Osmo Sachet Testverpakking Sample

Kleurvoorbeelden op:

veilig-voor-mens-dier-en-plant

Veilig voor mens, dier en plant

Geschikt voor kinderspeelgoed volgens DIN EN 71.3

kleurtinten

In 14 verschillende kleurtinten

Wash-effect in verschillende kleuren

unieke-olie-was-combinatie

Unieke olie en was combinatie

Natuurlijke grondstoffen

Voordelen Decorwas Transparant Sachet

  • Ideaal voor het testen van de kleur/uitstraling
  • U kunt een test maken van circa 20cm bij 20cm
  • Bevat een hoeveelheid van 5ml
  • Testverpakkingen passen door de brievenbus, u hoeft niet thuis te zijn
  • De producten zijn ready-to-use

Beschrijving

Decorwas Transparant Testverpakking

De Osmo Decorwas Transparant is een gekleurde olie en was combinatie voor het kleuren van uw houten oppervlak. Met dit product worden vooral meubels behandeld, maar het kan ook uitstekend worden gebruikt op houten vloeren, houten speelgoed en deuren. De Decorwas Transparant wordt aangebracht door het te poetsen, dit kan met een pad of pluisvrije doek. Door het uitpoetsen verdeeld de kleur zich vooral in de houtnerf van het houten oppervlak. Meer informatie over het aanbrengen van de Decorwas vindt u bij het kopje gebruiksaanwijzing.

Voor een Wash-effect kan de Decorwas met één laag worden aangebracht en uitgepoetst. Met deze wijze van behandelen worden de nerven gekleurd. Voor een intensiefe kleuring kan het product in totaal twee lagen worden aangebracht en worden uitgepoetst. Na behandeling in combinatie met de Hardwax-Olie Original is het oppervlak slijtvast en vuilafstotend. Verder is het speeksel- en zweetbestendig, maar vooral is het eenvoudig in gebruik.

Alleen het aanbrengen van de Decorwas biedt niet voldoende bescherming tegen water en vuil. Na het aanbrengen van de Decorwas met één laag, moet het oppervlak nog met twee lagen Hardwax-Olie Original behandeld worden.

Osmo Decorwas Kleuren

In totaal zijn er 14 verschillende kleuren van de Decorwas Transparant testverpakkingen. Populaire kleuren zijn: 3111 Wit, 3119 Zijdegrijs, 3143 Cognac en 3168 Eiken Antiek, naast deze kleuren zijn er nog tien andere kleuren beschikbaar.

 

1. De testverpakking goed kneden.

2. De eerste laag Decorwas Transparant aanbrengen op het nieuwe of geschuurde hout en deze vervolgens uitpoetsen met een Witte Pad of een pluisvrije doek op het nieuwe of geschuurde hout.

3. Binnen 20 minuten de Decorwas Transparant droogpoetsen met de Fleece Pad of Easy Pad Poetsdoeken. Dit zorgt ervoor dat er niet te veel product wordt aangebracht. Poets het product altijd droog met de plank en houtnerf mee.

4. De droging van de eerste laag duurt ongeveer 8-10 uur (bij 23 graden en 50% relatieve Luchtvochtigheid). Bij lagere temperaturen of een hogere luchtvochtigheid duurt het drogen langer. Voor een goede ventilatie moet ten alle tijden worden gezorgd. Zorg er dus voor dat ramen en deuren open staan.

5. Afwerken met de Hardwax-Olie Kleurloos. Bij 1 laag Decorwas, dienen er 2 lagen Hardwaxolie worden aangebracht.

6. Droging van de Hardwax-Olie Kleurloos bedraagt ongeveer 8-12 uur.

Osmo Samples testen Youtube Thumbnail

Wat anderen vinden van Decorwas Transparant Sample

Osmo Sachet Testverpakking Sample

Decorwas Transparant Sample

 1,95
Selecteer eerst alle opties