Een houten gevel is prachtig, deze wilt u natuurlijk ook in een mooi staat behouden. Behandel daarom uw houten gevel met Osmo. U kunt ervoor kiezen om een beits effect te creëren op het oppervlak of juist een dekkende kleur aan te brengen. 

Natuurlijke Olie-beits

Osmo Natuurlijke Olie-Beits is ideaal voor elke houtsoort buitenshuis: deuren, vensters, carports, houten gevels, balkons, houten terrassen, palen, pergola’s, tuinmeubels en tuinhuisjes.

Meer informatie

UV-Beschermingsolie

Osmo UV-Beschermingsolie is ideaal voor alle verticale houten oppervlakken buitenshuis: deuren, ramen, luiken, carports, houten gevels, balkons, hekken, pergola’s en tuinhuisjes.

Meer informatie

Landhuisverf

Osmo Landhuisverf is uitermate geschikt voor hout buitenshuis, waarbij een bijzonder duurzame afwerking vereist is.

Meer informatie

Power-gel (houtontgrijzer)

Osmo Power-Gel Houtontgrijzer is bijzonder geschikt voor het reinigen en ontgrijzern van houten terrassen, houten gevels, tuinhuizen en soorgelijke oppervlakken.

Meer informatie

Terrasreiniger

Osmo Hout Terrasreiniger is zeer geschikt voor de reiniging van alle houten vloeren buitenshuis, maar ook voor schuttingen, palen en tuinmeubels van hout.

Meer informatie

WPC en BPC reiniger

Osmo WPC en BPC Reiniger is speciaal ontwikkeld voor de reiniging van WPC- en BPC-oppervlakken en andere watervaste oppervlakken buitenshuis.

Meer informatie
  • Natuurlijke producten 
  • Op werkdagen voor 16u besteld, volgende dag in huis
  • Advies op maat
  • Gratis verzending vanaf €50,-

Bestel via de Bestel knop hieronder al uw producten voor de gevel.

Bestel