Osmo Tuinmeubel olie spray
unieke-olie-was-combinatie

Op basis van natuurlijke oliën

Gemakkelijk bij te werken zonder schuren

professioneel-product

Bladdert niet af

Beschermt tegen weersinvloeden

Voordelen Tuinmeubel Olie Spray

 • Ook op lastig bereikbare oppervlakken eenvoudig aan te bregnen
 • Kleurloze, water- en vuilafstotende olie
 • Benadrukt de houtstructuur
 • Dringt diep in het hout
 • Werkt vochtregulerend en verminderd het zwellen van hout

Beschrijving

Tuinmeubelolie Spray

De Osmo Tuinmeubelolie Spray is een op olie gebaseerd product, na behandeling wordt er een beschermd oppervlak gecreëerd. Na behandeling is het oppervlak bestand tegen water en vuil. Het creëert een mooie uitstraling en zorgt ervoor dat de tuinmeubels goed beschermt zijn tegen alle weertypen. Van de Spray is één variant verkrijgbaar, dit is een kleurloze variant die de kleur van het hout benadrukt. Dit zorgt ervoor dat het oppervlak na behandeling donkerder wordt, een zogenoemde wet-look. De Tuinmeubel Olie Spray biedt geen UV-bescherming tegen de UV-straling van de zon. De Osmo Tuinmeubelolie Spray, onderhoud en verfraaid tuinmeubels bestaande uit verschillende houtsoorten. Het is tevens geschikt voor als kleurloze afwerking voor kleurloos behandeld tuinmeubilair en licht belaste oppervlakken.

Houten tuinmeubel behandelen

De Tuinmeubelolie Spray aanbrengen op het meubelstuk en deze aansluitend met een kwast of borstel in masseren. Zorg er hierbij voor dat de sprayafstand ongeveer 25cm bedraagt. Bij het aanbrengen de omgeving en de niet te bewerken delen afdekken en tegen de Olie beschermen. Overschotten op het oppervlak verwijderen met een pluisvrije doek. De droogtijd bedraagt ongeveer 12 uur, hierbij moet wel gezorgd worden voor een goede ventilatie. Voor een nabehandeling is het eenmalig sprayen van het oppervlak in de regel voldoende. Vergeet niet op de sproeikop van de Spray na gebruik te reinigen. Voor een volledig afgewerkt oppervlak moeten twee lagen worden aangebracht.

Tuinmeubel schoonmaken

Osmo Spray-Cleaner is een onderhouds- en reinigingsmiddel om houten meubel oppervlakken te behandelen en te reinigen. Het product is zeer gemakkelijk in gebruik door de spraykop op de spray-cleaner, hierdoor is het product goed te verdelen over het oppervlak. Zeer geschikt voor het gebruik op met olie behandelde oppervlakken, het is makkelijk om een bijvoorbeeld na het eten de tafel even snel en goed te reinigen.

Beschikbare inhoudsmaat: 0,4L

Met de 0,4L kunt u 10m2 behandelen met één laag.

Let op: oud hout of hout dat onbehandeld buiten heeft gelegen, neemt vaak meer product op, waardoor er meer Meubel Olie nodig is dan aanbevolen.

Tip: schaf altijd iets meer product aan dan voor de aanbevolen vierkante meters. U kunt namelijk het oppervlak onderhouden en bijwerken met de Osmo Tuinmeubelolie Spray.

1. Voordat de Olie Spray wordt aangebracht, de omgeving en de niet te bewerken delen afdekken en tegen de Olie Spray beschermen.

2. De eerste laag Tuinmeubel Olie Spray aanbrengen op ca. 25 cm afstand. Vervolgens de Olie uitsmeren met een Kwast op het nieuwe of geschuurde hout.

3. Teveel aangebracht product met een pluisvrije doek verwijderen.

4. De droging van de eerste laag in duurt ongeveer 12 uur (bij 23 graden en 50% relatieve Luchtvochtigheid). Bij lagere temperaturen of een hogere luchtvochtigheid duurt het drogen langer. Voor een goede ventilatie moet ten alle tijden worden gezorgd. Let er dus op dat het niet wordt aangebracht tijdens slecht weer en regen.

5. Tweede laag Tuinmeubel Olie Spray aanbrengen. Deze hetzelfde aanbrengen als de eerste laag. Voor een nabehandeling is het eenmalig sprayen van het oppervlak voldoende.

6. Droging in ca. 12 uur; zie punt 3.

7. Sproeikop na gebruik reinigen.

MSDS Veiligheidsblad

Wat anderen vinden van Osmo Tuinmeubelolie Spray

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf de eerste beoordeling “Osmo Tuinmeubelolie Spray”

Gebruik een van de toegestane bestandstypen: jpg,png.

  • Deskundig advies, ook via WhatsApp
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Producten op basis van natuurlijke grondstoffen
  Osmo Tuinmeubel olie spray

  Osmo Tuinmeubelolie Spray

   33,95

  Op voorraad