Osmo Vloeibare Onderhoudswas alle inhoudsmaten
Osmo Vloeibare Onderhoudswas alle inhoudsmaten
unieke-olie-was-combinatie

Verzorgt het hout

Op basis van natuurlijke wassen

reiniging-en-onderhoud

Plaatselijk te gebruiken

Gemakkelijk verzorgen en reinigen

reinigt-automatisch

Verfrissen van slijtageplekken

Voeding voor slijtage van een Osmo oppervlak

Voordelen Vloeibare Onderhoudswas

  • Geschikt voor het opfrissen van slijtageplekken
  • Reinigt en verzorgt tegelijk
  • Verzorgt het hout met natuurlijke wassen
  • Bouwt geen filmlaag op
  • Voor vloeren en meubels

Beschrijving

Osmo Vloeibare Onderhoudswas

Osmo Vloeibare Onderhoudswas- en Reinigingsmiddel is zeer geschikt voor het opfrissen van slijtageplekken die in de loop van de tijd zijn ontstaan. Het product is speciaal ontwikkeld voor houten oppervlakken die zijn behandeld met de Osmo. Tevens kan het product gebruikt worden voor het reinigen van hardnekkige vlekken zoals vet of schoenpoets. Wanneer er slijtageplekken zijn ontstaan is het aan te raden om deze plekken 2 á 3 keer per jaar te behandelen. Voor een eenvoudige en effectieve toepassing is de Osmo Vloerreinigingsset het juiste gereedschap. Het is zeer aan te raden om bij de Vloeibare Onderhoudswas- en Reinigingsmiddel ook de Wisch-Fix te gebruiken voor het reinigen van het hout oppervlak. Het product is zowel te gebruiken voor vloeren als voor meubels. Het verzorgt het hout met natuurlijke wassen, zonder een laag op te bouwen.

De Osmo Vloeibare Onderhoudswas is beschikbaar in de varianten Kleurloos en Wit. De kleurloze variant is geschikt voor oppervlakken die als toplaag zijn behandeld met de kleurloze Hardwax-Olie Original. De Onderhoudswas 3087 is geschikt voor vloeren die zijn behandeld met een White Wash of met een toplaag Hardwax-Olie Wit.

Beide producten zijn te verkrijgen in 0,5L en 1L verpakkingen.

Osmo Onderhoudsolie

Wij adviseren de Vloeibare Onderhoudswas plaatselijk aan te brengen op de slijtage plekken. Als u de behandelde vloer van een nieuwe beschermlaag wilt voorzien, kunt u kijken naar de Osmo Onderhoudsolie. Dit product is geschikt voor het behandelen van vloeren die in het verleden zijn behandeld met Osmo. Heeft u hierover vragen? neem dan contact met ons op.

1. Voordat u het oppervlak gaat behandelen eerst het oppervlak droog reinigen met een stofdoek of stofzuiger. Indien nodig kan het oppervlak ook eerst schoongemaakt worden met de Osmo Wisch-Fix

2. Ongeveer 2 theelepels per m2 aanbrengen op de slijtage plekken of vetvlekken. Het aanbrengen (flinterdun) gaat met een Microvezeldoek, Fleece Pad of een enkelschijfsmachine (witte pad), de Onderhoudswas dient verdeelt te worden over de plekken.

3. Droging in ongeveer 30 a 40 minuten bij een goede ventilatie. Zorg er dus voor dat ramen en deuren worden opengezet, om het oppervlak optimaal te laten ventileren.

Voor het staand aanbrengen van de Onderhoudswas kan de Fleece Pad met Scharnier Pad Houder gebruikt worden. Wilt u het liever met de hand uitvoeren? Dan is de Hand Pad Houder met de Fleece Pad het juiste materiaal.

1. Voordat u het oppervlak gaat behandelen eerst het oppervlak droog reinigen met een stofdoek of stofzuiger. Indien nodig kan het oppervlak ook eerst schoongemaakt worden met de Osmo Wisch-Fix.

2. Voor gebruik goed schudden.

3. De spray zo horizontaal mogelijk houden en dun aanbrengen op ongeveer 30 cm van het oppervlak. Vervolgens met de Easy Pad Poetsdoeken of Fleecepad gelijkmatig verdelen.

4. Bij het verwijderen van vlekken, de Spray direct op de vervuilde ondergrond aanbrengen. Voor bijzonder hardnekkige vlekken kunt u een doek of scotchpad gebruiken.

5. Droging: ca 30 – 40 minuten bij een goede ventilatie.

6. Logekomen vuil wegvegen.

Het product is geschikt voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en het opfrissen van slijtageplekken op houten oppervlakken die zijn behandeld met Osmo Hardwax-Olie of TopOil.

Wanneer er slijtageplekken op het hout zijn ontstaan is het aan te raden om deze plekken twee á drie keer per jaar te behandelen. Vaak wordt de Onderhoudswas na ongeveer 2 jaar gebruikt.

Nee, het is een kant en klaar product.

Voor een eenvoudige en effectieve toepassing is de Osmo Vloerreinigingsset het juiste gereedschap. De microvezeldoek van deze set kan gebruikt worden voor het aanbrengen van het product. Ook kunt u de Onderhoudswas aanbrengen met een de fleece pad of pluisvrije doek.

De Fleece Pad kan worden bevestigd op de Osmo Scharnier Pad Houder + Telescoopsteel. Hiermee kan het werk staand uitgevoerd worden.
U kunt de Onderhoudswas ook met de hand uitvoeren met de Fleece Pad + Hand Pad Houder.

Breng ongeveer 2 theelepels per m2 aan met een microvezeldoek, pluisvrije doek of enkelschijfsmachine (witte pad). Vervolgens het product verdelen over het houten oppervlak. Het is van belang dat het product flinterdun wordt aangebracht. Na aanbrengen 30 tot 40 minuten laten drogen bij een goede ventilatie.

Nee, de Vloeibare Onderhoudswas is geen basisbehandeling en dient aan te worden gebracht op met (Osmo) behandeld hout.

Het product is speciaal ontwikkeld om vloeren die met Osmo zijn behandeld op te frissen. Vaak kunnen vloeren die met een andere olie of was ook behandeld worden met de Onderhoudswas. Wel is het advies om dit altijd even te testen.

MSDS Veiligheidsblad
Productinformatieblad

Wat anderen vinden van Osmo Vloeibare Onderhoudswas

Osmo tweedekans

Misschien minder mooi, maar net zo goed! Soms hebben wij een product dat retour komt en een deuk heeft opgelopen tijdens het transport. Of een blik is open gemaakt zonder deze te gebruiken. Het zou zonde zijn om deze blikken niet meer te verkopen terwijl er met het product zelf niets aan de hand is.

Dus wat is er nou groener dan dat wij deze producten graag willen verkopen. Vandaar dat je nu een tweedekans kunt bestellen! Het uiterlijk is iets beschadigd maar de binnenkant is helemaal goed.

Osmo tweedekans
Osmo tweedekans
Osmo tweedekans
Osmo Vloeibare Onderhoudswas alle inhoudsmaten

Osmo Vloeibare Onderhoudswas

Vanaf 27,95
Selecteer eerst alle opties