Osmo Sachet Testverpakking Sample

veilig-voor-mens-dier-en-plant

Veilig voor mens, dier en plant

Geschikt voor kinderspeelgoed volgens DIN EN 71.3

kleurtinten

In 14 verschillende kleurtinten

Wash-effect in verschillende kleuren

unieke-olie-was-combinatie

Unieke olie en was combinatie

Natuurlijke grondstoffen

Voordelen Decorwas Transparant Sachet

 • Ideaal voor het testen van de kleur/uitstraling
 • U kunt een test maken van circa 20cm bij 20cm
 • Bevat een hoeveelheid van 5ml
 • Testverpakkingen passen door de brievenbus, u hoeft niet thuis te zijn
 • De producten zijn ready-to-use

Beschrijving

Decorwas Transparant Testverpakking

De Osmo Decorwas Transparant is een gekleurde olie en was combinatie voor het kleuren van uw houten oppervlak. Met dit product worden vooral meubels behandeld, maar het kan ook uitstekend worden gebruikt op houten vloeren, houten speelgoed en deuren. De Decorwas Transparant wordt aangebracht door het te poetsen, dit kan met een pad of pluisvrije doek. Door het uitpoetsen verdeeld de kleur zich vooral in de houtnerf van het houten oppervlak. Meer informatie over het aanbrengen van de Decorwas vindt u bij het kopje gebruiksaanwijzing.

Voor een Wash-effect kan de Decorwas met één laag worden aangebracht en uitgepoetst. Met deze wijze van behandelen worden de nerven gekleurd. Voor een intensiefe kleuring kan het product in totaal twee lagen worden aangebracht en worden uitgepoetst. Na behandeling in combinatie met de Hardwax-Olie Original is het oppervlak slijtvast en vuilafstotend. Verder is het speeksel- en zweetbestendig, maar vooral is het eenvoudig in gebruik.

Alleen het aanbrengen van de Decorwas biedt niet voldoende bescherming tegen water en vuil. Na het aanbrengen van de Decorwas met één laag, moet het oppervlak nog met twee lagen Hardwax-Olie Original behandeld worden. Wanneer het oppervlak met twee lagen Decorwas behandeld is, hoeft deze nog maar met één laag Hardwax-Olie Original behandeld te worden.

Osmo Decorwas Kleuren

In totaal zijn er 14 verschillende kleuren van de Decorwas Transparant testverpakkingen. Populaire kleuren zijn: 3111 Wit, 3119 Zijdegrijs, 3143 Cognac en 3168 Eiken Antiek, naast deze kleuren zijn er nog tien andere kleuren beschikbaar.

 

1. De testverpakking goed kneden.

2. De eerste laag Decorwas Transparant aanbrengen op het nieuwe of geschuurde hout en deze vervolgens uitpoetsen met een Witte Pad of een pluisvrije doek op het nieuwe of geschuurde hout.

3. Binnen 20 minuten de Decorwas Transparant droogpoetsen met de Fleece Pad of Easy Pad Poetsdoeken. Dit zorgt ervoor dat er niet te veel product wordt aangebracht. Poets het product altijd droog met de plank en houtnerf mee.

4. De droging van de eerste laag duurt ongeveer 8-10 uur (bij 23 graden en 50% relatieve Luchtvochtigheid). Bij lagere temperaturen of een hogere luchtvochtigheid duurt het drogen langer. Voor een goede ventilatie moet ten alle tijden worden gezorgd. Zorg er dus voor dat ramen en deuren open staan.

5. Licht gekleurd effect: Binnen 20 minuten na het aanbrengen van de eerste laag Decorwas Transparant testverpakking met een pluisvrije doek of witte pad uitpoetsen in de richting van de houtnerven. Intensief gekleurd effect: Als een intensieve kleurintensiteit gewenst is, herhaal het “Licht gekleurd effect” proces. Maximaal 2 kleur lagen aanbrengen.

6. Zowel met een “Licht gekleurd effect” en “Intensief gekleurd effect” dient het oppervlak afgewerkt te worden met de Hardwax-Olie Kleurloos. Bij 1 laag Decorwas, dienen er 2 lagen Hardwaxolie worden aangebracht. Bij 2 lagen decorwas is 1 laag Hardwaxolie voldoende.

7. Droging van de Hardwax-Olie Kleurloos bedraagt ongeveer 8-12 uur.

Wat anderen vinden van Decorwas Transparant Sachet

Waardering 4.3333333333333 van 5 sterren
3 Beoordelingen
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %
4.3333333333333 van 5

(3 reviews)

3 beoordelingen voor Decorwas Transparant Sachet

Beoordeling toevoegen

Gebruik een van de toegestane bestandstypen: jpg,png.

  • Deskundig advies, ook via WhatsApp
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld morgen in huis
  • Producten op basis van natuurlijke grondstoffen
  Osmo Sachet Testverpakking Sample

  Decorwas Transparant Sachet

   1,00