Terras-Olie

Osmo Terras-Olie beschermt en verzorgt houten terrrasen, tuinmeubels en schuttingen van talrijke naald- en edelhoutsoorten.

Meer informatie

Anti-Slip Terras-Olie

Osmo Anti-slip Terras-Olie is bijzonder geschikt voor alle houten terrassen en trappen buitenshuis uit verschillende houtsoorten.

Meer informatie

Natuurlijke Olie-beits

Osmo Natuurlijke Olie-Beits is ideaal voor elke houtsoort buitenshuis: deuren, vensters, carports, houten gevels, balkons, houten terrassen, palen, pergola’s, tuinmeubels en tuinhuisjes.

Meer informatie

Kopshout Wax

Osmo Kopshout Wax is zeer geschikt voor het kopshout van terrasplanken, schuttingen, overkappingen uit harde en zachte houtsoorten.

Meer informatie

Power-gel (houtontgrijzer)

Osmo Power-Gel Houtontgrijzer is bijzonder geschikt voor het reinigen en ontgrijzern van houten terrassen, houten gevels, tuinhuizen en soorgelijke oppervlakken.

Meer informatie

Terrasreiniger

Osmo Hout Terrasreiniger is zeer geschikt voor de reiniging van alle houten vloeren buitenshuis, maar ook voor schuttingen, palen en tuinmeubels van hout.

Meer informatie

WPC en BPC reiniger

Osmo WPC en BPC Reiniger is speciaal ontwikkel voor de reiniging van WPC- en BPC-oppervlakken en andere watervaste oppervlakken buitenshuis.

Meer informatie

Er is ook de mogelijkheid om de producten direct bij ons te bestellen. Tevens kunt u als zakelijke klant uw eigen account krijgen om in te loggen.