osmo Polymeer Composiet reiniger 8021.
  3. Dun aanbrengen met de Osmo Kwast of vloerborstel. Doe dit met de planken mee en verdeel de olie goed.
  4. Verwijder overtollig product (plassen en strepen) met een schone, droge kwast of borstel. De olie moet in het oppervlak worden opgenomen. Er mag geen olie achterblijven op het oppervlak. Overtollige olie droogt zeer langzaam en geeft een glanzende olielaag zonder voldoende hechting aan de ondergrond.
  5. Laat 8 tot 10 uur drogen bij goede ventilatie.
Osmo Samples testen Youtube Thumbnail
Osmo Sachet Testverpakking Sample

WPC & BPC Onderhoudsolie Sample

 1,95